Πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι θέλατε να κάνετε στο Σαν Φρανσίσκο

Μοναδικές εμπειρίες στο Σαν Φρανσίσκο

Κάθε πόλη προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που εκφράζουν την ουσία του τόπου. Συχνά, δεν είναι αυτοί που ακούτε σε λίστες με κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε. Αντ 'αυτού, είναι οικείες αναλαμπές του μοναδικού χαρακτήρα μιας πόλης. Όταν τα δοκιμάσετε, θα επαναπροσδιορίσουν την εικόνα του τόπου για πάντα.

Αυτά είναι μόνο μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Σαν Φρανσίσκο που ίσως να μην γνωρίζατε ότι υπήρχαν, πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι ήθελε να κάνει (μέχρι τώρα)

Η πιο όμορφη αστική διαδρομή στον κόσμο

Περπατήστε από το Crissy Field στο Fort Point . Δυτικά, θα συναντήσετε τη γέφυρα Golden Gate και την επιστροφή, είναι ο ορίζοντας του Σαν Φρανσίσκο. Μοιραστείτε το μονοπάτι με τους τοπικούς ποδηλάτες, τους περιπατητές-σκύλους και τους joggers, ή κάντε μια παράκαμψη για να αποφύγετε τα κύματα κατά μήκος της ακτής του νερού.

Ανατολή συναντά τη Δύση: κινέζικες κηδείες

Ξεκινώντας από το Mortuary Green Street του North Beach (Πράσινο στο Κολόμβο), κινέζικες κηδεία πομπές ταξιδεύουν κάτω από τη λεωφόρο Columbus και μερικές φορές μέσω των δρόμων της Chinatown. Με επικεφαλής ένα ορειχάλκινο συγκρότημα που παίζει δυτική θρησκευτική μουσική και ένα μετατρέψιμο που φέρει μια εικόνα μεγαλύτερης ζωής από τους αναχωρημένους, είναι μια πολιτισμική αντίφαση που αντιπροσωπεύει την πόλη στην οποία συμβαίνει. Η καλύτερη ευκαιρία σας να δείτε ένα είναι το Σάββατο το πρωί.

Hillside Living

Περπατήστε προς τα κάτω το Telegraph Hill από τον Coit Tower , ακολουθώντας τα βήματα στην ανατολική πλευρά του λόφου. Θα περάσετε από μια δασώδη περιοχή, τα σπίτια προσβάσιμα μόνο με ξύλινα σκαλοπάτια και έναν γεμάτο λουλούδια κήπο στην πλαγιά.

Καλύτερα από το σπίτι του Cliff

Το Beach Chalet προσφέρει μια γεύση στην ιστορία του Σαν Φρανσίσκο στις κάτω τοιχογραφίες. Στον επάνω όροφο υπάρχει μικροπυροβιομηχανία με τραπέζια παραθύρων ειδικά κατασκευασμένα για να παρακολουθούν τα ροκανίδια ή το ηλιοβασίλεμα.

Ellis Island της Δύσης

Ονομάζεται επίσης το νησί Ellis της Δύσης, το Angel Island είναι πλούσιο σε ιστορία και ένα εξαιρετικό μέρος για μια πεζοπορία ή μια περιοδεία Segway.

Camera Obscura και πόλο τοτέμ

Το μικρό κτήριο πίσω από το Cliff House λέει Giant Camera στο εξωτερικό. Στο εσωτερικό του, είναι μια περίεργη οπτική συσκευή που ονομάζεται κάμερα obscura με αρχαία προέλευση που προβάλλει μια παράξενα ονειροπόλα εικόνα σε μια κοίλη επιφάνεια μέσα. Ο σχεδιασμός βασίζεται σε σχέδιο του 15ου αιώνα του Leonardo da Vinci. Εδώ είναι περισσότερα για αυτό.

Ο τοτέμ πόλος βρίσκεται δίπλα στο πεζοδρόμιο κοντά στο Cliff House. Ήταν εκεί από το 1849, σκαλισμένο από τον αρχηγό Mathias Joe Capilano των Squamish Ινδιάνων του Δυτικού Καναδά.

Roaming Buffalo και ολλανδικοί ανεμόμυλοι στο Golden Gate Park

Ίσως σκεφτήκατε ότι όλοι οι βουβάλες βρίσκονταν στην λιβάδι - ή ίσως ξέρετε για το κοπάδι στο νησί Catalina, αλλά το Golden Gate Park τους έχει επίσης. Είναι το πιο παράξενο πράγμα που οδηγείτε μέσα από το πάρκο, αλλά εκεί είναι - τόσο μεγάλος όσο η ζωή και διπλάσιος. Επίσης στο Golden Gate Park υπάρχουν δύο αυθεντικοί ολλανδοί ανεμόμυλοι. Έχουν αντλήσει νερό το 1,5 εκατομμύριο γαλόνια ημερησίως - αλλά τώρα είναι απλά εκεί για εμφάνιση.

