Πού να φτάσετε Naked στο Κολοράντο

Αυτοί οι προαιρετικοί προορισμοί ενδυμάτων παρέχουν διασκέδαση στο κοστούμι των γενεθλίων σας

Είναι εύκολο να γίνεις γυμνός στο Κολοράντο.

Δηλαδή, με τα oodles του ανοιχτού χώρου και της δασικής γης για περιπέτειες backcountry, δεν είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένα απομονωμένο σημείο όπου κανείς δεν θα παρατηρήσει (ή φροντίδα), εάν βγείτε σε ένα ογκόλιθο ή δροσιστείτε σε έναν αναζωογονητικό ποταμό στο buff .

Ακόμα, υπάρχουν ορισμένα σημεία στην πολιτεία, όπου τα ρούχα σας είναι απόλυτα αποδεκτά (ή αναμένεται), συμπεριλαμβανομένων θερμό-πηγές θέρετρα που είναι ρούχα-προαιρετικό.

Εδώ είναι μια ματιά των καλύτερων θέσεων του Κολοράντο για να ξεφορτωθεί.

Orvis Hot Springs

Orvis Hot Springs είναι μια όλο το χρόνο, ενδυμασία-προαιρετικό, φυσικό ιαματικά λουτρά θέρετρο στο Ridgway, Κολοράντο. Αυτό είναι κοντά στο Ouray, μια από τις πιο γραφικές πόλεις της πολιτείας. (Σοβαρά, μοιάζει με λίγο Ελβετία.) Το δροσερό για τον Orvis είναι ότι δεν θερμαίνει ούτε επεξεργάζεται το νερό του με οποιονδήποτε τρόπο. όλα τα μέταλλα που απαλύνουν το δέρμα σας και τους πονάριους μύες είναι απολύτως φυσικές. Επίσης, το νερό του είναι γεμάτο με λίθιο αντί για θείο, επομένως δεν μπερδεύει σαν σάπιο αυγό.

Η ιδιοκτησία έχει πολλές διαφορετικές περιοχές εμποτισμού και τέσσερις είναι έξω, που περιβάλλεται από πλούσιους και πολύχρωμους κήπους που την κάνουν να αισθάνεται σαν τον Κήπο της Εδέμ. Αυτές οι σουρεαλιστικές πισίνες είναι ιδιαίτερα δελεαστικές το βράδυ κάτω από τον τυπικό ουρανό γεμάτο αστέρια του Κολοράντο. Μια εσωτερική πισίνα απαιτεί μαγιό, η οποία είναι η καλύτερη πισίνα για οικογενειακή βουτιά. Υπάρχουν επίσης ιδιωτικές εσωτερικές μπανιέρες σε δωμάτια που κλείνουν και κλειδώνουν.

Η διαμονή εδώ περιλαμβάνει βασικά δωμάτια (χωρίς τηλεοράσεις) που έρχονται με ζεστές ρόμπες για να καλύπτουν το ταξίδι σας προς τα εμπρός και πίσω στις θερμές πηγές. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια σκηνή ή να σταθμεύσετε το RV σας (όχι περισσότερο από 30 πόδια) σε ένα μικρό campground που φιλοξενεί έως και 24 άτομα.

Mountain Ranch Ranch

Αυτό το θέρετρο οικογένειας γυμνιστών είναι σε 150 στρέμματα δυτικά του Ντένβερ είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, αν και μπορεί να φανεί πιο ελκυστικό να απογυμνώσει κατά τους θερμότερους καλοκαιρινούς μήνες.

Η διασκέδαση στο ύπαιθρο, με τις δυνατότητες τένις, βόλλεϋ και πεζοπορίας του ράντσου, μπορεί να είναι πολύ πιο άνετη σε θερμότερες θερμοκρασίες.

Τα καταλύματα είναι ελάχιστα εδώ: μία καμπίνα, καθώς και τέσσερα δωμάτια, 3 από τα οποία έχουν κοινόχρηστο μπάνιο.

Το Mountain Air Ranch έχει επίσης τοποθεσίες σκηνών και συνδέσεις RV. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια κοινοτική κουζίνα (ναι, στο γυμνό) και το Lost Bikini Grill είναι ανοιχτό το καλοκαίρι. Οι οικογένειες φιλοξενούνται με παιδικό παιχνίδι και αίθουσα παιχνιδιών, υπαίθρια παιδική χαρά και θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα. Οι προγραμματισμένες δραστηριότητες περιλαμβάνουν βραδιές bingo, καραόκε, ταλέντο και τουρνουά bocce.

Strawberry Park Hot Springs

Αυτές οι φυσικές θερμές πηγές που φτάνουν τους 104 βαθμούς Φαρενάιτ είναι γνωστές για τη ρύθμιση τους εκτός δικτύου στο Steamboat Springs. (Μην περιμένετε να μπορέσετε να συνδέσετε ένα στεγνωτήρα μαλλιών στην αποδυτήρια μετά το μπάνιο σας).

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, κοστούμια μπάνιου απαιτούνται, αλλά είναι μετά το σκοτάδι όταν ο φωτισμός είναι ελάχιστος στο φυσικό περιβάλλον που είστε ευπρόσδεκτοι να γυμνάσετε όλους. Τα παιδιά δεν επιτρέπονται μετά το σκοτάδι.

Το βασικό κατάλυμα περιλαμβάνει καμπίνες, ένα καλυμμένο βαγόνι και ακόμη και ένα παλιό καροτσάκι τραίνο. Υπάρχουν επίσης κάμπινγκ διαθέσιμα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σημαντικό να σημειωθεί: Για όσους επιθυμούν να φτάσουν στο Strawberry Hot Springs τους χειμερινούς μήνες απαιτείται ένα όχημα τεσσάρων τροχών, με τους πάγους και το χιόνι που συνήθως βρίσκονται στους ρωσικούς δρόμους.

Αν δεν έχετε αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο Steamboat Springs, εταιρείες μεταφοράς μπορούν να σας μεταφέρουν. Οι θερμές πηγές είναι υπέροχες όλο το χρόνο, αλλά αισθάνονται ιδιαίτερα απίστευτες μετά από μια μέρα στις πλαγιές του Steamboat.

Dakota Hot Springs

Κάθε μέρα, αλλά την Τρίτη, τα μαγιό είναι προαιρετικά στο Dakota Hot Springs, λίγο περισσότερο από δύο ώρες νότια του Ντένβερ. Σε αντίθεση με μερικές από τις άλλες πιο φυσικές ιαματικές πηγές που απορροφούν τις περιοχές στο Κολοράντο (ας πούμε, που χαρακτηρίζονται ποτάμια βράχια ή βότσαλα), το Dakota Hot Springs διαθέτει μόνο μία συγκεκριμένη, ελεύθερη πισίνα.

Ένα μπόνους: Το νερό της πισίνας, που κυμαίνεται από 95 έως 98 μοίρες, μεταβάλλεται διαρκώς από τη φυσική αρτεσιανή ροή της πηγής πηγαδιών και περιέχει θεραπευτικά άλατα, σόδα και ασβέστιο. Το καλύτερο από όλα, το νερό δεν περιέχει κανένα μετρήσιμο θείο ή σίδηρο. Δεν υπάρχει πενιχρή, θειούχα οσμή που βρίσκεται σε μερικές θερμές πηγές σε όλη την πολιτεία.

Spell Hot Springs

Η απομακρυσμένη Hot Springs Conundrum μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μιας βουτιού 8,5 μιλίων από ένα μονοπάτι κοντά στο Aspen. Το ταξίδι είναι μέτριο - ποτέ δεν είναι πολύ απότομο, αλλά δεν είναι ούτε ένα σύντομο και εύκολο άλμα μέσα στο δάσος. Υπάρχουν τρεις ξεχωριστές διασταυρώσεις ροών που θα πρέπει να κάνετε. Παρόλα αυτά, η ανταμοιβή είναι εκπληκτική: οι πρώτες έρχονται / που εξυπηρετούνται για πρώτη φορά σε σκηνές κάμπινγκ γύρω από ένα ζευγάρι φυσικών ιαματικών πηγών που έχουν 11,200 πόδια σε υψόμετρο, συμπεριλαμβανομένου ενός που μοιάζει με μια πισίνα υπερχείλισης.

Οι όμορφες κορυφές και τα πανύψηλα πεύκα στην κοιλάδα του Conundrum Creek είναι εκπληκτικά. Αναμείνετε να δείτε άλλους κατασκηνωτές ντυμένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας, με πολλούς ανθρώπους να απογυμνώνονται για να μην απολαύσουν τίποτα κάτω από ένα αστέρι-φωτισμένο ουρανό μόλις ο ήλιος πέσει κάτω.

Αυτό δεν είναι μια επίσημη γυμνιστική απόδραση και ίσως υπάρχουν οικογένειες γύρω (αν και το ταξίδι είναι πολύ έντονο για τα περισσότερα μικρά), έτσι ώστε να σέβεστε τους ανθρώπους γύρω σας και να βεβαιωθείτε ότι όλοι είναι συναινετικοί, μήπως καταλήξετε σε μια δύσκολη θέση.

Valley View Hot Springs

Το Valley View Hot Springs είναι ένα μοναδικό και απομακρυσμένο περίπου 3,5 ώρες με το αυτοκίνητο νοτιοδυτικά από το Ντένβερ. Είναι μέρος του μη κερδοσκοπικού Orient Land Trust και προσφέρει όχι μόνο πολλές επιλογές διαβροχής σε φυσικές λίμνες βράχων κατά μήκος των μονοπατιών της άγριας φύσης αλλά και σκυροδέματος κολυμβητηρίων.

Τα καταλύματα περιλαμβάνουν σκηνές και χώρους RV, καθώς και ιδιωτικές καμπίνες, ξενώνες και co-ed κοιτώνες δωμάτια με κουκέτες. Τα ρούχα είναι προαιρετικά σε όλη την ιδιοκτησία. Το αποκαλεί «ανοιχτό γυμνισμό στον ύπαιθρο», δηλώνοντας ότι «το γυμνό δεν είναι εγγενώς άσεμνο, υπονοούμενο, ούτε υποτιμητικό». Το γυμνό είναι φυσικό, ισχυρίζεται η ιστοσελίδα του Valley View. Αυτός είναι ένας οικογενειακός προορισμός.

Έρημος Reef Hot Spring

Η πισίνα στο Desert Reef Hot Spring στη Φλωρεντία (περίπου 2,5 ώρες νότια του Ντένβερ), είναι ρούχα προαιρετικά κάθε μέρα της εβδομάδας εκτός από την Παρασκευή. Διαθέτει μεγάλο κατάστρωμα ηλιοθεραπείας και φυσικό καταρράκτη. Η περιεκτικότητα σε ορυκτά είναι κυρίως ασβέστιο, χωρίς προσβλητική οσμή θείου.

Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα σε αυτήν την πισίνα με προαιρετική ενδυμασία και η πολιτική που δηλώνει απαγορεύει οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση της στοργής ή οποιαδήποτε «στενή επαφή με το σώμα» ενώ είναι γυμνή.