Ο οδηγός σας για Pop Up Campers

Μια κατανομή των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων των pop up κατασκηνωτών

Ο κόσμος RV φορτώνεται με διάφορους τύπους και στυλ ψυχαγωγικών οχημάτων. Από πολυτελή πούλμαν εκατομμυρίων δολαρίων σε φθηνότερες επιλογές, όπως το απλό pop up camper. Το pop up camper είναι απλό, αλλά εδώ και πολύ καιρό είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλές οικογένειες που θέλουν να χτυπήσουν το δρόμο. Ας δούμε το pop up camper συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν είναι το σωστό όχημα αναψυχής για τις περιπέτειες σας στο δρόμο και εκτός δρόμου.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Pop Up Campers

Η πιο προφανής ποιότητα του αναδυόμενου τροχόσπιτου είναι η ικανότητά του να "αναδυθεί". Το αναδυόμενο τροχόσπιτο καταρρέει σε ένα συμπαγές και ελαφρύ ρυμουλκούμενο, ενώ βρίσκεται στο δρόμο ή στην αποθήκη.Υπάρχουν μάρκες τροχόσπιτων διαθέσιμων από απλούς συνδέσμους σε εκείνους εξοπλισμένους με τις ανέσεις που θα βρείτε στα μεγαλύτερα ρυμουλκούμενα. Θα είναι η κλήση σας να αποφασίσετε ποιο είδος αναδυόμενου τροχόσπιτου είναι κατάλληλο για εσάς.

Πλεονεκτήματα Pop Up Campers

Το pop up camper κατέχει αρκετά μοναδικά πλεονεκτήματα στον κόσμο RV. Εκτός από το διάστημα, θα εξοικονομήσετε χιλιόμετρα αερίου και ίσως να μην χρειαστεί να επενδύσετε σε ένα όχημα έλξης για να ταξιδέψετε. Pop up κατασκηνωτές μπορούν συχνά να ρυμουλκούνται από μικρά φορτηγά, SUV, και ακόμη και συμπαγή αυτοκίνητα.

Εδώ είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς λόγους που βλέπετε πολλές pop up κατασκηνωτές στο δρόμο και στο κάμπινγκ:

Μειονεκτήματα Pop Up Campers

Μερικά από τα μειονεκτήματα του κατασκηνωτή μπορούν να οδηγήσουν σε κάποια μειονεκτήματα. Ένα αναδυόμενο τροχόσπιτο είναι ένα RV πύλης για όσους θέλουν να επενδύσουν σε ένα, αλλά δεν είναι έτοιμοι να αγοράσουν ένα RV του πέμπτου τροχού, το ρυμουλκούμενο ταξίδι ή το αυτοκίνητο λόγω του προϋπολογισμού.

Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για τα μειονεκτήματα της ιδιοκτησίας ενός αναδυόμενου τροχόσπιτου:

Το pop up camper είναι μια μεγάλη επιλογή RVing για όσους θέλουν να χτυπήσουν το δρόμο σε έναν προϋπολογισμό. Μιλήστε με φίλους και οικογένειες που έχουν pop up κατασκηνωτές, όπως επισκέπτονται φόρουμ RV για να μάθετε περισσότερα. Όταν είστε έξω και γύρω, παρατηρώντας ένα pop up camper στο δρόμο, μιλήστε με τον ιδιοκτήτη και δείτε γιατί έχουν επενδύσει σε ένα. Ακόμη και ο τοπικός αντιπρόσωπος μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν ένα pop up camping είναι κατάλληλο για εσάς.