Ο διάδρομος του ποταμού Σαν Αντόνιο κατά τις διακοπές

Ο ποταμός Walk του San Antonio είναι παράδεισος τουριστών. Θα βρείτε καταστήματα, εστιατόρια και ξενοδοχεία που πλαισιώνουν τον ποταμό San Antonio. Με πεζοδρόμια, σκάλες στο επίπεδο του δρόμου, ιστορικές τοποθεσίες για περιήγηση και σκάφη που επιπλέουν χαλαρά κάτω από τα κανάλια, θα βρείτε πολλά να απολαύσετε σε αυτή την περιοχή του San Antonio . Στα τέλη Νοεμβρίου, ο ποταμός Walk παίρνει μια λάμψη διακοπών. Τα πολύχρωμα φώτα κατά μήκος του ποταμού θα σας βάλουν στη διάθεση των διακοπών .

Εορτασμοί διακοπών

Στις 7 μ.μ. την Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, ο διακόπτης ρίχνεται και περίπου 122.000 φώτα αναβοσβήνουν από ένα μαγευτικό θόλο πάνω από τον ποταμό του ποταμού του Σαν Αντόνιο. Τα φώτα λάμπουν φωτεινά κάθε βράδυ μέχρι την 1η Ιανουαρίου.

Η τελετή φωτισμού είναι το επίσημο kickoff στις εκδηλώσεις διακοπών Paseo Del Rio. Τα εισιτήρια πωλούνται μέσω του συνδέσμου Paseo Del Rio. Για πάνω από 20 χρόνια, η εκπληκτική παρέλαση μιας ώρας κατά μήκος του ποταμού του ποταμού του Σαν Αντόνιο διαθέτει διακοσμημένες, φωτιζόμενες επιπλέει με διασημότητες, συγκροτήματα και πλούσια κοστούμια. Περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι θα συγκεντρωθούν κατά μήκος του Ποταμού Περπάτημα για να παρακολουθήσουν το θέαμα ζωντανά κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης.

Το Δεκέμβριο απολαύστε το Fiesta de las Luminarias. Απολαύστε τη γαλήνη των διακοπών του ποταμού Walk, καθώς περπατάτε κατά μήκος των καταπράσινων πλαγιών του ποταμού San Antonio, που καθοδηγούνται από περισσότερους από 6.000 φωτισμούς. Τα ζεστά λαμπερά κεριά σε τσάντες γεμάτες με άμμο τοποθετούν τους διάδρομους για να σηματοδοτήσουν συμβολικά τον "φωτισμό του δρόμου" για την Αγία Οικογένεια.

Αυτή η αιώνων παράδοση αρχίζει το σούρουπο μόνο την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.

Η εμπειρία του River Walk

Τα φώτα χορεύουν πάνω σας σε χαρούμενο χρώμα. Ποιος δεν θα ανυψωθεί από μια επίσκεψη στο ποτάμι του ποταμού του Σαν Αντόνιο κατά τη διάρκεια των διακοπών; Μπορείτε να απολαύσετε το περπάτημα ή απλά να καθίσετε σε ένα υπαίθριο καφέ (ναι, ο καιρός είναι ήπιος) και να παρακολουθήσετε τον κόσμο να επιπλέει και να περπατάει.

Αλλά για μια πραγματική απόλαυση, σκεφτείτε ένα δείπνο στον ποταμό. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια River Walk που προσφέρουν δείπνο στις φορτηγίδες του ποταμού, όπως το Boudros, ένα από τα κορυφαία εστιατόρια του ποταμού Walk.

Θα επιβιβαστείτε στο σκάφος ακριβώς μπροστά από το Boudros. Το προσωπικό θα λάβει παραγγελίες για εισιτήρια προτού ξεκινήσετε μια σύντομη κρουαζιέρα, επιστρέφοντας στο εστιατόριο για να απολαύσετε την κύρια πίστα και το επιδόρπιο. Το Boudro's σερβίρει το φημισμένο φρέσκο ​​guacamole τους, πριν βγείτε κάτω από τον ποταμό για μια αφηρημένη κρουαζιέρα. Απολαύστε το τοπίο μαζί με ορεκτικά και σαλάτα, και το σκάφος κάνει μια μικρή βρόχο πίσω στο Boudros για να εξυπηρετήσει το κύριο πιάτο, σωληνώσεων ζεστό από την κουζίνα.

Στη συνέχεια, θα πλεύσετε ξανά κάτω από τον ποταμό, αντιμετωπίζοντας τα πολύχρωμα φώτα που κρέμονται από πάνω. Καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας, θα είστε serenaded από boatloads των carolers και συγκροτήματα. Από τις όχθες, μπορείτε να ακούσετε τα στελέχη της μουσικής Mariachi, όλα που κάνουν για ένα μαγευτικό βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Barge Dining με το Boudros, ανατρέξτε στον ιστότοπο του εστιατορίου.