Εθνικό μνημείο του Muir Woods

Τι πρέπει να ξέρετε για την επίσκεψη του Muir Woods

Το Εθνικό Μνημείο του Muir Woods είναι το πλησιέστερο σημείο στο Σαν Φρανσίσκο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν παράκτια δέντρα ξυλείας, λίγα μίλια βόρεια της γέφυρας Golden Gate.

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να το επισκεφθούν, αλλά δεν είναι πάντα αυτό που περιμένουν. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στο Muir Woods.

Γιατί πρέπει να δείτε το Εθνικό Μνημείο του Muir Woods

Τα παράκτια δέντρα ξυλείας είναι τα ψηλότερα ζωντανά πράγματα του πλανήτη. Μπορούν να φτάσουν τα 379 πόδια ψηλά.

Οι ψηλότεροι από αυτούς θα έδιναν 74 πόδια πάνω από το Άγαλμα της Ελευθερίας αν ήταν δίπλα-δίπλα. Στο Muir Woods, δεν παίρνουν τόσο μεγάλο, απλά - αλλά εντυπωσιακό - 258 πόδια.

Μπορείτε να δείτε τα κοκκινογούλια του Muir Woods μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό είναι όταν φτάσετε εκεί που μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό, τι νομίζετε. Είναι μια εύκολη, επίπεδη βόλτα που ξεκινά κοντά στην είσοδο. Χρειάζεται περίπου μία ώρα για να περπατήσετε μέχρι το Cathedral Grove και να γυρίσετε έξω (περισσότερες με στάσεις φωτογραφιών).

Αν επισκέπτεστε το Σαν Φρανσίσκο και δεν έχετε χρόνο να δείτε τα δέντρα Redwoods της Καλιφόρνιας σε άλλες τοποθεσίες, το Muir Woods είναι η μοναδική σας επιλογή.

Γιατί μπορεί να θέλετε να παραβλέψετε το εθνικό μνημείο του Muir Woods

Δυστυχώς, ο Muir Woods αντλεί πλήθη που είναι σχεδόν πέρα ​​από την ικανότητά του να τα απορροφήσει, αντικατοπτρίζοντας την εμπειρία του δάσους με σταθερή ανθρώπινη ταλαιπωρία. Εξαιτίας αυτού, το δίνω 2 αστέρια στα 5 για την ατμόσφαιρα.

Η μετάβαση στο Muir Woods μπορεί να διαρκέσει πολύ.

Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε ένα λεωφορείο από το Sausalito και η κυκλοφορία στο δρόμο για να φτάσετε εκεί μπορεί να είναι απαίσια αργή.

Συνολικά, το Muir Woods είναι ένα αξιοθέατο τριών αστέρων. Θα το απολαύσετε περισσότερο αν πάτε off-season ή πεζοπορία αρκετά μακριά σε αυτό για να ξεφύγουμε από τα πλήθη.

Τι δεν θα βρείτε στο Muir Woods

Για να δείτε τα μεγαλύτερα παράκτια δέντρα, θα πρέπει να ταξιδέψετε πιο βόρεια, όπου μπορείτε να τα απολαύσετε περισσότερο.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα άλλα μέρη για να δείτε τα ψηλότερα δέντρα στη γη σε αυτόν τον οδηγό .

Οι επισκέπτες συχνά φτάνουν στο Muir Woods ζητώντας από πού βρίσκεται το "δέντρο που μπορείτε να οδηγείτε". Δεν είναι στο Muir Woods. Υπάρχουν τέσσερα δέντρα που οδηγούν μέσα στην Καλιφόρνια, αλλά βρίσκονται στην περιοχή Humboldt πιο βόρεια.

Τα πιο τεράστια δέντρα του κόσμου, γιγαντιαίες sequoias όπως ο στρατηγός Grant και ο στρατηγός Sherman δεν είναι ούτε στο Muir Woods. Βρίσκονται στα εθνικά πάρκα Sequoia και Yosemite. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας για τα πευκοδάση της Καλιφόρνιας για να βρείτε όλα τα μέρη που μπορείτε να δείτε ξυλώδη δάση στην Καλιφόρνια.

Muir Woods Συμβουλές

Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τον Muir Woods

Πρέπει να πληρώσετε εισιτήριο εισόδου για να μπείτε στο Muir Woods, με λίγες εξαιρέσεις. Κατά τη διάρκεια της ετήσιας εβδομάδας των εθνικών πάρκων, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο, απαλείφονται τα τέλη εισόδου σε περισσότερα από 100 πάρκα σε εθνικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Μνημείου του Muir Woods.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Εβδομάδας των Εθνικών Πάρκων. Η είσοδος είναι επίσης δωρεάν σε επιλεγμένες άλλες μέρες που διαφέρουν ανά έτος. Θα βρείτε τη λίστα του τρέχοντος έτους εδώ.

Ο συντομότερος βρόχος είναι 0,5 ώρες με τα πόδια, αλλά είναι προτιμότερο να επιτρέπεται 1,5 με 2 ώρες ή περισσότερο - και επίσης να αφήνετε χρόνο για να φτάσετε εκεί από το Σαν Φρανσίσκο. Είναι καλύτερο να προγραμματίσετε να περάσετε τουλάχιστον μισή μέρα για την επίσκεψή σας.

Η άνοιξη και η πτώση είναι λιγότερο γεμάτοι από το καλοκαίρι. Ο χειμώνας μπορεί να είναι βροχερός και λασπωμένος.

Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πάρκο στην ιστοσελίδα του Εθνικού Μνημείου του Muir Woods.

Να φτάσετε στο Muir Woods

Για να διευκολυνθεί ο συνωστισμός στο Muir Woods, όλοι οι επισκέπτες που φθάνουν σε ένα όχημα υποχρεούνται να κάνουν κράτηση. Αυτή η απαίτηση τέθηκε σε ισχύ τον Ιανουάριο του 2018. Αυτές είναι οι επιλογές σας:

Πάρτε ένα λεωφορείο: τα σαββατοκύριακα και τις αργίες, και τις καθημερινές από τις 18 Ιουνίου έως τις 10 Αυγούστου, μπορείτε να πάρετε ένα λεωφορείο για Muir Woods από οποιαδήποτε από τις τρεις θέσεις στο Sausalito. Μπορείτε να πάρετε χάρτες και κατευθύνσεις δημόσιας συγκοινωνίας προς τις θέσεις των λεωφορείων στην ιστοσελίδα Muir Woods Reservations. Οι αναβάτες κάτω από την ηλικία των 16 ετών μπορούν να πάνε δωρεάν, αλλά πρέπει να έχουν αποκλειστική έδρα. Το λεωφορείο μπορεί να φιλοξενήσει αναπηρικές πολυθρόνες και επιτρέπονται σκύλοι σέρβις. Τα λεωφορεία επιστρέφουν στο Sausalito σε συχνά διαστήματα καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οδηγήστε τον εαυτό σας: Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση χώρου στάθμευσης οχημάτων και να τον οδηγήσετε μόνοι σας. Οι κρατήσεις εισόδου ισχύουν μόνο για το χρονικό παράθυρο των 30 λεπτών που επιλέγετε όταν τα κάνετε. Το Muir Woods βρίσκεται 11 μίλια βόρεια από τη γέφυρα Golden Gate. Αναζήτηση για "1 Muir Woods Rd., Mill Valley CA" αντί για τον Muir Woods για ακριβείς οδηγίες και χρόνο ταξιδιού.

Ανεξάρτητα από το πώς θα πάτε, εδώ πρέπει να ξέρετε για το σύστημα κρατήσεων: