Θεατρικό Θέατρο στην Ουάσιγκτον DC (2017)

Ζωντανή ψυχαγωγία γύρω από την πρωτεύουσα

Η Washington DC έχει μια υπέροχη σύνθεση θερινό θέατρο και ζωντανή ψυχαγωγία. Με δεκάδες παραστάσεις στην περιοχή, εδώ είναι το πρόγραμμα των κορυφαίων παραστάσεων για την εποχή του 2017.

Τα εισιτήρια διατίθενται απευθείας από τον συγκεκριμένο χώρο ή μέσω του Ticketmaster.com.

Το Φεστιβάλ Θέατρο Πηγή - 9 Ιουνίου - 1 Ιουλίου 2017. Θέατρο Πηγή. Το φεστιβάλ τριών εβδομάδων περιλαμβάνει νέα έργα στο θέατρο, συμπεριλαμβανομένων τριών έργων πλήρους μήκους, 18 αναπαραστάσεων 10 λεπτών και τριών καλλιτεχνικών τυφλών ημερομηνιών.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται σε ένα μαύρο κουτί 150 θέσεων που εκτελεί χώρο τέχνης στην καρδιά της πρωτεύουσας του έθνους.

Ο Ήχος της Μουσικής - Κέντρο Κένεντι - 13 Ιουνίου - 16 Ιουλίου 2017. Οι λόφοι είναι ζωντανοί! Η πνευματική, ρομαντική και αγαπημένη μουσική ιστορία της Μαρίας και της οικογένειας von Trapp θα συγκλονίσει και πάλι το κοινό με το καλύτερο σκοράριό του Tony, Grammy και Βραβείο Οσκαρ από τον Rodgers & Hammerstein, συμπεριλαμβανομένων των "My Favorite Things", "Do-Re -Mi "," Climb Ev'ry Mountain "," Edelweiss "και το τραγούδι τίτλου.

Hedwig και το Angry Inch - Κέντρο Κένεντι - 13 Ιουνίου-2 Ιουλίου 2017. Αυτή η μουσική αίσθηση, με παλλόμενη βαθμολογία και ηλεκτροφόρες επιδόσεις, αναφέρει την ιστορία ενός από τους πιο μοναδικούς χαρακτήρες που χτύπησε ποτέ τη σκηνή. Πρόκειται για την εξεύρεση του άλλου μισού σας. είναι η ιστορία της προέλευσης της αγάπης.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ - 20-25 Ιουνίου 2017. Μια επανεμφανιζόμενη του La Bohème του Puccini, RENT ακολουθεί ένα αξέχαστο έτος στις ζωές επτά καλλιτεχνών που αγωνίζονται να ακολουθήσουν τα όνειρά τους χωρίς να ξεπουλήσουν.

Με το εμπνευσμένο μήνυμα της χαράς και της ελπίδας στο πρόσωπο του φόβου, αυτός ο άχρονος εορτασμός της φιλίας και της δημιουργικότητας μας θυμίζει να μετρήσουμε τη ζωή μας με το μόνο πράγμα που πραγματικά έχει σημασία - αγάπη.

UniverSoul Circus - FedEx Field - 22 Ιουνίου-23 Ιουλίου 2017. Απολαύστε μια μεγάλη επίδειξη κορυφής που γεμίζει με γεμάτες δράση παραστάσεις, πολύχρωμα φώτα, παλλόμενη μουσική και διεθνή ψυχή.

Capital Fringe Festival - 6-30 Ιουλίου, 2017. Η ετήσια εκδήλωση τέχνης έχει πάνω από 140 παραστάσεις σε διάφορους χώρους γύρω από την Ουάσινγκτον. Το φεστιβάλ εισάγει τέχνη και μη παραδοσιακές παραστάσεις, όπως θέατρο, χορό, μουσική, ποίηση, κουκλοθέατρο και πολλά άλλα.

Ο Πρωταρχικός - Στάδιο Arena - 7-30 Ιουλίου 2017. Όταν ένας λαμπρός, φιλελεύθερος, απόφοιτος του Νομικού Σχολείου του Χάρβαρντ ξεκινάει με μια συντηρητική δικαιοσύνη Antonin Scalia, ανακαλύπτει ότι είναι τόσο εξοργισμένος συνεργάτης και ένας απροσδόκητος μέντορας. Πώς θα επηρεάσει η σχέση τους μια από τις πιο εμπρηστικές περιπτώσεις που θα φτάσουν ποτέ στο ανώτατο δικαστήριο του έθνους;

Cabaret - Κέντρο Kennedy - 11 Ιουλίου-6 Αυγούστου 2017. Καλώς ήλθατε στο περίφημο Kit Kat Klub, όπου οι Emcee, Sally Bowles και ένα τραγικό σκηνικό παίρνουν τη σκηνή νυχτερινά για να εξοντώσουν το πλήθος και να αφήσουν τα προβλήματά τους έξω. Αλλά καθώς η ζωή στη Γερμανία πριν από τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο μεγαλώνει όλο και πιο αβέβαιη, θα είναι η παρακμιακή γοητεία της νυχτερινής ζωής του Βερολίνου αρκετή για να τα πάρει μέσα από τους επικίνδυνους χρόνους;

Ο βασιλιάς και το κέντρο I - Kennedy - 18 Ιουλίου - 20 Αυγούστου 2017. Στη Μπανγκόκ της δεκαετίας του '60 η μουσική αναφέρει την ιστορία της ασυνήθιστης και θυελλώδους σχέσης που αναπτύσσεται μεταξύ του Βασιλιά της Σιάμ και της Άννας Λεονόβενς, , σε έναν ιμπεριαλιστικό κόσμο, φέρνει στο Σιάμ να διδάξει τις πολλές συζύγους και τα παιδιά του.

Περισσότερες εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν

Σχεδιάστε το μέλλον για την επόμενη σεζόν, δείτε έναν οδηγό για το θέατρο Fall στην Ουάσιγκτον DC