Πώς να πάρει εισιτήρια Red Sox

Η βαθμολογία των εισιτηρίων για Red Sox μπορεί να είναι δύσκολη. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για τους ταξιδιώτες που ελπίζουν να δουν ένα παιχνίδι Red Sox ενώ επισκέπτονται τη Βοστώνη.

Εδώ είναι πώς να πάρει εισιτήρια Red Sox

  1. Ελέγξτε το online πρόγραμμα του Red Sox για να μάθετε εάν η ομάδα της Βοστόνης θα παίζει στο σπίτι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.
  2. Ο ευκολότερος τρόπος να αγοράσετε τα εισιτήρια Red Sox είναι να αγοράσετε εισιτήρια online και να τα εκτυπώσετε στο σπίτι.
  3. Για να παραγγείλετε τα εισιτήρια της Boston Red Sox μέσω τηλεφώνου, καλέστε το 617-482-4SOX ή δωρεάν, 877-REDSOX-9. Για 24ωρη αυτοματοποιημένη αγορά εισιτηρίων, τηλεφωνήστε στο 888-REDSOX-6 χωρίς χρέωση.
  1. Τα εισιτήρια μπορούν επίσης να αγοραστούν αυτοπροσώπως την ημέρα του παιχνιδιού στην Πύλη E, αρχίζοντας 90 λεπτά πριν από την ώρα του παιχνιδιού, εάν υπάρχει διαθεσιμότητα.
  2. Για τα πωληθέντα παιχνίδια, μπορείτε συχνά να αγοράσετε εισιτήρια Red Sox μέσω του StubHub.com. Φυσικά, αυτά τα εισιτήρια δευτεροβάθμιας αγοράς Red Sox συχνά τιμολογούνται με ένα ασφάλιστρο.
  3. Δεν μπορείτε να φτάσετε στο Red Sox; Ίσως μπορείτε να εγκαταστήσετε μια ξενάγηση στο ιστορικό πάρκο Fenway κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στη Βοστώνη ή να παρακολουθήσετε το παιχνίδι με άλλους οπαδούς της Red Sox από το Top Deck στο Baseball Tavern.

Συμβουλές

  1. Θέλετε να μάθετε πού θα καθίσετε; Ένα διάγραμμα καθισμάτων του πάρκου Fenway είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα Red Sox.
  2. Οι οδηγίες για το Fenway είναι επίσης διαθέσιμες στο διαδίκτυο.
  3. Πρώτη φορά στο Fenway; Πριν από το παιχνίδι, να είστε βέβαιος να σταματήσετε σε ένα από τα περίπτερα Fan Services, που βρίσκονται κοντά στο Gates B, D, και E, για να λάβετε δωρεάν ανεμιστήρα για πρώτη φορά.