Ανταλλαγή ξένων νομισμάτων στο Φοίνιξ

Ποιος θα ανταλλάξει ξένα νομίσματα για το δολάριο;

Εάν επισκέπτεστε το Phoenix από άλλη χώρα, ίσως να εκπλαγείτε ότι δεν υπάρχουν πολλά μέρη όπου ένα άτομο μπορεί να ανταλλάξει το ξένο νόμισμα με δολάρια ΗΠΑ. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες χώρες, οι λιανοπωλητές μας δεν θα το κάνουν αυτό για σας. Αντιμετωπίζουν μόνο το νόμισμα και το νόμισμα των ΗΠΑ. Ακολουθούν μερικές από τις επιλογές σας.

Ξένο νόμισμα σε Τράπεζες

Όλες οι μεγάλες τράπεζες της περιοχής - Bank of America, Chase, Wells Fargo και άλλοι - έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν ξένο νόμισμα σε αντάλλαγμα για το δολάριο ΗΠΑ.

Φυσικά, έχουν πολλά δολάρια γύρω, και παίρνουν καθημερινά τιμές αγοράς από τους εμπόρους τους. Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν είστε πελάτης της τράπεζας, μπορεί να μην κάνουν την ανταλλαγή, καθώς βρίσκονται σε κίνδυνο εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το νόμισμα. Για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να ανταλλάξουν πλαστά λογαριασμούς ή λογαριασμούς που δεν κυκλοφορούν. Είναι πιθανό ορισμένα υποκαταστήματα να ανταλλάξουν μικρές ποσότητες ξένου νομίσματος για εσάς ως μη πελάτη, αλλά μην εκπλαγείτε αν υποχωρήσουν.

Εάν η τράπεζα δεν θα ανταλλάξει νόμισμα, μπορεί ακόμα να σας δώσει προκαταβολή μετρητών έναντι Visa ή Mastercard. Λάβετε υπόψη ότι οι συναλλαγματικές ισοτιμίες θα καθοριστούν από την εταιρεία πιστωτικών καρτών, ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις και να ισχύουν οι χρεώσεις χρηματοδότησης για τις προκαταβολές σε μετρητά έως ότου πληρωθούν.

Ξένο νόμισμα σε τοπικά ξενοδοχεία και θέρετρα

Όλα τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και θέρετρα θα φιλοξενήσουν όσους επιθυμούν να ανταλλάξουν σημαντικά νομίσματα για το δολάριο ΗΠΑ.

Λαμβάνουν καθημερινές τιμές από τις τράπεζές τους, προσθέτουν μια εξάπλωση στις τιμές για το πρόβλημα τους, και θα σας δώσουν USD. Τα ξενοδοχεία είναι διαβόητα για την ύπαρξη κακών τιμών συναλλάγματος, δεδομένου ότι χειρίζονται μικρά ποσά, τη διατηρούν περίπου περισσότερο από τους μεγάλους εμπόρους και καταβάλλουν πρόσθετες αμοιβές στην τράπεζα για επεξεργασία. Ακόμα, η διαφορά επιτοκίου μπορεί να αξίζει την ευκολία και γι 'αυτό το κάνουν.

Επιχειρήσεις τοπικού συναλλάγματος

Υπάρχουν πολύ λίγες επιχειρήσεις ανταλλαγής συναλλάγματος στην περιοχή Phoenix.

Travelex στο διεθνές αεροδρόμιο Sky Harbor στο Φοίνιξ
Τηλέφωνο: 602-275-8767
Το Travelex βρίσκεται στο κέντρο του Phoenix στο διεθνές αεροδρόμιο Sky Harbor. Υπάρχουν δύο θέσεις στο Terminal 4. Μια τοποθεσία βρίσκεται στο Level 3, πριν την ασφάλεια, λίγο έξω από το σημείο ελέγχου Β. Η άλλη θέση στο Terminal 4 βρίσκεται στο παρελθόν ασφάλεια δίπλα στην πύλη B-15. Είναι ανοιχτά επτά ημέρες την εβδομάδα (αλλά όχι 24 ώρες).

Travelex στο Σκότσντεϊλ
Διεύθυνση: 4253 N Scottsdale Rd., Scottsdale
Τηλέφωνο: 480-990-1707
Αυτή η λειτουργία Travelex βρίσκεται εντός του υποκαταστήματος της US Bank. Τακτικές ώρες λειτουργίας, από Δευτέρα έως Παρασκευή και μισή ημέρα το Σάββατο.

Αυτοματοποιημένες Ταμειακές Μηχανές

Πάντα το καλύτερο στοίχημά σας για την ευκολία και τις καλύτερες τιμές συναλλάγματος, όταν επισκέπτεστε την Αριζόνα φέρνετε μια κάρτα ΑΤΜ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία από τις εκατοντάδες των ΑΤΜ στην πόλη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Ελέγξτε με την τράπεζά σας πριν φύγετε για τις ΗΠΑ για να δείτε ποια ΑΤΜ μπορεί να έχει πρόσβαση η κάρτα σας και ποια σύμβολα να αναζητήσετε στο ΑΤΜ. Οι Cirrus, Plus και Star είναι παραδείγματα ονομάτων συστημάτων ATM που γίνονται δεκτά από ΑΤΜ στην Αριζόνα.

Προφανώς, αυτό το άρθρο γράφτηκε για άτομα που επισκέπτονται το Φοίνιξ, αλλά αν ζείτε στο Φοίνιξ και σχεδιάζετε να ταξιδέψετε σε άλλη χώρα, ίσως θελήσετε να αγοράσετε ξένο νόμισμα.

Δηλαδή, ανταλλάξτε δολάρια ΗΠΑ για το νόμισμα της χώρας που θα επισκεφθείτε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας της επιχείρησης ανταλλαγής συναλλάγματος που αναφέρεται παραπάνω. Επιπλέον, κάθε υποκατάστημα μιας μεγάλης τράπεζας στην κοιλάδα μπορεί να παραγγείλει ξένο νόμισμα για εσάς και να σας κανονίσει να το παραλάβετε στο υποκατάστημά σας. Θα χρειαστεί λίγες μέρες για να το κάνετε αυτό. Η χρήση ΑΤΜ σε ξένες χώρες για να αποκτήσετε τοπικά νομίσματα συνήθως παρέχει καλές συναλλαγματικές ισοτιμίες, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε αυτούς τους κινδύνους .