Ταξιδεύοντας μεταξύ BWI Airport και Ουάσιγκτον, DC

Το αεροδρόμιο BWI βρίσκεται περίπου 45 μίλια βόρεια της Washington, DC και 10 μίλια νότια του εσωτερικού λιμανιού της Βαλτιμόρης. Η περιοχή της Ουάσινγκτον, DC εξυπηρετείται από τρία διαφορετικά αεροδρόμια . Μάθετε για το καθένα και για τις διαδρομές που προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρίες που εξυπηρετούν το καθένα για να αποφασίσετε ποια θα χρησιμοποιήσετε Αν σκοπεύετε να πάρετε αυτοκίνητο ή ταξί στο DC, είναι γενικά πιο ακριβό να ταξιδεύετε από / προς το BWI από τα αεροδρόμια του National ή Dulles , αλλά οι πτήσεις είναι συχνά λιγότερο δαπανηρές στη Βαλτιμόρη και η κυκλοφορία είναι γενικά ευκολότερη στην πλοήγηση.

Το αεροδρόμιο BWI αποτελεί σημαντικό κόμβο για την Southwest Airlines.

Ο παρακάτω οδηγός παρέχει επιλογές μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Βαλτιμόρης προς το DC και τη γύρω περιοχή.

Λεωφορεία και υπηρεσίες αυτοκινήτων

Για να διαχειριστεί την κυκλοφορία στον τερματικό δρόμο, το αεροδρόμιο BWI δημιούργησε ειδικές ζώνες παραλαβής για λεωφορεία ξενοδοχείων και λεωφορεία στάθμευσης εκτός αεροδρομίου. Οι ζώνες 1 και 3 προορίζονται για λεωφορεία ξενοδοχείων. Η ζώνη 2 προορίζεται για λεωφορεία στάθμευσης εκτός αεροδρομίου και η ζώνη 4 χρησιμοποιείται τόσο από ξενοδοχεία όσο και από εταιρείες στάθμευσης αυτοκινήτων εκτός αεροδρομίου.

App-Based Μεταφορών (Uber και Lyft)

Οι επιβάτες που χρησιμοποιούν αυτές τις υπηρεσίες συμβουλεύονται να οργανώσουν τη διαδρομή τους απευθείας ή μέσω της εφαρμογής τους, να ζητήσουν να πεταχτούν στο δημόσιο περίπτερο που βρίσκεται πλησιέστερα στο μετρητή εισιτηρίων της αεροπορικής εταιρείας, να κανονίσουν να παραληφθούν από την περιοχή των αποσκευών.

Τρένα στην περιοχή Ουάσιγκτον DC

Ταξί

Η BWI Airport Taxi είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής υπηρεσιών μεταφοράς ταξί στο αεροδρόμιο BWI. Το περίπτερο ταξί βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο έξω από την περιοχή αξίωσης αποσκευών. Το εκτιμώμενο ποσοστό στην Ουάσιγκτον, DC είναι $ 63. Για την επιστροφή σας στο BWI, θα συνιστούσατε να κάνετε κράτηση για μια θέση στο λεωφορείο ή με υπηρεσία αυτοκινήτου όπως αναφέρεται παραπάνω.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Μια ποικιλία από εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων εξυπηρετούν το αεροδρόμιο BWI. Λάβετε υπόψη ότι εάν μένετε στο Downtown Washington DC ίσως δεν χρειάζεστε αυτοκίνητο και η στάθμευση μπορεί να είναι δαπανηρή.

Λεωφορείο

Το BWI Express Metrobus αναχωρεί κάθε 40 λεπτά για τον σταθμό Greenbelt του μετρό. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε 202-637-7000. Υπάρχουν δύο στάσεις λεωφορείων.

Το ένα βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο της Διεθνούς προβλήτας και η άλλη στάση βρίσκεται στο κατώτερο επίπεδο του Concourse A / B.

Χώρος στάθμευσης στο αεροδρόμιο BWI

Παρέχονται δωρεάν λεωφορεία για τη μεταφορά επιβατών από τους χώρους στάθμευσης προς το αεροδρόμιο.

Πήρε πρωινή πτήση; Μπορεί να θέλετε να μείνετε νυκτί σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο.