Είναι Queens στο Long Island;

Ερώτηση: Είναι Queens στο Long Island;

Απάντηση: Ναι. Queens είναι στο Long Island. Οι δήμοι της Νέας Υόρκης Queens και Brooklyn είναι και οι δύο στο πολύ εύστοχο όνομα Long Island, στη δυτική πλευρά του Long Island.

Τι? Αλλά ο Κουίνς δεν είναι πραγματικά πολύ νησί

Αν και οι Queens είναι μέρος του Long Island, συνήθως όταν λέμε κάτι σαν "είναι από το Long Island", εννοούμε ότι είναι από τις επαρχίες Nassau ή Suffolk στο Long Island, όχι Queens ή Brooklyn.

Το "Long Island" έχει γίνει στενογραφικό για το Nassau και το Suffolk, αν και γεωγραφικά το Long Island περιλαμβάνει Nassau, Suffolk, Brooklyn και Queens. (Σε μια σχετική σημείωση, υπάρχουν οδηγοί στο Long Island, Μπρούκλιν, και, φυσικά, Queens.)

Το Long Island θεωρείται συνήθως ως προαστιακό, ενώ ο Queens είναι πιο αστικός. Όμως, ως ο μεγαλύτερος δήμος της Νέας Υόρκης, ο Queens είναι μια μεγάλη περιοχή και σίγουρα ένα μείγμα αστικών και προαστιακών γειτονιών . Οι Ανατολικοί Κουίνς - περιοχές όπως το Little Neck και τα Cambria Heights - έχουν περισσότερα κοινά με τους Nassau County συγγενείς παρά με γειτονιές στα δυτικά Queens όπως το Long Island City ή το Jackson Heights . Υπάρχουν ακόμη και τρεις γειτονιές που βρίσκονται και στις δύο περιφέρειες Queens και Nassau: το Floral Park, το Bellerose και μια λωρίδα του New Hyde Park.