Το Cafe Cafe της Νίνας, ένα καφενείο στο st. Η κορυφή Hill του Παύλου

Η κατώτατη γραμμή

Το Coffee Cafe της Νίνας είναι ό, τι θέλετε να είναι ένα καφενείο γειτονιάς: φιλόξενο, φιλόξενο, ευρύχωρο, άφθονη προσωπικότητα και ένα μεγάλο φλιτζάνι Joe.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - Cafe Καφέ Νίνα, ένα καφέ στο st. Η κορυφή Hill του Παύλου

Υπάρχει μια μικρή συζήτηση τοπικά για το αν το όνομα αυτού του καφέ είναι προφέρεται Nee-nah , ή αν είναι Ney-nah .

Δεν μπορούμε να ζητήσουμε την ίδια τη Νίνα. Το καφέ του Nina's Coffee είναι το όνομα της κυρίας Nina Clifford, που έτρεξε ένα μυστικό πορνεία κοντά στα τέλη του 19ου αιώνα. Φημολογείται ότι η εγκατάσταση της συνδέθηκε με υπόγειες σήραγγες με το Μινεσότα Λέσχη, ένα αποκλειστικό συγκρότημα κυρίων που συχνάζουν οι ιδρυτές του Άγιου Παύλου. Είναι ενδιαφέρον ότι ένας δρόμος που βρίσκεται κοντά στη λεωφόρο Nina. Ίσως ένας από τους προστάτες της λέσχης της Μινεσότα ήταν επίσης ο σχεδιαστής δρόμου της γειτονιάς;

Είτε οι φήμες είναι αλήθεια, είναι μια καλή ιστορία. Και παρά το όνομα, το πιο παράνομο πράγμα που είναι σήμερα η Νίνα είναι πόσο καλή είναι η ζεστή σοκολάτα.

Ο καφές είναι οργανικός, τα ψητά προϊόντα είναι σπιτικά και έχουν ένα μικρό μενού φαγητού, με έμφαση στα αντικείμενα πρωινού και τα σάντουιτς.

Η τοποθεσία είναι τόσο καλή όσο τα ποτά. Το Nina's βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου Blair Arcade, πρώην βικτοριανό ξενοδοχείο στο Summit Hill του St. Paul [link]. Είναι ένας μεγάλος χώρος για ένα καφενείο, με ψηλή οροφή, παράθυρα εικόνων, εκτεθειμένα τούβλα και έργα τοπικών καλλιτεχνών στους τοίχους.

Υπάρχουν πολλοί καναπέδες και άνετοι χώροι καθισμάτων, η μπροστινή πόρτα διαθέτει σωρούς δωρεάν εφημερίδων και παρέχουν δωρεάν wi-fi και άφθονα ηλεκτρικά σημεία πώλησης για να συνδεθούν και να εγκατασταθούν. Ακριβώς κάτω από το Nina's είναι τα Common Good Books, σε συνδυασμό με τη Nina, και επειδή ένα καλό βιβλίο και ένας καλός καφές πάνε μαζί τόσο καλά.

Η Νίνα είναι ένα μέρος που πάντα φαίνεται να βουίζει, αλλά ποτέ δεν φαίνεται πολύ γεμάτο. Αν χρειάζεστε καφεΐνη για να ολοκληρώσετε τις αποστολές σας στο κολέγιο, θέλετε ένα μέρος για να ξεκουραστείτε και να διαβάσετε ένα βιβλίο ή απλά να παρακολουθήσετε τους ανθρώπους να έρχονται και να πάνε, το καφέ της Nina's Coffee είναι ένα εξαιρετικό σημείο.