Αρχικές μπάλες 2017: Ένας οδηγός για εναρκτήρια μπάλες και γλάσεις

Τι πρέπει να ξέρετε για να παρακολουθήσετε μια γιορτή για τα Προεδρικά εγκαίνια

Πολλές εναρκτήριες μπάλες και γλάσες πραγματοποιούνται προς τιμήν των Προεδρικών Εγκαινίων σε όλη την περιοχή της Ουάσινγκτον. Οι επίσημες εναρκτήριες μπάλες είναι συνήθως μόνο με πρόσκληση και ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και οι οικογένειές τους εμφανίζονται στα περισσότερα από αυτά. Πολλές ανεπίσημες μπάλες υποστηρίζονται από τοπικούς και εθνικούς οργανισμούς και είναι ανοιχτές στο κοινό. Τα προπληρωμένα εισιτήρια απαιτούνται για τα περισσότερα γεγονότα και η τιμολόγηση ποικίλλει.

Δείτε φωτογραφίες όλων των εναρκτήριων γεγονότων

Το κοινό μπορεί να συμμετάσχει σε πολλές από τις εορταστικές εκδηλώσεις. Για όλες τις λεπτομέρειες, δείτε έναν πλήρη οδηγό για τα 2017 Εκδηλώσεις Εγκαίνια στην Ουάσιγκτον, DC

Επίσημες εναρκτήριες μπάλες και εισιτήρια

Τα εγκαίνια του ατού θα περιλαμβάνουν μόνο δύο επίσημες μπάλες, συν μία για να τιμήσουν τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και τους πρώτους ανταποκριτές. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν. Τα εισιτήρια στις επίσημες μπάλες περιορίζονται συνήθως σε δημόσιους υπαλλήλους και σε πολιτικούς συνδέσμους. Το ευρύ κοινό μπορεί να παρακολουθήσει πολλές εκδηλώσεις που συντονίζονται από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς όπως παρατίθενται παρακάτω.

2017 Εναρκτήρια Μπάλες, Γάλα και Εκδηλώσεις

Αυτά τα γεγονότα έχουν ανακοινωθεί και πολλά από αυτά έχουν εισιτήρια προς πώληση τώρα. Οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι ανοικτές σε μέλη και μη μέλη του οργανισμού. (Προς σειρά κατά ημερομηνία)

Sister Cities International Inaugural Gala - 17 Ιανουαρίου 2017. Τοποθεσία και περισσότερες λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν.

Το Gala θα παρουσιάσει το ρόλο των διπλωματών των πολιτών στην προώθηση της ειρήνης σε ολόκληρο τον κόσμο. Εισιτήρια: $ 150 - $ 250.

Κρουαζιέρες Εβδομάδας Εγκαινίων - 18-22 Ιανουαρίου 2017. Γιορτάστε σαν επικεφαλής διοικητής πάνω στην Οδύσσεια ή στο Πνεύμα της Ουάσινγκτον. Οι κρουαζιέρες προσφέρουν γραφική θέα στο Potomac, μεσημεριανό, brunch ή δείπνο και ζωντανή μουσική και χορό.

Οι τιμές κυμαίνονται από $ 59.90 έως $ 162.90 ανά ενήλικα και $ 35.95 έως $ 127.90 ανά παιδί.

Bluegrass Ball - 18 Ιανουαρίου 2017. Ξενοδοχείο Omni Shoreham, 2500 Calvert St. NW Ουάσιγκτον, DC. Χορηγείται από την Kentucky Society of Washington. Η εναρκτήρια γιορτή θα περιλαμβάνει μια αποκλειστική υποδοχή Kentucky Bourbon Trail (®) με τα θρυλικά μέλη του Kentucky Distillers 'Association, παρέχοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια επιλογή από Kentucky Bourbons και να ακούσουν από πρώτο χέρι την ιστορία και την διαδικασία απόσταξης κάθε χαρακτηρισμένου προϊόντος. Εισιτήρια: $ 300-350.

Προεδρικό Εναρκτήριο Γεύμα, Εορτασμός Πολιτισμού Καλιφόρνιας - 19 Ιανουαρίου 2017, 11 π.μ.-2 μ.μ. Το Ritz Carlton, 1150 22nd St NW, Washington, DC. Η εκδήλωση, που χρηματοδοτείται από την California State Society, θα περιλαμβάνει ένα μενού εμπνευσμένο από τον Chef Marjorie Meek-Bradley της Καλιφόρνιας, μια παράσταση του βραβευμένου με τον Tony τραγουδιστή Christian Hoff και άλλων. Εισιτήρια: 250 ευρώ.

Μαύρη ράβδωση και μπότες εναρκτήρια μπάλα - 19 Ιανουαρίου, 2017. Gaylord Εθνικό θέρετρο, 201 Waterfront St., Εθνικό λιμάνι, MD. Χορηγείται από την Texas State Society της Ουάσιγκτον DC, ο εορτασμός είναι γνωστός για τη λαμπρότητα και την περίσταση του σε μέγεθος Texas. Εισιτήρια: 275 δολάρια.

