Είναι η Νομική Κάνναβη στην Ισπανία;

Παρά τη χαλαρή στάση της Ισπανίας απέναντι στη χρήση μαριχουάνας, συνιστάται προσοχή

Αποποίηση ευθύνης: Ο συγγραφέας αυτού του άρθρου δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για την ακρίβεια αυτής της σελίδας, ιδιαίτερα όσον αφορά την πιθανή μελλοντική εφαρμογή του «νόμου περί ασφάλειας των πολιτών» (Ley de la Seguridad Ciuidadana). Οι συμβουλές μου προς τους επισκέπτες σε οποιαδήποτε χώρα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά τη χρήση ναρκωτικών και την κατοχή. Υπάρχουν πολλά άριστα Ποτά στην Ισπανία , οπότε γιατί να μην αποφύγετε άλλες χρήσεις ναρκωτικών κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στην Ισπανία;

Τρέχουσα νομική κατάσταση της κάνναβης στην Ισπανία

Η νομική κατάσταση της κάνναβης στην Ισπανία είναι λίγο πιο περίπλοκη από ό, τι σε άλλες χώρες.

Σημειώστε ότι, όπως και σε όλο τον κόσμο, η ερμηνεία της «προσωπικής χρήσης» είναι ανοιχτή στη συζήτηση. Εάν ένας αστυνομικός παίρνει μια αντιπάθεια σε μια ομάδα θορυβώδεις αλλοδαπούς, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε φάρμακα βρέθηκαν σε σας ως δικαιολογία για να σας προκαλέσουν προβλήματα. Θα ήθελα να συστήσω να μην καταναλώνετε κάνναβη στην Ισπανία.

Τούτου λεχθέντος, η κάνναβη πωλείται συχνά ανοιχτά στους δρόμους, ειδικά στη Βαρκελώνη και τη Γρανάδα. Έχω δει επίσης τους ανθρώπους να καπνίζουν κάνναβη έξω από τα μπαρ χωρίς να μεγαλώνει ένα φρύδι.

Σημειώστε ότι οι νόμοι της Ισπανίας για την κάνναβη είναι πιο χαλαροί από αυτούς της Γαλλίας και του Γιβραλτάρ, οπότε μην προσπαθήσετε να μεταφέρετε το φάρμακο πέρα ​​από τα σύνορα.

Στην Πορτογαλία, η χρήση κάνναβης (και όλων των ναρκωτικών) αποποινικοποιείται, αλλά δεν είναι νόμιμη.

Δείτε επίσης: