Δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για συναυλίες στην Κρατική Έκθεση της Αριζόνα

Η φετινή κρατική έκθεση της Αριζόνα διαρκεί λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες. Αφού έχετε γογγυλίσει σε μια βαθιά τηγανητή σαλάτα Caesar ή ένα σοκολατένιο αγγούρι, ίσως θελήσετε να παρακολουθήσετε μία από τις πολλές δημοφιλείς συναυλίες AZ State Fair . Εδώ είναι δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη συμμετοχή σε συναυλίες στην Κρατική Έκθεση της Αριζόνα.

  1. Συναυλίες περιλαμβάνονται με την είσοδό σας στην Κρατική Έκθεση της Αριζόνα. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση. Αυτό είναι πολύ!
  1. Οι συναυλίες πραγματοποιούνται στο Κολοσσαίο Memorial του Αριζόνα. Για εκείνους που έχουν ζήσει για λίγο στην περιοχή Φοίνικας, αυτό ήταν το Παλιό Παλάτι όπου έπαιζαν αρχικά οι Φοίνικας Ήλιος και όπου οι Ροίνιξ Roadrunners έπαιζαν χόκεϊ επί πάγου. Δεν είναι σε καλή κατάσταση τώρα, αν και σίγουρα αρκεί για δωρεάν συναυλίες! Η ακουστική δεν είναι μεγάλη και μην περιμένετε να δείτε φανταστικά ειδικά εφέ εδώ.
  2. Κάθε χρόνο οι διοργανωτές της Κρατικής Έκθεσης της Αριζόνα προσπαθούν να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα συναυλιακών ειδών. Οι συναυλίες θα περιλαμβάνουν rock, country, λατινικά, rap, R & B, heavy metal συγκροτήματα και ερμηνευτές. Μερικές φορές οι κωμικοί θα προγραμματιστούν. Παρακολουθήστε μερικούς, προσέξτε τους όλους.
  3. Εάν θέλετε να είστε σίγουροι για μια θέση κοντά στο μπροστινό ή στο κεντρικό πάτωμα του γηπέδου, μπορείτε να αγοράσετε αποκλειστικά καθίσματα για μια πολύ λογική τιμή. Τα εφεδρικά εισιτήρια έδρας είναι συνήθως λιγότερα από 25 δολάρια το καθένα. Μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων ή στο εκθεσιακό κέντρο.
  1. Τα καθίσματα στο πάτωμα δεν είναι τόσο ξεχωριστά. Στα περίπτερα, τα καθίσματα είναι στυλ σταδίων, ώστε να μπορείτε να δείτε πάνω από κάποιον που κάθεται μπροστά σας. Σίγουρα, στα πλευρικά τμήματα πρέπει να γυρίσεις το κεφάλι σου στη σκηνή.
  2. Η εγγραφή για γενικές θέσεις εισόδου βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο. Πρόκειται για είσοδο ράμπας, οπότε είναι προσβάσιμο από αναπηρικό αμαξίδιο. Η είσοδος στο κύριο επίπεδο (δεσμευμένα εισιτήρια) περιλαμβάνει σκάλες. να προειδοποιούνται.
  1. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι συναυλίες δεν πωλούνται, αν και υπάρχουν συνήθως μία ή δύο εξαιρέσεις κάθε χρόνο για σούπερ ζεστές μπάντες. Για αυτόν τον λόγο, θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραταχθεί ή να φθάσει στο Κολοσσαίο πολύ νωρίς. Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν τις θέσεις τους περίπου 15 λεπτά πριν από το χρόνο των συναυλιών. Μην εκπλαγείτε αν η συναυλία ξεκινήσει αργά. Για εκείνες τις λίγες εκπομπές που αναμένεται να ξεπουληθούν (το προσωπικό του box office μπορεί να σας πει ποιες είναι αυτές) ίσως θέλετε να φτάσετε μισή ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα εμφάνισης για γενική είσοδο.
  2. Οι συναυλίες στην Κρατική Έκθεση Αζερμπαϊτζάν διαρκούν συνήθως μεταξύ 1-1 / 4 και 1-1 / 2 ώρες. Δεν υπάρχει διακοπή. Υπάρχουν παραχωρήσεις. Υπάρχουν πολλές τουαλέτες.
  3. Τα παιδιά δεν έχουν πάει ποτέ σε ζωντανή συναυλία; Ποιος καλύτερος τρόπος για να τους εισαγάγει στην εμπειρία!
  4. Αν και ορισμένοι ερμηνευτές μπορεί να καθορίσουν διαφορετικούς περιορισμούς, η φωτογραφία επιτρέπεται, αλλά μόνο χωρίς φλας. Δεν επιτρέπονται βίντεο ή συσκευές εγγραφής.