Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στη Βοστώνη

Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου 2018 στην πιο ιρλανδική πόλη της Νέας Αγγλίας

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στην Ιρλανδία για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, η Βοστώνη μπορεί να είναι το επόμενο καλύτερο στοίχημά σας!

Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου πέφτει το Σάββατο το 2018 και η πόλη έχει προγραμματίσει εορταστικές εκδηλώσεις για την εβδομάδα των διακοπών. Ημέρα του Αγίου Πατρικίου προσελκύει περισσότερους από 600.000 επισκέπτες στη Βοστώνη: πόλη με μακρόχρονη ιρλανδική παράδοση. Η Βοστώνη πραγματοποίησε την πρώτη γιορτή του Αγίου Πατρικίου της Αμερικής το 1737 και η πόλη εξακολουθεί να διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις του Αγίου Πατρικίου του έθνους, καθώς και περισσότερες ιρλανδικές παμπ από οποιοδήποτε άλλο μέρος στις ΗΠΑ.

Ακολουθεί μια δειγματοληψία μερικών προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Αγίου Πατρικίου στη Βοστώνη:

Μπύρα και ιρλανδική ροκ και ρολ

Προχωρήστε στο ζυθοποιείο Harpoon στη Βοστώνη για το Φεστιβάλ του Harpoon St. Patrick's March 9-10, 2018 με προμηθευτές τροφίμων που πωλούν corned beef και πολλά άλλα, ένα cash bar (θα θελήσετε να δοκιμάσετε το Irish Red Harpoon The Craic) και να ζήσετε ιρλανδικά και rock και ροκ ζώνες από την περιοχή της Βοστόνης συμπεριλαμβανομένης της μπάντας κάλυψης U2 Joshua Tree. Στη συνέχεια, την Κυριακή 11 Μαρτίου, μπορείτε να συμμετάσχετε σε γλέντι στο έβδομο ετήσιο Harpoon Shamrock Splash και να μεταβείτε στο λιμάνι της Βοστόνης για να επωφεληθείτε από το Save the Harbour / Save the Bay.

Ένα μικρό κομμάτι της Ιρλανδίας

Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου με τους παίκτες του Reagle καθώς παρουσιάζουν ένα μικρό κομμάτι της Ιρλανδίας 17-18 Μαρτίου στο θέατρο μουσικής Reagle στο Waltham της Μασαχουσέτης. Αγοράστε εισιτήρια online ή καλέστε στο 781-891-5600.

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στη Βιβλιοθήκη και Μουσείο JFK

Ο John F. Kennedy, ο 35ος πρόεδρος, μπορεί να είναι ο πιο διάσημος ιρλανδικός Αμερικανός στην ιστορία.

Ο Μάρτιος είναι η ιδανική στιγμή για να επισκεφθείτε τη βιβλιοθήκη και το μουσείο John F. Kennedy, το οποίο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Μια ειδική έκθεση που βρίσκεται επί του παρόντος στο θέαμα JFK 100: Milestones & Mementos , διαθέτει 100 έργα τέχνης, προσωπικά αντικείμενα προς τιμήν του έτους των 100 ετών του προέδρου.

Το Σάββατο, 10 Μαρτίου, η βιβλιοθήκη JFK φιλοξενεί μια παράσταση της The Irish Balladeers. Αυτή η δωρεάν απόδοση είναι για οικογένειες με παιδιά 5 και άνω και οι συμμετέχοντες πρέπει να προκαταχωρίσουν συμπληρώνοντας αυτήν την ηλεκτρονική φόρμα. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το 617-514-1600 ή χωρίς χρέωση, 866-JFK-1960.

Ιρλανδικό πανκ

Ο ίδιος ο ιρλανδικός punk της Βοστώνης, ο Dropkick Murphys, αναλαμβάνει το House of Blues στην οδό Lansdowne στη Βοστώνη για μια σειρά από εκδηλώσεις στις 6 μ.μ. στις 15, 16 και 18 Μαρτίου. Στις 17 Μαρτίου, στις 17 του Αγίου Πατρικίου μια επίδειξη το μεσημέρι, καθώς και η σύγκρουση της ημέρας του Αγίου Πατρικίου στις 9 μ.μ. που χαρακτηρίζει την υπέρ πυγμαχία και μια ακουστική παράσταση από το Dropkick Murphys.

Η Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου στη Νότια Βοστόνη

Συμμετοχή στο 600.000 έως 1 εκατομμύριο ανθρώπους που θα αποδειχθεί για τη φετινή 117η Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου στη Νότια Βοστόνη. Η παρέλαση βγαίνει στις 13:00 την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, αρχίζοντας από το σταθμό MBTA στο West Broadway και τελειώνει στην πλατεία Andrew Square. Το καλύτερο στοίχημά σας για την προβολή της παρέλασης είναι να τοποθετήσετε μια θέση οπουδήποτε κατά μήκος του Broadway: Βρείτε εκεί νωρίς. Η παρέλαση των δυόμισι ωρών περιλαμβάνει πλωτήρες και δεκάδες ταινίες και μπάντες από την Ιρλανδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το 844-4ST-PATS (844-478-7287).

