Γνωρίστε τον Robert Burns, τον Sir Walter Scott και τον Robert Louis Stevenson

Robbie Burns, Sir Walter Scott, Robert Louis Stevenson - οι Μύθοι της Σκωτίας

Οι συγγραφείς της Σκωτίας Sir Walter Scott, ο Robert Burns και ο Robert Louis Stevenson διαμόρφωσαν τους σύγχρονους μύθους για τη Σκωτία και τους ήρωές της. Σχεδιάστε μια διαδρομή γύρω από τις τοποθεσίες που τους ενέπνευσαν.

Ακόμα κι αν δεν νομίζετε ότι έχετε διαβάσει ποτέ ένα βιβλίο από έναν από τους τρεις λογοτέχνες της Σκωτίας, τον Scott, τον Burns και τον Robert Louis Stevenson, ή έχετε δει μια ταινία που βασίζεται στο έργο τους, πιθανότατα έχετε πέσει κάτω από τα ξόρκια τους χωρίς να το γνωρίζετε .

Εάν, για παράδειγμα, χρησιμοποιήσατε την έκφραση "Τα καλύτερα σχέδια των ποντικιών και των ανδρών ..." αναφέρετε απευθείας από το ποίημα Burns, σε ένα ποντίκι .

Αναρωτήθηκε αν οι απόμακροι σκωτσέζοι πρόγονοί σας είχαν ένα ταρτάνο; Μπορείτε να ευχαριστήσετε τον Sir Walter Scott για την επινόηση - ή τουλάχιστον για την ανανέωση της έννοιας των ταρτάν.

Και όσο αφορά τον Robert Louis Stevenson, το όνειρο κάθε παιδιού να βρει έναν κρυμμένο χάρτη θησαυρού ενός πειρατή προφανώς προέρχεται από την κλασική ιστορία του, το νησί του θησαυρού .

Όλα τα σημαντικότερα ορόσημα που σχετίζονται με αυτούς τους συγγραφείς βρίσκονται σε μικρή απόσταση από τη Γλασκόβη ή το Εδιμβούργο . Εάν επισκέπτεστε τη Σκωτία, μπορείτε να τα τοποθετήσετε όλα μέσα σε λίγες μόνο μέρες.