Πού να παρακολουθήσετε τους Green Bay Packers στο Μιλγουόκι

Milwaukee Αθλητικές Bars με πολλές τηλεοράσεις και Συσκευαστές Game-Day Προσφορές

Παρόλο που σχεδόν κάθε μπαρ στην πολιτεία του Wisconsin γίνεται αθλητικό μπαρ κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού Green Bay Packers, αυτά είναι μόνο μερικά από τα αθλητικά μπαρ στην πόλη - μπαρ που μπορούν να χαρακτηριστούν αθλητικά μπαρ κάθε μέρα της εβδομάδας, έχουν πολλές τηλεοράσεις και λίγες που έχουν κάνει την προσπάθεια να γίνουν "επίσημοι" Packers bars από το Green Bay Packers franchise. Εάν αιμορραγείτε πράσινο και χρυσό, θα βρεθείτε στο σπίτι σε οποιοδήποτε από αυτά τα μέρη.

Αθλητικό μπαρ του Brewski
Πού: 304 Ν 76ος άτ., Μιλγουόκι
Ένα δημοφιλές σπορ μπαρ στο Wauwatosa, το Brewski διαθέτει 22 τηλεοράσεις πλάσματος, δωρεάν βολές για κάθε touchdown και δωρεάν πίτσα κατά τη διάρκεια του μισού χρόνου.

Ο κύριος Goolsby

Πού: 340 W. Kilbourn, Milwaukee
Αυτή η εγκατάσταση στο κέντρο της πόλης είναι από καιρό αγαπημένο για τους αθλητές που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι στην περιοχή. Το κύριο Goolsby διαθέτει 50 + HD τηλεοράσεις, δωρεάν λήψεις για κάθε touchdown Packer, και δώρα για κάθε τρίμηνο.

Μάβερικς
Πού: 2030 W. Howard Ave., Milwaukee
Αυτό το αγαπημένο της νότιας πλευράς εκτελεί μερικές φορές έναν ειδικό Packer Backer BladderBuster, που σημαίνει δωρεάν μπύρα για όλους, μέχρι κάποιος να πάει στο μπάνιο. Το Mavericks διαθέτει 15 τηλεοράσεις, πλάκες jello για touchdowns και βραβεία κάθε τρίμηνο.

Οι λευκαντές του Kelly

Πού: 5218 W. Bluemound Rd., Milwaukee
Αυτό το αθλητικό μπαρ Miller-Park διαθέτει χαρακτηριστικά $ 1 Miller Lites και δώρα παιχνιδιού.

Karma Bar & Grill
Πού: 600 Ε.

Ogden Ave., Milwaukee
Αυτό το μπαρ της Ανατολικής πλευράς είναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα σε αυτόν τον κατάλογο, καθώς έχει ένα δροσερό "θέμα" της Ανατολικής πλευράς, όπου κάποιες από τις άλλες - ας το παραδεχτούμε - είναι ανοικτά φιστίκια αρμούς δαπέδου. Το Karma διαθέτει 17 τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας και ειδικά ποτά για το ποτό.

Valley Inn
Πού: 4000 W. Clybourn, Milwaukee
Αυτό το μπαρ Piggesville πιθανότατα έχει τις λιγότερες τηλεοράσεις ολόκληρης αυτής της ομάδας, αλλά συμπεριλαμβάνονται επειδή είναι αρκετά προσεκτικοί για να συμπεριλάβουν τηλεόραση σε κάθε μπάνιο, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να χάσετε ένα παιχνίδι. Το Valley Inn διαθέτει 6 τηλεοράσεις, μπουφέ με ημιδιατροφή και στιγμιότυπα jello για touchdowns.

Η Τυχερή Πόλη του Leff

Πού: 7208 W. State St.
Αυτό το αγαπημένο του Wauwatosa διαθέτει δεκατέσσερις μεγάλες τηλεοράσεις πλάσματος HD και Packers game-day specials.