Τι μέρες είναι σκουπίδια και ανακύκλωση που συλλέγονται στο Queens, Νέα Υόρκη;

Για να μάθετε πότε θα συλλέγονται τα απορρίμματα σας, ελέγξτε τον ιστότοπο του Υπουργείου Υγιεινής της NYC. Συνδέστε τη διεύθυνσή σας και θα μάθετε τις ημέρες για τακτική συλλογή απορριμμάτων και ανακύκλωση στη γειτονιά σας.

Από τον Απρίλιο του 2004, η ανακύκλωση συλλέγεται και πάλι μία φορά την εβδομάδα. Το ίδιο πρόγραμμα υγιεινής της NYC θα σας ενημερώσει σε ποια ημέρα συλλέγεται η ανακύκλωσή σας και τα απορρίμματα.

Γιατί δεν καταργήθηκαν τα σκουπίδια ή η ανακύκλωσή μου ως προγραμματισμένα;

Για κατοικημένες περιοχές στο Queens, η συλλογή απορριμμάτων είναι συνήθως δύο φορές την εβδομάδα.

Εάν υπάρχουν διακοπές κατά την αποχέτευση, βάλτε τα απορρίμματα σας μετά τις 5 μ.μ. για συλλογή την επόμενη μέρα, αν και μπορεί να χρειαστούν μερικά μέρα να πλησιάσουν τα πληρώματα. Εάν τα απορρίμματα ή η ανακύκλωσή σας δεν συλλέγονται όπως έχει προγραμματιστεί, μπορείτε να ζητήσετε παραλαβή μέσω του ιστότοπου Sanitation ή καλώντας το Κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών της NYC στις 311.

Τι μπορεί να ανακυκλωθεί στη Νέα Υόρκη;

Η NYC ανακυκλώνει επί του παρόντος μικτά χαρτιά, χαρτόνι, μεταλλικά, γυάλινα και πλαστικά κανάκια και φιάλες - αλλά όχι πλαστικές μορφές, όπως στυροπρίονο ή δοχεία γιαουρτιού. Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Υόρκης για μια λεπτομερή λίστα του τι μπορεί να ανακυκλωθεί.

Το τακτικό φορτηγό απορριμμάτων θα λάβει ένα ψυγείο ή άλλο ογκώδες στοιχείο;

Για την αφαίρεση μεγάλων αντικειμένων όπως πλυντήρια πιάτων ή έπιπλα, ελέγξτε τον ιστότοπο του Τμήματος Αποχέτευσης για μαζική παραλαβή στη Νέα Υόρκη.