Deplorables Inaugural Ball - 19 Ιανουαρίου 2017. Διεθνές Εμπορικό Κέντρο Ronald Reagan, 1300 Pennsylvania Ave NW Washington DC. Η Deplorables Nation καλείται να γιορτάσει τα εγκαίνια του προέδρου-εκλεκτού Donald J. Trump και αντιπρόεδρος-Elect Mike Pence στο μεγαλύτερο κόμμα της Προεδρικής Εναρκτήριας περιόδου. Εισιτήρια: Γενική είσοδος - $ 500 | VIP - $ 1.000 | VIP πίνακα 10 - 10.000 $.

Η εναρκτήρια μπάλα του PETA - 19 Ιανουαρίου 2017. Ξενοδοχείο Willard InterContinental, 1401 Pennsylvania Ave. ΒΔ Ουάσιγκτον. Η Pamela Anderson , η οποία κάλεσε πρόσφατα τον πρόεδρο να αποχαιρέτισε τον Julian Assange και τον συντηρητικό πολιτικό στρατηγό Mary Matalin , ο οποίος μαζί με τον σύζυγό του James Carville βοηθούν τον PETA να νικήσει τους νόμους «ag-gag», το βράδυ πριν από τα εγκαίνια στο Κόμμα των Ζώων , το οποίο θα γιορτάσει μέλη του Κογκρέσου που ασχολούνται με την προστασία των ζώων. Εισιτήρια: $ 100 και άνω.

Ασιατικό και Ειρηνικό Αμερικανικό Προεδρικό Εισαγωγικό Γκάλα - 19 Ιανουαρίου 2017. Το ξενοδοχείο Mayflower, 1127 Avenue Connecticut NW Washington, DC. Αξίζει τους Ασιάτες Αμερικανούς και τους Νησιώτες του Ειρηνικού που έχουν υποδειχθεί να υπηρετήσουν στη νέα διοίκηση Trump. Γιορτάστε με εξέχοντες αξιωματούχους και Προεδρικούς διορισμούς, συνδέστε τους με κορυφαίους ηγέτες της κοινότητας της Ασίας Αμερικής και του Ειρηνικού Islander, απολαύστε ζωντανές εμφανίσεις και πολλά άλλα. Εισιτήρια: $ 75-150.

Αρχικό Γκαλά Αρκάνσας - 19 Ιανουαρίου 2017. Τοποθεσία και λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν. Η εκδήλωση χαιρετίζει την κατάσταση του Αρκάνσας και γιορτάζει τα εγκαίνια του Προέδρου. Η διασκέδαση θα παρουσιαστεί από διασκεδαστές με έδρα το Αρκάνσας.

Όλες οι αμερικανικές εναρκτήριας μπάλας - 19 Ιανουαρίου 2017. Hyatt Regency Washington, Capitol Hill, 400 New Jersey Ave. ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. Η εκδήλωση είναι ένα αφιέρωμα στις μυριάδες Αμερικανούς ήρωες που θυσιάζουν καθημερινά για λογαριασμό άλλων. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ζωντανές παραστάσεις, μια επίδειξη κωμωδίας, διασκεδαστές διασκέδασης και πολλά άλλα. Εισιτήρια: $ 150-350.

Εισαγωγή στο Latino - 19 Ιανουαρίου 2017. Mandarin Oriental Hotel, 1330 Maryland Avenue SW Ουάσιγκτον, DC. Αυτή η εκδήλωση θα συγκεντρώσει μερικούς αναμενόμενους 600 επισκέπτες από διάφορα επαγγέλματα και θα διαθέτει Latino ψυχαγωγία και κουζίνα. Ειδικός προσκεκλημένος, ο βραζιλιάνος πρωταθλητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ronaldino Gaucho, θα είναι παρόντες μαζί με τον συνάδελφο Zinke. Εισιτήρια: $ 200.

Κηπουρική εναρκτήρια γκαλά - 19 Ιανουαρίου 2017. Washington Court Hotel. 525 New Jersey Ave. ΒΔ, Ουάσιγκτον. Χορηγείται από την κρατική κοινωνία του Νιου Τζέρσεϋ. Χορεύστε στο ζωντανό και θρυλικό συγκρότημα αφιερωμένο στο Springsteen, τη μπάντα B-Street. Δειπνήστε στο πολυτελές Boardwalk Café, απολαύστε τετράωρα ανοιχτά μπαρ σε όλο τον κόσμο και αγωνιστείτε για βραβεία στη ζώνη διασκέδασης Classic Fun και στο Wildwood Boardwalk Arcade.

2017 Εναρκτήρια Ball Heartland - 19 Ιανουαρίου 2017. Ιλλινόις Κρατική Εταιρεία Εναρκτήρια Γκάλα - Marriott Marquis, 901 Μασαχουσέτη Ave NW, Ουάσιγκτον, DC. Η γιορτή θα αναδείξει τα αξιοθέατα, τους ήχους και την κουζίνα του Ιλλινόις με πολλά ανοιχτά μπαρ, βαριά ορεκτικά και μπουφέ, ζωντανή μουσική, χορό και πολλά άλλα. Εισιτήρια: $ 500 Δείπνο και Μπάλα, $ 300 Ball Only, $ 180 Ball Μόνο για τους επισκέπτες κάτω από την ηλικία των 30 ετών.

Προεδρική Εναρκτήρια Ball της Νότιας Καρολίνας - 19 Ιανουαρίου 2017. Μουσείο αμερικανικής τέχνης Smithsonian και Εθνική Πινακοθήκη, 8ο Πανεπιστήμιο NW & F St NW, Ουάσιγκτον, DC. Η κρατική κοινωνία της Νότιας Καρολίνας, Inc. της Ουάσινγκτον, είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που συνδέει τους νότιους Καρολίνια στην πρωτεύουσα του έθνους και τις γύρω περιοχές. Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν στις 9 Νοεμβρίου, ημέρα μετά τις εκλογές.

Η εναρκτήρια σφαίρα και τα βραβεία του Vettys - 20 Ιανουαρίου 2017. Ο Hay-Adams, 800 16th St NW, Washington, DC. Η εκδήλωση φιλοξενείται από το Συνασπισμό για να χαιρετήσει τους Αμερικανούς Ήρωες, το Στρατιωτικό Τάγμα της Μωβ Καρδιάς και τους Αμερικανούς Βετεράνους με Απελευθερωμένους Βετεράνους της Αμερικής ως μη παρατασιακή γιορτή. Εισιτήρια: $ 350-1250.

Ημέρα των εγκαινίων στο Newseum - 20 Ιανουαρίου 2017. Newseum, 555 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC. Πρόκειται για μια μοναδική, ολοκληρωμένη εμπειρία Εορτασμού των Προεδρικών Εορτασμών από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Το Newseum, ένα διαδραστικό μουσείο ελεύθερης έκφρασης που βρίσκεται λίγα βήματα από την εναρκτήρια διαδρομή παρελάσεων στην ιστορική λεωφόρο Pennsylvania, θα προσφέρει στους επισκέπτες ένα μπροστινό μέρος -η θέση στην ιστορία ως ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ορκίζεται ορκωμοσία στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ και οδηγεί την εναρκτήρια παρέλαση μετά το Newseum στον Λευκό Οίκο. Εισιτήρια: $ 350- $ 500.

Εναρκτήρια μπάλα εγγενών εθνών - 20 Ιανουαρίου 2017 . Εθνικό Μουσείο της Αμερικανικής Ινδίας, 4η Αγία και Ανεξαρτησία Ave NW Washington DC. Η μπάλα θα ξεκινήσει την εκστρατεία για την ανέγερση του Εθνικού Ναυτικού Μνημείου των Βρετανοί Αμερικανών στο μουσείο και προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί με την Ημέρα των Βετεράνων το 2020. Στις 21 και 22 Ιανουαρίου το μουσείο θα φιλοξενήσει μια δωρεάν εκδήλωση " Μια πολυπολιτισμική γιορτή της μουσικής και του χορού. "Με ντόπιους καλλιτέχνες από όλη τη χώρα.

Μεγάλη Αμερικανική εναρκτήρια μπάλα 2017 - 20 Ιανουαρίου 2017. MGM National Harbour, National Harbour, MD. Εισιτήρια: $ 200-500. Όλοι οι ξενώνες θα απολαύσουν ανοιχτά μπαρ και κομψούς σταθμούς τροφίμων σε διάφορους χώρους εκδηλώσεων, όπως ένα ευρύχωρο θέατρο των 3000 ατόμων, μια πολυτελής αίθουσα χορού και το τεράστιο καζίνο του MGM όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε κουλοχέρηδες, επιτραπέζια παιχνίδια και πόκερ.

Η εναρκτήρια σφαίρα για τις τέχνες - 20 Ιανουαρίου 2017. Κέντρο Τεχνών Χάρμαν, 610 F Street NW, Washington, DC. Χορηγείται από το Creative Coalition. Το γκαλά ωφέλειας φιλοξενείται από φωτιστικά από τη βιομηχανία ψυχαγωγίας. καθώς και οι κυβερνητικοί, κρατικοί και άλλοι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι. καθώς και ηγέτες, επιρροές και tastemakers από το Fortune 500 C-suite, πολιτική, μέσα μαζικής ενημέρωσης, τέχνες και επιστολές. Εισιτήρια: $ 3000 και άνω.

Εναρκτήρια Μπάλα 2017: Γιορτάζοντας την Εκπαίδευση στην Ψηφιακή Εποχή - 20 Ιανουαρίου 2017. Folger Shakespeare Library, 201 E. Capitol St.SE Washington DC. Χορηγείται από τον Εθνικό Συνασπισμό για την Τεχνολογία στην Εκπαίδευση και την Κατάρτιση, η υπόθεση της μαύρης γραβάτας φιλοξενείται από τους ηγέτες τεχνολογίας και εκπαίδευσης του έθνους, καθώς τιμήζουν την ορκωμοσία του προέδρου και του Κογκρέσου της Αμερικής.

Dardanella: Η μεγάλη προεδρική μπάλα του Gatsby - 20 Ιανουαρίου 2017. Εθνική Πινακοθήκη Πορτραίτο & Smithsonian Αμερικανική Τέχνη, 8ο Πανεπιστήμιο NW & F St NW, Ουάσινγκτον, DC .. Μια μη πολιτική πολιτική εκδήλωση! Μια ευκαιρία να επιστρέψουμε στο τέλος του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου, το Volstead Act (in memoriam), την Απαγόρευση, την Επανεξέταση των Γυναικών και τα θορυβώδη αξιοθέατα και τους ήχους της δεκαετίας του 1920. 11 ορχήστρες κομμάτι, μαθήματα χορού, παραστάσεις, διαγωνισμοί, φωτογραφικά πακέτα φεγγάρι και πολλά άλλα, όλα σε Λευκή Tie / Black Tie. Ανοιχτό το Bar & Hors D'oeuvres. Εισιτήρια: $ 150 - $ 450.

Χαιρετίζετε την εναρκτήρια μπάλα της Heroes - 20 Ιανουαρίου 2017. Η αναγεννησιακή Ουάσιγκτον, 999th Ninth St., Washington, DC. Η εναρκτήρια επιτροπή των αμερικανικών λεγεώνων και βετεράνων φιλοξενεί αφιέρωμα στους αποδέκτες του Medal of Honor της Αμερικής και πρόσφατα ορκίστηκε στον πρόεδρο Donald Trump. Ο κωμικός Drew Carey θα διοργανώσει την εκδήλωση. Το βράδυ θα παρουσιαστεί μια ιδιαίτερη παράσταση από τον τραγουδιστή του δίσκου Rascal Flatts, Gary LeVox, με τους τραγουδοποιούς Neil Thrasher και Wendell Mobley, που παρουσιάστηκαν από το Songs for Sound. Οι επισκέπτες του Inaugural Ball Veterans θα περιλαμβάνουν επίσης ανώτερους στρατιωτικούς αξιωματικούς, εκλεγμένους και κυβερνητικούς αξιωματούχους, διασημότητες, εταιρικούς πολίτες και άλλα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων. Εισιτήρια: $ 300.

Οι ομοφυλόφιλοι για την εναρκτήρια μπάλα Trump - 20 Ιανουαρίου 2017. William F. Bolger Center, 9600 Newbridge Dr, Potomac, MD. TRUMP TRAIN Εναρκτήρια μπάλα που ωφελεί τους ομοφυλόφιλους για την οργάνωση ατού. Όλοι οι υποτιμημένοι, οι LGBT και οι σύμμαχοι είναι προσκεκλημένοι. Φόρεμα για να εντυπωσιάσετε, κοστούμια, σύρετε, ντυμένος, φανταχτερός, να είστε μόνοι σας! Τρία γεύματα, 4 ώρες ανοιχτό μπαρ και υποδοχή. Εισιτήρια: 199 δολάρια. Προσφέρονται ειδικές τιμές και κωδικός για δωμάτια.

Διάλεξη για τα εγκαίνια των συζητήσεων & Gala - 20 και 20 Ιανουαρίου 2017. Impact Hub DC, 419 7th Street NW Washington, DC. Χορηγείται από την DC Urban Debate League. Απολαύστε μια νύχτα του λόγου, συζήτηση, πολιτική συζήτηση, συζήτηση και διασκέδαση σε αυτή την ιστορική ημέρα. Θα υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές βιτρίνες για το βράδυ. Επίσης μουσικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές και χορευτές θα παρουσιάσουν τα ταλέντα τους πέρα ​​από την αίθουσα συζήτησης. Εισιτήρια: Πριν από τις 17 Ιαν. $ 25 Παρασκευή, 50 δολάρια το Σάββατο και 60 δολάρια για τις δύο νύχτες, μετά από $ 50 Παρασκευή, $ 100 Σάββατο, $ 125 και τις δύο νύχτες. Τα κουτάκια διατίθενται στην πόρτα για πλήρη τιμή.

Washingtonian εναρκτήρια μπάλα - 21 Ιανουαρίου, 2017. Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτο και Smithsonian Αμερικανικό Μουσείο Τέχνης. 8ο και F Street, ΒΔ, Ουάσιγκτον, DC. Η Ουάσιγκτον εναρκτήρια μπάλα είναι ένα μη χωριστό γεγονός που περιλαμβάνει δείπνο, ανοιχτό μπαρ, ζωντανή μουσική, χορό, και πολλά άλλα. Εισιτήρια: $ 275 - $ 350.