Άλλες παρελάσεις στη Μασαχουσέτη

Οι πανηγύρεις του Αγίου Πατρικίου πραγματοποιούνται επίσης σε αυτές τις πόλεις της Μασαχουσέτης: Abington (18 Μαρτίου), Lawrence (10 Μαρτίου), Scituate (18 Μαρτίου), Worcester (11 Μαρτίου) και Holyoke (18 Μαρτίου) στο Cape Cod (10 Μαρτίου). Η ιρλανδική ένωση τουρισμού της Βοστώνης έχει λεπτομέρειες.

Φορέστε το πράσινο Celtics σας

Φορέστε το πράσινο σας την Κυριακή 11 Μαρτίου, καθώς η Βοστώνη Σέλτικς αναλαμβάνει την Ιντιάνα Pacers στο σπίτι της στο TD Garden της Βοστώνης ή την Τετάρτη το βράδυ της 14ης Μαρτίου, όταν η ομάδα της Βοστώνης παίζει τους Washington Wizards. Βρείτε εισιτήρια.

Ιρλανδικό Πολιτιστικό Κέντρο Γιορτές Αγίου Πατρικίου

Το Ιρλανδικό Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Αγγλίας στο Canton της Μασαχουσέτης πραγματοποιεί την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου για τα παιδιά με ιρλανδέζικο χορό, χειροτεχνία, μαγική παράσταση για τη γιαγιά της Ιρλανδίας Fairy από τις 9 π.μ. έως το μεσημέρι το Σάββατο 17 Μαρτίου.

Όλα είναι ευπρόσδεκτα και η εισδοχή $ 7 περιλαμβάνει ψημένα προϊόντα, τσάι και καφέ. Το Corned beef και το λάχανο θα σερβίρονται όλη την ημέρα και θα υπάρξει παραδοσιακή ιρλανδική μουσική και χορός αργά το βράδυ. Η είσοδος είναι $ 10 μετά τις 4 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το 781-821-8291.

Φεστιβάλ Ιρλανδίας

Στη Βοστώνη μετά την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου; Γιορτάστε την ιρλανδική κληρονομιά της πόλης στο 18ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βοστώνης, που διεξάγεται στις 22-25 Μαρτίου 2018.

Το ήξερες...

Η Βοστώνη έχει το δικό της Ιρλανδικό Μονοπάτι Κληρονομιάς με 20 τοποθεσίες. Περιγράφηκε για πρώτη φορά σε ένα βιβλίο με τίτλο Guide to the New England Irish από τον Michael P. Quinlin, τον Colette Minogue Quinlin και τον Colene M. Minogue, το οποίο είναι πλέον εκτυπωμένο. Οι χάρτες είναι διαθέσιμοι στο Κοινό Επισκεπτικό Κέντρο της Βοστώνης της Βοστώνης και στο Κέντρο Πληροφοριών Επισκεπτών του Προξενικού Κέντρου.

Έτσι θέλετε να ξέρετε πού μπορείτε να βρείτε corned βοδινό και λάχανο στη Βοστώνη;

Ο πάρκο Durgin κοντά στο Faneuil Hall είναι γνωστός για τα παραδοσιακά δείπνα του Corned Beef και για τα λαχανικά Corn. Καλέστε 617-227-2038 για ένα πρόγραμμα εξυπηρέτησης. Το Pub Burren στο Somerville είναι ένα άλλο ιδανικό μέρος για να δειπνήσετε στην Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Στις 17 Μαρτίου φιλοξένησαν μια εκδήλωση δείπνου για το δείπνο της ημέρας του Αγίου Πατρικίου με έξι καθίσματα και μια παράσταση το μεσημέρι την Κυριακή 18 Μαρτίου. Τα εισιτήρια είναι μόνο 25 δολάρια, συμπεριλαμβανομένου ενός γεύματος παραδοσιακών ιρλανδικών φαβορί. Ο Gayot έχει περισσότερες ιδέες για το φαγητό του Αγίου Πατρικίου στη Βοστώνη.

Περισσότερα ιρλανδική διασκέδαση

Η ιρλανδική τουριστική ένωση της Βοστώνης έχει στρογγυλοποιήσει περισσότερα ιρλανδικά εκθέματα και εκδηλώσεις στη Μασαχουσέτη κατά τη διάρκεια του Μαρτίου. Και ενώ ταξιδεύετε στη Βοστώνη το Σάββατο ή την Κυριακή, συντονίστε το ραδιόφωνο WRL Irish Hit Parade στις 950 π.μ. στο καντράν σας.