Η καλύτερη προσφορά για την γευσιγνωσία κρασιού Woodinville με διαβατήριο στο Woodinville

Όχι κάθε μεγάλη πόλη έχει τη δική της χώρα κρασιού, αλλά το Σιάτλ έχει ακριβώς αυτό. Μόλις μισή ώρα από το κέντρο της πόλης, η πόλη Woodinville είναι κυριολεκτικά γεμάτη με οινοποιεία και αίθουσες γευσιγνωσίας. Αντίθετα με πολλές χώρες κρασιού σε όλο τον κόσμο, το Woodinville είναι σχετικά συμπαγές με τα περισσότερα οινοποιεία που βρίσκονται κατά μήκος ενός βρόχου που διευκολύνει την ποδηλασία ή την οδήγηση (με τον κατάλληλα νηφάλιο οδηγό) μεταξύ των οινοποιείων.

Είναι Warehouse District μόλις λίγο περισσότερο από δύο μίλια μακριά ανοίγει ακόμη πιο γευστικά δωμάτια, αλλά στην Warehouse District, πολλά από τα δωμάτια γευσιγνωσίας βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους.

Στην πραγματικότητα, το Woodinville χρησιμεύει ως πύλη για τη σκηνή του κρασιού της Ουάσινγκτον γενικά, η οποία είναι σήμερα ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός κρασιού στις ΗΠΑ. Με περισσότερες από 100 οινοποιίες που αντιπροσωπεύονται, το Woodinville είναι ένας προορισμός κρασιού που μπορείτε να επισκεφτείτε κάθε συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, αν θέλετε πραγματικά να δοκιμάσετε όλα αυτά Woodinville έχει να προσφέρει, το κόστος μπορεί να προσθέσει με τα περισσότερα οινοποιεία χρεώνουν για γεύσεις.

Αλλά μην υπολογίζετε τόνους γεύσεων. Υπάρχει ένα πρόγραμμα για αυτό.

Για αληθινά λάτρεις του κρασιού, το πρόγραμμα Passport to Woodinville είναι ο τρόπος να πάτε. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δοκιμάσετε περισσότερο για καλύτερη τιμή. Και το καλύτερο από όλα, σας επιτρέπει να διαδώσετε την εμπειρία του κρασιού σας μέσα σε ένα χρόνο, το οποίο είναι - αν δεν απολαύσετε πραγματικά τις απολύσεις - ένα must, αν θέλετε να δοκιμάσετε από το μεγαλύτερο μέρος των οινοποιείων στην πόλη.

Τι είναι αυτό?

Το διαβατήριο στο Woodinville είναι ένα ετήσιο πρόγραμμα, που σημαίνει ότι αγοράζετε νωρίς κάθε χρόνο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαβατήριό σας μέχρι το τέλος του έτους. Τα διαβατήρια αρχίζουν συνήθως να πωλούν προς το τέλος του έτους ή πολύ νωρίς το προηγούμενο έτος.

Πώς λειτουργεί το Passport to Woodinville;

Το διαβατήριό σας σας προσφέρει μία δωρεάν γεύση από κάθε ένα από τα συμμετέχοντα οινοποιεία, τα οποία συνήθως αριθμούν περίπου 60 από τα συνολικά οινοποιεία.

Δοκιμάστε όλα τα 60 σε μια εβδομάδα (όχι ... πραγματικά, πιθανώς μην το κάνετε αυτό), ή να τα κάνετε σε παρτίδες για πολλά Σαββατοκύριακα, ή να διαδώσετε τις γευσιγνωσίες έξω καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Ο κόσμος είναι το στρείδι σας. Οι κάτοχοι διαβατηρίων δοκιμάζονται μαζί με την ευκαιρία να δοκιμάσουν ειδικές επιλογές από τα τοπικά οινοποιεία. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε κρασιά που πωλούνται αποκλειστικά σε αίθουσες γευσιγνωσίας.

Φέρτε το Διαβατήριο και το χάρτη σας μαζί σας. Ενώ τα οινοποιεία βρίσκονται κοντά σε ένα άλλο, ορισμένα είναι πιο απλωμένα και ο χάρτης καλύπτει περισσότερο έδαφος που μπορεί να μοιάζει. Θα πάρετε μια σφραγίδα από κάθε οινοποιείο που δοκιμάζετε. Μόλις πάρετε τη σφραγίδα σας, δεν μπορείτε πλέον να επιστρέψετε στο ίδιο οινοποιείο για να δοκιμάσετε πάλι δωρεάν.

Πόσα είναι τα διαβατήρια;

Η τιμή μπορεί να διαφέρει από έτος σε έτος, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν δει διαβατήρια στα γειτονικά των 75 δολαρίων. Ο Costco έχει μερικές φορές μια συμφωνία δύο πακέτων για περίπου 100 δολάρια (το 2015, το έκανε, τουλάχιστον). Ελέγξτε την ιστοσελίδα Passport προς Woodinville για τρέχουσες τιμές.

Εάν η Costco διεκπεραιώνει συναλλαγές, μπορείτε να αγοράσετε τα διαβατήρια εκεί. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ηλεκτρονικά εκ των προτέρων. Αγοράστε το συντομότερο δυνατόν, καθώς τα Διαβατήρια εκδίδονται σε περιορισμένο αριθμό και πωλούν.

Ποια οινοποιεία συμμετέχουν;

Ο κατάλογος μπορεί να αλλάξει κάθε χρόνο, αλλά γενικά, μπορείτε να βασιστείτε σε πολλά από τα πιο δημοφιλή οινοποιεία Woodinville για να συμμετάσχετε, καθώς και πολλά που ίσως δεν έχετε ακούσει πριν.

Συνήθεις συμμετέχοντες περιλαμβάνουν το Chateau Ste. Michelle, Κολούμπια, κελάρια Covington, Efeste, Studio βιβλιοθήκης J. Bookwalter, Patterson Cellars και πολλά άλλα.

Υπάρχει κάποιο μέρος για να μείνετε κοντά;

Εάν θέλετε να κάνετε ένα Σαββατοκύριακο μιας εμπειρίας Woodinville, μπορείτε εύκολα να το κάνετε, καθώς υπάρχουν μέρη για να μείνετε πολύ κοντά. Το καλύτερο και πλησιέστερο μέρος για να μείνετε είναι το Willows Lodge, το οποίο σας βάζει σε κοντινή απόσταση μερικά από τα οινοποιεία, ωστόσο, δεν είναι φθηνό. Αν ψάχνετε για πιο προσιτή στέγαση, υπάρχουν επίσης ξενοδοχεία και B & B κοντά.

Ενημερώθηκε από τον Kristin Kendle.