Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα PhotoPass της Disney

Το PhotoPass της Disney είναι ένας τρόπος προπληρωμής μιας ενιαίας χρέωσης που περιλαμβάνει όλες τις φωτογραφίες που τραβήξατε σε βόλτες και από τα cast μέλη του Disneyland Resort

Πώς λειτουργεί το Photo Pass της Disney

Η υπηρεσία PhotoPass της Disney εισήχθη το 2012 και μας έδωσαν δωρεάν PhotoPasses στην εκδήλωση Media Land, για να μπορέσουμε να την ελέγξουμε. Ως φωτογράφος, ακόμη και όταν πηγαίνω με την οικογένεια, έρχομαι συνήθως σπίτι με τόνους φωτογραφιών της Disneyland, αλλά δεν είμαι σε κανένα από αυτά.

Έτσι, πήρα την ευκαιρία να έχω το PhotoPass για να τραβήξω τη φωτογραφία μου σε όλη την Disney California Adventure για να δοκιμάσω το νέο πέρασμα και να δω πώς λειτουργεί.

Το Disney PhotoPass είναι μια πλαστική κάρτα που κωδικοποιείται με ένα τσιπ το οποίο μπορεί να σαρωθεί από τους επίσημους φωτογράφους του πάρκου και σε οποιεσδήποτε βόλτες με φωτογραφίες που παίρνουν στα μέσα της διαδρομής. Για μια κατ 'αποκοπήν τιμή, μπορείτε να έχετε τις οικογενειακές σας φωτογραφίες που τραβάνε κάθε φωτογράφος στο πάρκο και να έχετε ένα CD με όλες τις φωτογραφίες που σας έστειλε στο σπίτι. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το πάρκο χρεώνει $ 15 για μια λήψη φωτογραφιών ή για 2 εκτυπώσεις 4x6, το Photo CD είναι πολύ καλό.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα στη χρήση του δελτίου φωτογραφίας είναι ότι παίρνετε μια δέσμη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας όλων των κομματιών σας χωρίς να χρειάζεται κάποιος από εσάς να τραβήξει τη φωτογραφία και να χάσει να είναι σε αυτό. Εάν σκοπεύετε να χωρίσετε και να πάτε σε διαφορετικές κατευθύνσεις στο πάρκο, μπορείτε να πάρετε πολλαπλές κάρτες και να τις συνδέσετε ηλεκτρονικά πριν παραγγείλετε το CD σας. Είναι επίσης υπέροχο αν τυχαίνει να επισκέπτεστε το πάρκο μόνος σας, όπως ήμουν, δεδομένου ότι τα αυτοκόλλητα μπαστούνια απαγορεύονται στη Disneyland.

Εκτός από τη λήψη του φυσικού CD ή τη λήψη του CD, μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε αριθμό αναμνηστικών φωτογραφιών από την ιστοσελίδα από μια κούπα σε ένα λεύκωμα, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών του PhotoPass, των γενικών φωτογραφιών του πάρκου και των φωτογραφιών των δικών σας που θέλετε για μεταφόρτωση και προσθήκη.

Πού να πάρετε το PhotoPass της Disney

Αποκτήστε το PhotoPass από τον πρώτο φωτογράφο που βλέπετε όταν εισάγετε Disneyland ή Disney California Adventure για να έχετε τις μέγιστες ευκαιρίες χρήσης του περάσματος.

Μπορείτε επίσης να πάρετε PhotoPasses από Guest Relations εάν τυχαίνει να σταματάτε εκεί για κάτι άλλο.

Πώς λειτούργησε για μένα

Έτσι, όπως ανέφερα, έτρεξα γύρω από το πάρκο έχοντας τραβήξει τη φωτογραφία μου με τον Πλούτωνα, τον Chip & Dale, τον Red the Truck Φωτιά, τον Mickey και τους Red Car Boys και οποιονδήποτε αριθμό άλλων χαρακτήρων και θέσεων. Μετά από λίγες μέρες μετά πήγα στο σπίτι, πήγα στο διαδίκτυο και ήταν εύκολο να καταχωρήσω την κάρτα μου και να δω τις φωτογραφίες μου. Ακολούθησα τις οδηγίες για να παραγγείλω το CD μου με τον κωδικό προσφοράς και επέλεξα την επιλογή λήψης αντί να έχω ένα CD που μου έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επειδή δεν ήμουν ανυπόμονος να σας δείξω πώς λειτουργούσε.

Αμέσως έλαβα ένα σύνδεσμο για να κατεβάσω ένα αρχείο zip, το οποίο έκανα. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι, αντί για ολόκληρη την παρτίδα φωτογραφιών, υπήρχε μόνο μία φωτογραφία και η περιορισμένη άδεια χρήσης. Πήγα πίσω και κοίταξα να δούμε αν υπήρχε κάποιο άλλο κιβώτιο που χρειαζόμουν για να το ελέγξω, αλλά η έκδοση προ-παραγγελίας του φωτογραφικού μου CD έδειξε ότι όλες οι φωτογραφίες ήταν εκεί.

Κάλεσα τον αριθμό τηλεφώνου επαφής και πήρα ένα απασχολημένο μήνυμα, γι 'αυτό έστειλα την υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η αυτόματη απάντηση είπε ότι κάποιος θα έφευγε σε μένα σε 24-48 ώρες. Λάβα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περίπου 2,5 ώρες αργότερα με ένα σύνδεσμο για να κατεβάσετε τις υπόλοιπες φωτογραφίες. Ήταν λίγο συγκεχυμένη αφού δεν ήταν απάντηση από την υποστήριξη, αλλά απλώς επανέκδοση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης, αυτή τη φορά με μια σύνδεση με ολόκληρη την παρτίδα φωτογραφιών, καθώς και μερικές τυχαίες φωτογραφίες πάρκων σουβενίρ που ρίχτηκαν μέσα.

Κάθε αρχείο είναι αρκετά μεγάλο για να εκτυπώσει εκτύπωση 8x10.

Ήμουν μόνο στην Περιπέτεια Καλιφόρνιας και δεν εκμεταλλεύτηκα όλες τις ευκαιρίες φωτογραφίας που θα μπορούσα να έχω. Το φύλλο επαφής παραπάνω δείχνει τις φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στην παραγγελία μου για CD.

Συμβουλή: Εάν υπάρχει μια ομάδα ατόμων στην ομάδα σας, βεβαιωθείτε ότι ο φωτογράφος τραβάει πολλές λήψεις για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα που ο καθένας έχει τα μάτια του ανοιχτά.

Περισσότερες συμβουλές και κόλπα για την επίσκεψη Disneyland