Μουσείο μπαλονιών Πυροτεχνήματα

Παρακολουθήστε το τέταρτο του Ιουλίου Πυροτεχνήματα από το Μουσείο Μπαλόνι

Το πάρτι πυροτεχνημάτων Κόκκινο, Λευκό & Μπαλόνια στο Μουσείο Μπαλόνι στις 4 Ιουλίου δίνει στους κατόχους εισιτηρίων την ευκαιρία να γίνουν VIP στην έκθεση Fourth Fireworks Freedom . Αγοράστε ένα εισιτήριο για την εκδήλωση και παρακολουθήστε τα πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου από την άνεση του κοντινού Μουσείου Μπαλονιών . Θα νικήσετε τα πλήθη και δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το τι να φάτε. όλα φροντισμένα για σας.

Η Fourth Freedom φέρνει χιλιάδες στο πεδίο Balloon Fiesta για μια θεαματική έκθεση πυροτεχνημάτων κάθε 4 Ιουλίου.

Για να νικήσει το πλήθος, το Μουσείο Μπαλόνια ανοίγει τις πόρτες του στο Red, White & Balloons, παρέχοντας ένα εναλλακτικό μέρος για να παρακολουθήσετε τα πυροτεχνήματα. Τα εισοδήματα πηγαίνουν προς όφελος του ιδρύματος του μουσείου, καθιστώντας την εκδήλωση πραγματικό win-win. Θα υπάρχουν τόσο εσωτερικές όσο και υπαίθριες δραστηριότητες.

Το Red, White & Balloons παρέχει πρόσβαση στο μπαλκόνι του Μουσείου Μπαλονιού ή στους χώρους δίπλα στο μουσείο, οι οποίοι έχουν θέα στο πεδίο του Balloon Fiesta. Τα περάσματα στάθμευσης απαιτούνται από οποιονδήποτε έρχεται με αυτοκίνητο. Πάρκο στο μουσείο, οπότε δεν θα υπάρξουν οι μακριές περιμένουν για την κανονική στάθμευση στο τέταρτο γεγονός Freedom.

Τα κόκκινα, τα λευκά και τα μπαλόνια αρχίζουν στις 5 μ.μ. και τελειώνουν στις 10 μ.μ., μετά την προβολή των πυροτεχνημάτων. Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν πρόσβαση στο Μουσείο Μπαλόνι, όπου θα υπάρχει ψυχαγωγία και ζωντανή μουσική όλη την ημέρα. Ένας ειδικός χώρος για τα παιδιά θα τους κρατήσει απασχολημένους.

Δείπνο και Πυροτεχνήματα
Φέρτε ένα πικνίκ ή αγοράστε τρόφιμα που θα πωληθούν.

Πάρτε μια κουβέρτα, δροσερό και ξαπλώστρες και απολαύστε το δείπνο σας στο μουσείο. Ή να πάρετε ένα γεύμα στο δείπνο Stars-N-Stripes. Το φαγητό του 4ου Ιουλίου θα ετοιμαστεί από το Cooperage (SOLD OUT). Στη συνέχεια, απολαύστε τα παιχνίδια στο γκαζόν με τα παιδιά και ετοιμαστείτε να αρχίσουν τα πυροτεχνήματα στο σκοτάδι. Δείτε την οθόνη από το μπαλκόνι του μουσείου, πολύ πάνω και μακριά από τα πλήθη, ή στους χώρους του μουσείου.

Οι απόψεις των πυροτεχνημάτων είναι θεαματικές.

Αυτό είναι ένα γεγονός χωρίς οινόπνευμα. το αλκοόλ δεν επιτρέπεται και δεν θα είναι διαθέσιμο.

Ψυχαγωγία
Η συναυλιακή ζώνη του Albuquerque θα κάνει πατριωτικές σκηνές. Ετοιμαστείτε για μερικές πατριωτικές μελωδίες.

Πρόγραμμα
Το παρκινγκ του Μουσείου Μπαλονιού ανοίγει στις 4 μ.μ.
Οι πύλες ανοίγουν για την αγορά τροφίμων και ποτών στις 5 μ.μ.
Η συναυλιακή ζώνη του Albuquerque εκτελείται από τις 6 έως τις 7 μ.μ.
Οι δραστηριότητες γκαζόν πραγματοποιούνται από τις 7 έως τις 9 το βράδυ
Το Stars-N-Stripes κρατημένο δείπνο στην επάνω γκαλερί είναι από τις 7:30 έως τις 8:30 μ.μ.
Τα πυροτεχνήματα ξεκινούν στις 9 μ.μ.

Στάθμευση
Το να φτάνεις στα πυροτεχνήματα στο πεδίο φεστιβάλ μπαλονιών μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο. Με την αγορά εισιτηρίων για την ειδική εκδήλωση Μουσείο Μπαλόνια, θα χρειαστεί να πάρετε ένα δελτίο στάθμευσης που παρέχει πρόσβαση στο πάρκινγκ του Μουσείου Μπαλόνια. Το κόστος ενός μπαλκονιού στάθμευσης πάρκινγκ του Μουσείου είναι $ 10. Η κάρτα στάθμευσης απαιτείται όταν φτάσετε με αυτοκίνητο. Η στάθμευση εκδηλώσεων της πόλης δεν εγγυάται μια τοποθεσία κοντά στο μουσείο. Ταξιδέψτε ανατολικά με την Alameda και μπείτε στα αριστερά λωρίδες για να κάνετε την είσοδο στο μουσείο δυνατή. Η μετάβαση στο μουσείο που οδηγεί δυτικά στην Alameda ΔΕΝ θα είναι δυνατό. Φτάστε νωρίτερα.

Εισιτήρια
Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο ή επισκεφθείτε το κατάστημα του Μουσείου Μπαλονιών, το οποίο είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Το κόστος των εισιτηρίων είναι $ 10 για οποιονδήποτε ηλικίας 12 ετών και άνω.

Τα παιδιά 11 και κάτω είναι δωρεάν. Τα εισιτήρια με το δείπνο Stars-N-Stripes είναι $ 25 και περιλαμβάνουν ένα εισιτήριο για γκαζόν. (ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ). Ή κρατήστε ένα τραπέζι χορτοταπήτων με τέσσερις καρέκλες για $ 10 (SOLD OUT). Από τις 1 έως τις 27 Ιουνίου, τα αγορασμένα εισιτήρια θα ταχυδρομηθούν. Μετά τις 27 Ιουνίου, τα εισιτήρια που θα πουληθούν πρέπει να παραληφθούν στο κατάστημα του Μουσείου Balloon.

Το Red, White & Balloons είναι μια εκδήλωση βροχής ή λάμψης, επομένως δεν θα υπάρξουν επιστροφές χρημάτων.

Τα ζώα συντήρησης είναι τα μόνα ζώα που επιτρέπονται στο συμβάν πυροτεχνημάτων.