Επίσης, διεξάγονται πολλές εκδηλώσεις για την ενδυνάμωση και την ενοποίηση εκείνων που αντιτίθενται στις πολιτικές του επόμενου Προέδρου. Δείτε έναν οδηγό για Διαμαρτυρίες, Ράλλυ και Αντι-Μπάλες στην Ουάσιγκτον.

Ξενοδοχεία και Διαμονή στην Ουάσιγκτον

Κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας όσο το δυνατόν νωρίτερα, καθώς οι πιο βολικοί προορισμοί θα πουλήσουν.

Προηγούμενες εκδηλώσεις

Δεκάδες ανεπίσημες μπάλες γιόρτασαν το δεύτερο Εγκαίνια του Μπαράκ Ομπάμα. Αυτά τα γεγονότα σας δίνουν μια ιδέα για άλλους εορτασμούς που μπορεί να προγραμματιστούν για τα επόμενα εγκαίνια.

Επιχειρηματική Εναρκτήρια Μπάλα - Greenbelt Marriott Hotel, 6400 Ivy Lane, Greenbelt, MD. Γιορτάστε τα εγκαίνια και συνδεθείτε με άλλα επιχειρηματικά άτομα. Ζωντανή μουσική από τον Marcus Johnson, το Ginger on Sax, δύο τοπικούς σολίστες, δημοπρασία διασημοτήτων επιχειρηματιών, επισκέπτες του Κογκρέσου, μπαρ και φαγητό. Εισιτήρια: $ 199 / $ 299

Ελπίδα για την εναρκτήρια δεξίωση κοκτέιλ St Jude - Ο Hamilton Live, 600 14th Street, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. Γίνετε μέλος του Roland και του Jacquie Martin, καθώς ξεκινούν το Σαββατοκύριακο των εγκαινίων με μια κοκτέιλ υποδοχής για το νοσοκομείο έρευνας για τα παιδιά St. Jude. Η εκδήλωση περιλαμβάνει μια ζωντανή μπάντα και μια σειρά από φίλους διασημότητες καθώς και μια σιωπηρή δημοπρασία που χαρακτηρίζει το ποδόσφαιρο της Ουάσινγκτον Redskins υπογεγραμμένο από τον στρατηγό του, Robert Griffin, III. Εισιτήρια: $ 250 για γενική είσοδο και $ 400 για αποκλειστικά καθίσματα.

BWUFA Νεολαία Προεδρική Νεολαία - Crystal City Gateway Ξενοδοχείο Marriott, Arlington, Βιρτζίνια. Η Μαύρη Γυναίκα United for Action φιλοξενεί τη δεύτερη εναρκτήρια σφαίρα της για ηλικίες 7-18 ετών. Η ιδέα της εκδήλωσης ήρθε από έναν 11χρονο φοιτητή της Καλιφόρνιας Thandie James, ο οποίος το 2008 έθεσε υπό αμφισβήτηση γιατί δεν διεξήχθησαν Εναρκτήριες Μπάλες για νέους που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στην εορταστική εκδήλωση των Προεδρικών Εορτασμών. Τα εισιτήρια είναι $ 50 Φοιτητές? $ 50 Ενήλικες.

Chefs Ball - τέχνη και ψυχή, σύνδεσμος Capitol Hill, 415 New Jersey Ave. ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. Ο διάσημος σεφ Art Smith και ο εκτελεστικός σεφ Wes Morton θα συμπροεδρεύσουν την Chefs Ball και πέντε επιπλέον επικεφαλής διασημότητα σεφ θα προετοιμάσουν αργά τη νύχτα τσιμπήματα για την εκδήλωση, με τα έσοδα που ωφελούνται φιλανθρωπικά ιδρύματα της επιλογής τους. Εισιτήρια: $ 75 περιλαμβάνουν τσιμπήματα αργά τη νύχτα, ένα ανοιχτό μπαρ και ζωντανή μουσική.

Αναπηρική κοινοτική εναρκτήρια μπάλα - Εθνική λέσχη τύπου, 529 14η οδός ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. Η δύναμη και η υπερηφάνεια των ατόμων με αναπηρίες και η Αμερικανική Ένωση Ατόμων με Αναπηρίες συσπειρώθηκαν για να φιλοξενήσουν αυτό το σημαντικό ορόσημο στην καλλιέργεια της διαρκούς δύναμης της κοινότητας των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Εισιτήρια: $ 100.

Αιθιοπική Εναρκτήρια Μπάλα - Εμπορικό εστιατόριο Merkamo, 7020 Commerce Street Springfield, VA. Η γιορτή περιλαμβάνει ορεκτικά, μπύρα, κρασί και μουσική. Εισιτήρια: $ 40.