Κυλιόμενες σπείρες

Ακόμη και αν δεν σας αρέσει να ψωνίζετε, οι σπειροειδείς κυλιόμενες σκάλες στο εμπορικό κέντρο του Σαν Φρανσίσκο (865 Market Street) είναι πραγματικά διασκεδαστικές για να δείτε (και να οδηγήσετε).

Το κυματοειδές όργανο

Ίσως δεν ήξερες για το κύμα κυμάτων επειδή δεν ήξερες ότι κάτι τέτοιο υπήρχε οπουδήποτε.

Είναι ακουστικό γλυπτό ενεργοποιημένο από κύμα aa - βασικά ένα μουσικό όργανο που παίζει ο ωκεανός.

Ο σκεπτόμενος

Ξέρετε το γλυπτό για το οποίο μιλάω - αυτός ο γυμνός τύπος με τον αγκώνα του στο γόνατό του, στηρίζοντας το πηγούνι στο χέρι του, σκεπτόμενος πολύ σκληρά για ποιος ξέρει τι. Σκέφτεται στην αυλή του Μουσείου Λεγεώνα της Τιμής .

Αυτό δεν είναι τόσο μοναδικό όσο φαίνεται: έγιναν 28 τεμάχια πλήρους μεγέθους κατά τη διάρκεια της ζωής του γλύπτη Auguste Rodin μόνο του. Αυτό το έκανε το 1904. Δεν γνωρίζουμε τι σκέφτονται τα άλλα 27, αλλά γνωρίζοντας πόσο ψυχρός μπορεί να πάρει μπροστά από τη Λεγεώνα της Τιμής, αυτός πρέπει να αναρωτιέται πού μπορεί να βρει μια ωραία, ζεστή κουβέρτα.

Γιγαντιαίο ηλιακό ρολόι

Βρίσκεται σε μια γειτονιά που ονομάζεται Ingleside Terraces και ήταν γνωστός ως το μεγαλύτερο ηλιακό ρολόι στον κόσμο όταν χτίστηκε.

Πάρτε την ιστορία της και μάθετε πώς να φτάσετε εκεί.

Columbarium

Σε απλά αγγλικά, ένα columbarium είναι ένα είδος νεκροταφείου, αλλά με κόγχες για κηδείες που περιέχουν στάχτες. Το κτίριο είναι υπέροχο και τα στολίδια στις μικροσκοπικές κόγχες είναι συναρπαστικά. Μάθετε περισσότερα στο website.http: //www.neptune-society.com/columbarium

Πηγαίνετε στο Μουσείο στο SFO

Αν έχετε χρόνο πριν από μια πτήση - ή κατά τη διάρκεια μιας στάσης, πάρτε το Air Train στο διεθνή τερματικό σταθμό. Εκτός από τα γραφεία ελέγχου των αεροπορικών εταιρειών, το επίπεδο αναχωρήσεων είναι επίσης το σπίτι ενός πιστοποιημένου μουσείου που εμφανίζει μια περιστρεφόμενη σειρά συναρπαστικών εκθεμάτων.

Περισσότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Σαν Φρανσίσκο

Υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα που μπορεί να κάνει στο Σαν Φρανσίσκο, που μπορεί να είναι λίγο πιο επικρατούσα. Ρίξτε μια ματιά στα κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Σαν Φρανσίσκο .

Θέλετε τα παιδιά σας να διασκεδάζουν στο Σαν Φρανσίσκο; Εδώ πρέπει να τα πάρετε .

Το Σαν Φρανσίσκο είναι ένα από τα καλύτερα μέρη της Καλιφόρνιας για να διασκεδάσετε χωρίς να ξοδέψετε μια δεκάρα. Απλά χρησιμοποιήστε τον Οδηγό για πράγματα που κάνουν δωρεάν στο Σαν Φρανσίσκο .

Μπορεί να βρέξει το χειμώνα. Εδώ είναι τι να κάνετε στο Σαν Φρανσίσκο όταν βρέχει . Και αν είναι το καλοκαίρι όταν επισκέπτεστε, σίγουρα θα θέλετε να ξέρετε τι να κάνετε σε μια καλοκαιρινή νύχτα στο San Franciso. Ή για αυτό το θέμα, μάθετε τι μπορείτε να κάνετε τη νύχτα στο Σαν Φρανσίσκο οποιαδήποτε στιγμή .