Ημέρα του Adams Morgan 2017

Ένα φεστιβάλ Fall Street στην Ουάσιγκτον, DC

Η 2η Κυριακή του Σεπτεμβρίου είναι το Adams Morgan Day, ετήσιο φεστιβάλ γειτονιάς με ζωντανή μουσική και διεθνή κουζίνα από όλο τον κόσμο. Η Adams Morgan Day έχει κάτι για όλους! Απολαύστε καφετέριες πεζοδρομίων, πολύχρωμους πωλητές, πολιτιστικές εκδηλώσεις και χορούς. Το επεκτεινόμενο Kid's Fair έχει παιχνίδια, διαδραστικά επιστημονικά εκθέματα (στα αγγλικά και ισπανικά), κλόουν, και τους κινέζους χορευτές των λιονταριών. Το Dance Plaza είναι ένα αγαπημένο χαρακτηριστικό με χορευτικές παραστάσεις, ζωντανή μουσική, & εργαστήρια σε rumba, μεξικάνικο λαϊκό, βολιβιανό & salsa!

Η μέρα του Adams Morgan ξεκίνησε ως ένα πάρτι μεγάλου μεγέθους στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και μεγάλωσε στη δεκαετία του '90 σε ένα τεράστιο φεστιβάλ με περισσότερους από 300.000 επισκέπτες. Μακροπρόθεσμοι και νέοι κάτοικοι της κοινότητας και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων συμμετέχουν στην ετήσια εκδήλωση, δημιουργώντας ένα τοπικό φεστιβάλ που αναδεικνύει τη μοναδική και ιστορική γειτονιά του Adams Morgan, τις εθνοτικές του ρίζες, την ποικιλόμορφη κοινότητα και την ποικιλία παμπ, διεθνή εστιατόρια και καταστήματα. Για πρώτη φορά από το 2014, μέρος της 18ης οδού θα είναι κλειστό για μηχανοκίνητα οχήματα για να κάνει δρόμους για πωλητές, διαδραστικό καλλιτεχνικό σοκάκι και ζωντανή μουσική.

Ημερομηνία και ώρα: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017, μεσημέρι - 6:00 μ.μ.

Τοποθεσία και Μεταφορά

Ο Adams Morgan, 18ος St. NW, μεταξύ της Florida Ave. και Columbia Rd., Washington, DC. Η έκθεση Kids Fair και Dance Plaza βρίσκεται στη σχολή Marie Reed της 18ης Στ. Στο Wyoming. Δύο μπλοκ κατά μήκος της 18ης οδού NW (από την Columbia Rd. NW έως την Kalorama Rd NW) θα κλείσουν στην κυκλοφορία.

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στην Ημέρα του Adams Morgan είναι να πάρετε το μετρό στο σταθμό Woodley Park-Zoo-Adams Morgan. Ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος σε αυτό το τμήμα της πόλης. Διαβάστε περισσότερα για τη μεταφορά και τη στάθμευση στο Adams Morgan

Διασκέδαση στην κομητεία του δρόμου Columbia

Η πολιτιστικά διαφορετική κοινότητα φιλοξενεί πολλά εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα, καφέ, μπαρ, βιβλιοπωλεία, γκαλερί τέχνης και μοναδικά καταστήματα ειδικότητας. Τα εστιατόρια διαθέτουν διεθνή κουζίνα από σχεδόν παντού από την Αιθιοπία και το Βιετνάμ προς τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική. Αυτή η εκλεκτική γειτονιά είναι το κέντρο της πιο ζωντανής νυχτερινής ζωής της Ουάσινγκτον και είναι δημοφιλής στους νέους επαγγελματίες.

Ψάχνετε για πιο διασκεδαστικά γεγονότα στην πρωτεύουσα; Δείτε έναν οδηγό για τα φεστιβάλ Top Fall στην περιοχή Washington DC.