Βόρεια Βιρτζίνια Brewfest 2017

Ένα Φεστιβάλ Μπύρας στη Βόρεια Βιρτζίνια

Στο BrewFest της Βόρειας Βιρτζίνιας, περισσότερα από 60 ζυθοποιεία θα διαθέτουν τις καλύτερες αμερικανικές μπύρες (πάνω από 85). Το φεστιβάλ μπύρας αναδεικνύει τις περιπλοκές κάθε συγκεκριμένης μπύρας, τον τρόπο παρασκευής της μπύρας και τον τρόπο παρασκευής της δικής σας. Μια ποικιλία από τρόφιμα θα είναι διαθέσιμα για αγορά που φιλοξενούν μπύρα όπως φτερούγες κοτόπουλου, τσίλι, μπάρμπεκιου και πολλές άλλες καλοκαιρινές απολαύσεις. Η ψυχαγωγία περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και δραστηριότητες για παιδιά, όπως ζωγραφική προσώπου, τατουάζ με πινέλο με αέρα, αναπηδήσεις από φεγγάρι και αναρρίχηση σε βράχο.



Ημερομηνίες και ώρες: 21-22 Οκτωβρίου, 2017, 11 π.μ. - 7:00 μ.μ.

Σημειώστε ότι η δειγματοληψία μπύρας θα κλείσει μία ώρα πριν το τέλος του φεστιβάλ

Τοποθεσία
Κέντρο Ειδικών Εκδηλώσεων στο Περιφερειακό Πάρκο Bull Run, 7700 Bull Run Drive, Κέντρο, VA. Πάρτε το I-66 στην έξοδο 52 (Διαδρομή 29) στο Centerville, οδηγείτε 2 μίλια νότια, στρίψτε αριστερά στην Bull Run Post Office Road και ακολουθήστε τις πινακίδες προς την είσοδο του πάρκου.

Εισιτήρια
Ενήλικες - $ 35 στην πύλη, 25 δολάρια εκ των προτέρων
Ορισμένος οδηγός - $ 15 στην πύλη, $ 10 εκ των προτέρων
Παιδιά μέχρι 16 ετών δωρεάν με ενήλικα
Τα εισιτήρια ενηλίκων περιλαμβάνουν αναμνηστικό γυαλί δειγματοληψίας BrewFest και 6 εισιτήρια δειγματοληψίας μπύρας. Επιπλέον εισιτήρια δειγματοληψίας μπύρας μπορούν να αγοραστούν για $ 2 ανά εισιτήριο.

Ιστοσελίδα: www.novabrewfest.com

Δείτε έναν οδηγό για ετήσια φεστιβάλ μπύρας στην περιοχή Ουάσιγκτον DC

Βλέπε επίσης τις καλύτερες μπυραρίες και τις ζυθοποιίες στην περιοχή Washington, DC