Εναρκτήρια μπάλα γυμναστικής - Ritz Carlton, 1170 22nd Street NW, Ουάσιγκτον, DC. Η Yala Fitness και το Sports Club / LA θα φιλοξενήσουν μια πρώτη εκδήλωση του Inaugural Fitness Dance, που θα τιμήσει την εκστρατεία Let's Move, που δημιούργησε η Πρώτη Κυρία Michelle Obama, για να εμπνεύσει τους Αμερικανούς να ζήσουν ενεργό και υγιεινό τρόπο ζωής. Βραβευμένο με βραβείο Grammy American R & B και ποπ ηχογράφηση "Ghetto Supastar" Mya θα εκτελέσει. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στην πρωτοβουλία Let's Move. Εισιτήρια: $ 50 σε απευθείας σύνδεση $ 75 στην πόρτα, ενδυμασία: χαριτωμένο αθλητικό φθορά σας.

Δείτε περισσότερες εναρκτήριες μπάλες στην επόμενη σελίδα

Δείτε επίσης έναν πλήρη οδηγό για τα γεγονότα που εγκαινιάστηκαν το 2017 στην Ουάσιγκτον

Αυτά τα γεγονότα πραγματοποιήθηκαν για τα εγκαίνια του 2013

Τζαμάικα εναρκτήρια μπάλα - Κτίριο Εθνικής Ένωσης Εκπαίδευσης. 1201 16th Street NW, Washington, DC. Τζαμαϊκανικό κομματικό στιλ και να γιορτάσουν τα εγκαίνια και τη συνεχιζόμενη ζεστή σχέση των ΗΠΑ / Τζαμαϊκανών κυβερνήσεων. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ταμείο Υποτροφιών του David Hunt το οποίο παρέχει υποτροφίες σε σπουδαστές που αξίζουν στο Γυμνάσιο Calabar και Kingston College στην Τζαμάικα.



Κάππα Άλφα Psi Εναρκτήρια Ball - Sheraton Crystal City Ξενοδοχείο, 1800 Jefferson Davis Highway Arlington, VA Γίνετε μέλος του Κάππας της περιοχής Ουάσιγκτον για μια γιορτή με φαγητό, ποτό και ζωντανή ψυχαγωγία που χαρακτηρίζει special guests παρόρμηση της στιγμής και Raheem DeVahughn. Εισιτήρια: $ 125.

Προχωρώντας προς τα εμπρός Αμερική - Tony and Joe's Seafood Place, 3000 K St. NW Ουάσιγκτον, DC. Προεδρική Εναρκτήρια Γκαλά που φιλοξενείται από τους Φίλους των Φίλων. Ζωντανή τζαζ και θέα στον ποταμό Potomac. Εισιτήρια: $ 150 και άνω.

Εθνική Ένωση Εργολάβων Μειονοτικών Κυβερνήσεων Εναρκτήρια Γκαλά - Τοσκάνη Δυτική, 1350 I Street, ΒΔ Washington DC. Η οργάνωση εορτάζει την επανεκλογή του Μπαράκ Ομπάμα με μια προ-εναρκτήρια γκαλά. Εισιτήρια $ 85.00 (πριν από τις 15 Δεκεμβρίου), $ 105.00 (μετά).

OurTime.org ΓΕΝΝΗΣΗ NOW Party-Donald W. Reynolds Κέντρο Αμερικανικής Τέχνης και Πορσελάνης. 8ο και F δρόμους ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. Το OurTime.org γιορτάζει την επόμενη γενιά Αμερικανών ψηφοφόρων με παραστάσεις από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ψυχαγωγίας, όπως το Will.i.am, John Legend και πολλά άλλα.

Εισιτήρια: $ 150, Φοιτητής με ταυτότητα: $ 75.

Υποκατάστημα Stafford του Εκθεσιακού Γκαλά NAACP - Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Fredericksburg. 2371 Carl D. Silver Parkway Fredericksburg, νΑ. Φιλοξενείται από το υποκατάστημα Stafford της Εθνικής Ένωσης για την Προώθηση των Χρωματισμένων (NAACP), μια μη κερδοσκοπική οργάνωση για τα δικαιώματα των πολιτών.

(540) 903-2393. Δείπνο, μετρητά, ζωντανή μουσική από το Brencore All Stars Band, δώρα και πολλά άλλα! Εισιτήρια: $ 100.

Παγκόσμιος Σύνδεσμος των Παρθένων Νήσων - Crowne Plaza Hotel - Παλιά Πόλη. 901 North Fairfax Street Αλεξάνδρεια, VA. Δημιουργήθηκε Στη δεκαετία του 1980 ως μη κερδοσκοπική οργάνωση DC από την Virgin Islanders στην DC Metropolitan περιοχή, η Ένωση των Παρθένων Νήσων (VIA) προωθεί την υποτροφία. Εκτός από τα ετήσια γεγονότα, η VIA αιχμαλωτίζει τη συγκέντρωση υποτροφιών για φοιτητές γυμνασίου από τις Παρθένες Νήσους. Προσκεκλημένοι Ομιλητές: Darron Π Monteiro, Αναπληρωτής Αναπληρωτής Διευθυντής της Δημόσιας αρραβώνων (Λευκός Οίκος), βουλευτής Donna M. Christensen, Αντιπρόσωπος στο Κογκρέσο, και τα μέλη του νεοεκλεγέντος 30η νομοθετικό σώμα των Παρθένων Νήσων. Εισιτήρια: $ 100.

Καλλιτέχνης εναρκτήρια μπάλα - Rock & Roll Hotel, 1353 H Street NE Ουάσιγκτον, DC. Αυτή είναι μια εναρκτήρια πάλη για τις δημιουργικές κοινότητες του DC που θα συναντηθούν και θα συμμετάσχουν στις δημιουργικές προσπάθειες της τοπικής μας κοινότητας για την προβολή τοπικών καλλιτεχνών, ερμηνευτών, μουσικών και τεχνιτών. Εισιτήρια: 60 δολάρια μέχρι 10 Ιανουαρίου, 70 δολάρια αργότερα και στην πόρτα.

Πράσινη εναρκτήρια μπάλα - Newseum, 5554 Pennsylvania Ave. ΒΔ Ουάσιγκτον. Η μπάλα φέρνει ένα διαφορετικό σύνολο ομάδων μεταξύ της ενέργειας, του περιβάλλοντος, της διατήρησης και της κοινότητας καθαρών τεχνολογιών για να γιορτάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ολοκλήρωσης σε αυτούς τους τομείς και μια προσδοκία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Εισιτήρια: $ 400.

Όλα τα αμερικανικά εναρκτήρια μπάλα - Hyatt Regency, Capitol Hill. 400 New Jersey Ave NW Ουάσινγκτον, DC. Η μπάλα αναγνωρίζει και τιμά τους Αμερικανούς ήρωες και γιορτάζει τα εγκαίνια του Ομπάμα και Μπάιντεν. Εισιτήρια: 175 δολάρια.

Αμερικανική ινδική εναρκτήρια μπάλα - Crystal Gateway Marriott. 1700 Οδός Jefferson Davis, Arlington, VA. Παρουσιάστηκε από την αμερικανική ινδική κοινωνία της Ουάσινγκτον, DC. Εισιτήρια: $ 140.

Hawai'i Κρατική Εταιρεία Εναρκτήρια Ball - Αναγέννηση Arlington Capital View Hotel. 2800 Potomac Ave, Arlington, Βιρτζίνια

Jack και Jill της Αμερικής, Inc., Montgomery County Μέριλαντ Κεφάλαιο Κληρονομιά εναρκτήρια Ball - Ασημένιο άνοιξη Civic Center, ένας βετεράνος τόπος, Silver Spring, MD. Ο Jack και η Jill of America, Incorporated είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη αμερικανική οικογενειακή οργάνωση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση περιλαμβάνει χορό, φαγητό και δραστηριότητες. Τα παιδιά πρέπει να είναι ηλικίας 5 ετών και άνω. Εισιτήρια: $ 50 Ενήλικες. $ 25 για Παιδιά 5-17.

Εγκαίνια του Λατίνο - Κέντρο Kennedy, 2700 F St., NW Washington DC. Raúl Esparza, José Feliciano, Juan Diego Flórez, Melanie Griffith, George Lopez, Mario Lopez, Ρίτα Μορένο, Τσίτα Ριβέρα, Robert Rodriguez, Llewellyn Sanchez-Werner, Μπαλέτο Hispanico, Coral Contigas, Coro de Niños de San Juan, η Esperanza Azteca Νέων Η Ορχήστρα, η Παναμερικανική Συμφωνική Ορχήστρα και άλλοι διασκεδαστές θα λάβουν μέρος σε εκδήλωση που θα τιμήσει τα προεδρικά εγκαίνια και τις λατινοαμερικανικές τέχνες και τον πολιτισμό. Εισιτήρια Opera House: $ 300, Eisenhower Εισιτήρια: $ 150. Η είσοδος περιλαμβάνει μια λήψη μετά την εκτέλεση.

Η μπάλα ειρήνης: Φωνές Ελπίδας και Αντίστασης - Σκηνή Αρένα στο Κέντρο Mead για το Αμερικανικό Θέατρο. 1101 6th Street, SW Washington DC. Επιβεβαιώθηκε των φιλοξενούμενων: ​​Amy Goodman, Κατρίνα Vanden Heuval, Ralph Nader, Alice Walker, Βαν Τζόουνς, Nicole Lee, Avis Jones-DeWeever, Julian Bond, Marian Wright Edelman, Μήδεια Benjamin, Etan Thomas, ο Dave Zirin, Barbara Ehrenreich, και Phyllis Bennis. Επιβεβαιωμένοι οργανισμοί: η δημοκρατία τώρα !, το έθνος, το εθνικό συμβούλιο των γυναικών του νεαρού, η TransAfrica, οι προοδευτικοί δημοκράτες της Αμερικής και ο κώδικας ροζ. Εισιτήρια: $ 135.

Pennsylvania Society Εναρκτήρια Γκαλά - Ο Ritz-Carlton. 1150 22nd Street, ΒΔ Washington, DC. Χορηγείται από την Pennsylvania Society της Washington, DC

Προεδρικό πανηγύρι - Bolling AirForce Base Club / Κοινή βάση Anacostia-Bolling, Ουάσιγκτον, DC. Διοργανώνεται από την Lady Alpha και την Access Gauff. Εισιτήρια: $ 130 και άνω

Προεδρικό Pearl Gala - Ξενοδοχείο Mandarin Oriental. 1330 Maryland Ave. SW Washington DC. Αυτό είναι το κορυφαίο ασιατική αμερικανική Ειρηνικού Islander μπάλα και θα φέρει σε επαφή τα μέλη του Κογκρέσου, της Ασίας Αμερικής και του Ειρηνικού Islander ηγέτες, επιχειρηματίες, διασημότητες, τους φίλους και συμμάχους στην κοινότητα και τους φορείς χάραξης δημόσιας πολιτικής για να γιορτάσουν AAPI πολιτική συμμετοχή και strategize εν αναμονή της νέα διοίκηση και σύνοδο Κογκρέσου. Εισιτήρια: 250 ευρώ.

Υπηρεσία Δεύτερης Ευκαιρίας Συναυλία και Προσευχή - Μητροπολιτική Εκκλησία AME. 1518 M Street, ΒΔ Washington, DC. Η συναυλία παρουσιάζεται από την ψηφοφορία με την εξουσία, το βασιζόμενο σε πίστη συνασπισμό υπέρ των ψηφοφόρων, ως μέρος μιας σειράς γεγονότων που βασίζονται στην πίστη και θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των εγκαινίων. Οι καλλιτέχνες του ξενώνα περιλαμβάνουν τους Beverly Crawford, Earl Bynum & The Mount, Dr. John Butler, Brandon Camphor & One Way και τον Monique Walker-Davenport. Εισιτήρια: Γενική είσοδος $ 35, Deluxe περνάει $ 55 (περιλαμβάνει προτιμώμενα καθίσματα και συναντήστε και χαιρετήστε τους καλλιτέχνες).

Εορτασμός εγκαινίων της κρατικής κοινωνίας της Νότιας Ντακότα - Μπιστρό Bistro, 1727 Avenue Connecticut NW Washington, DC. Γιορτάστε με τους συναδέλφους της Νότιας Ντακοτάνης. Εισιτήρια: $ 100.

Πρεσβευτές εναρκτήριας μπάλας - βιβλιοθήκη Carnegie στο Mt. Η πλατεία Vernon, Η ιστορική κοινωνία της Ουάσινγκτον, DC, 801 K Street, NW • Ουάσιγκτον, DC. Η εκδήλωση προωθεί τη διεθνή ειρήνη, την ενότητα και τη διπλωματία, με ένα ποικίλο συγκρότημα ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει τραγουδιστές παγκόσμιας κλάσης, συγκροτήματα και ζωντανό DJ. Εκπροσωπώντας χώρες περιλαμβάνουν το Σουρινάμ, τη Γκάμπια, τη Μακεδονία, τον Παναμά, την Μποτσουάνα, Τρινιντάντ και Τομπάγκο, το Λιχτενστάιν, το Μαρόκο, την Αλβανία, το Μπαχρέιν, το Κοσσυφοπέδιο, τη Σλοβενία, τη Γουιάνα, το Κονγκό, το Ομάν, το Μπαγκλαντές, την Ακτή του Ελεφαντοστού και Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες. Εισιτήρια: 250 ευρώ.

Glen Echo εναρκτήρια μπάλα - Ισπανική αίθουσα χορού Glen Echo Park, 7300 MacArthur Blvd, Glen Echo MD. Η εκδήλωση αυτή παρουσιάζεται από τη Λαογραφική Εταιρεία της Μεγάλης Ουάσιγκτον σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Μουσικής και Χορού, ως όφελος για την εταιρική σχέση Glen Echo Park για Τέχνες & Πολιτισμό. ) Αυτός ο εναλλακτικός, μη κερδοσκοπικός κερδοσκοπικός οργανισμός θα παρουσιάσει το Waltz και το χορευτικό ζευγάρι από τα The Gigmeisters και τις βιρτουόζικες παραστάσεις σε στυλ από swing έως βιεννέζικο βαλς και vintage χορευτική μουσική. Εισιτήρια: 20 ευρώ.

Εθνικό Συνέδριο Εορτασμού Γυναικών Μαύρων Γυναικών - Τζένη στην προκυμαία, 1000 Water Street SW Ουάσιγκτον, DC. Η εκδήλωση ξεκινά το πρωί με brunch, αναψυκτικά όλη την ημέρα, δείπνο και διασκέδαση το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (202) 678-6788.

Δείτε έναν πλήρη οδηγό για τις εκδηλώσεις που εγκαινιάστηκαν το 2017 στην Ουάσιγκτον