Στο προφίλ: Εστιατόριο Le Georges στο Κέντρο Πομπιντού

Mod-Style Chic και Πανοραμικές προβολές

Το εστιατόριο Le Georges στον τελευταίο όροφο του Georges Pompidou είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη του jetset και για προφανείς λόγους: προσφέρει μια ασυναγώνιστη ομορφιά ολόκληρης της πόλης μέσα από μεγάλα παράθυρα, διαθέτει ένα μοντέρνο μενού σύντηξης-κουζίνας και μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα σχέδιο που κάνει νομίζετε ότι έχετε περάσει στο σύνολο του Stanley Kubrick του 2001: Μια διαστημική οδύσσεια . Ή ίσως ξαφνικά αισθάνεστε σαν να μπήκατε σε μια πρωτοποριακή τέχνη, περίπου το 1968.

Ενώ ο ναύλος είναι μόλις ένα ή δύο μέτωπα μέτρια, απολαμβάνοντας τις απόψεις του στο Georges μετά από μια μέρα που θα εξερευνήσετε τις συλλογές σύγχρονης τέχνης του Center Pompidou. Φροντίστε να κάνετε κράτηση μπροστά καθώς αυτό το εστιατόριο είναι συνεχώς συσκευασμένο, ειδικά για το δείπνο και τις σαφείς νύχτες. Συγκεκριμένα ζητήστε ένα τραπέζι έξω ή μπορεί να απογοητευτείτε. αυτοί οι πίνακες προφανώς γεμίζουν το ταχύτερο.

Τοποθεσία και πρακτικές πληροφορίες:

Διεύθυνση: Θέση Γιώργος Πομπιντού, 4ος διαμέρισμα

Για να φτάσετε στο εστιατόριο: Πάρτε τις κυλιόμενες σκάλες ή τον ανελκυστήρα από τον δεύτερο όροφο του Forum Cenre Pompidou (κύρια αίθουσα). Αποθεματικό για το δείπνο: μπορεί να μην επιτρέπεται με άλλο τρόπο.
Μετρό: Rambuteau ή Hotel de Ville (γραμμή 11). Les Halles (γραμμή 4)
RER: Chatelet-Les-Halles (γραμμή Α)
Λεωφορείο: Γραμμές 38, 21, 29, 47, 58, 69, 70, 72, 74, 75, 76, 81, 85, 96
Χώρος στάθμευσης: Υπόγεια γραμμή Rue Beaubourg
Τηλέφωνο: 33 (0) 144 78 47 99

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα (στα Αγγλικά)

Κοντινές περιοχές και τουριστικά αξιοθέατα:

Ώρες λειτουργίας και κρατήσεις:

Το εστιατόριο είναι ανοιχτό από Τετάρτη έως Δευτέρα, 12:00 έως 1:00 π.μ.

Για κρατήσεις:

Μενού και Τιμές:

Η κουζίνα στο Georges είναι, τυπικά, κλασική γαλλική και συγχωνεύεται με βαρύ ασιατικό τόνους. Είναι στην ακριβή πλευρά: μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε περίπου 35-80 ευρώ ανά άτομο (εξαιρουμένου του κρασιού - σημειώστε ότι οι τιμές μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή). Πολλά από τα πιάτα θυμίζουν την κουζίνα της Καλιφόρνιας, με έμφαση στα φρέσκα εποχιακά λαχανικά. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τους χορτοφάγους ή για άλλους τρόπους που αγαπούν την υγεία. Ορισμένα τυπικά στοιχεία μενού μπορεί να περιλαμβάνουν:

Η ρύθμιση και η αρχιτεκτονική:

Σχεδιασμένο από τον Dominique Jacob και τον Brendan McFarlane, ο Georges είναι εξαντλητικός και μινιμαλιστικός, όμως ο σχεδιασμός καταφέρνει να απογειωθεί ως ένα τρελό. Υπάρχουν τα άσπρα τραπέζια και καρέκλες και τα ενιαία τριαντάφυλλα μακρόστενα στα αγγεία σε κάθε τραπέζι. Η χρήση φύλλων αλουμινίου που μοιάζουν με τις βαλβίδες μιας καρδιάς καθιστά τους βαθμούς χώρου οικείους και θερμότερους, παρά τη βαριά χρήση του μετάλλου και του γυαλιού. Το αποτέλεσμα είναι ελαφρώς απαιτητικό, αλλά εντυπωσιακό.

Εξωτερικά, μια μεγάλη βεράντα κάνει ένα καλοκαίρι mojito ή caipirinha ένα must (bug-eyed γυαλιά ηλίου σχεδιαστών δεν απαιτείται). Θυμηθείτε, εδώ μια μικρή φαντασία σημαίνει ότι θα χωρέσετε σωστά.

Οι Πανοραμικές Απόψεις: Très Romantique

Ήμουν σχεδόν μπροστά στον πειρασμό να μιλήσω για τις πανοραμικές απόψεις που βγήκαν από την εξωτερική βεράντα πρώτα. Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια στο Παρίσι - τουλάχιστον όταν ο καιρός επιτρέπει να καθίσετε έξω. Οι απόψεις από τους Georges σας προσφέρουν μια ματιά στα μνημεία, όπως ο καθεδρικός ναός Notre Dame, η Sacre Coeur και ο ποταμός Σηκουάνα. Είναι ένα εκπληκτικό θέαμα, ειδικά το σούρουπο.

Διαβάστε Σχετικές: Οι καλύτερες πανοραμικές απόψεις στο Παρίσι

Περισσότερες Κριτικές και Πληροφορίες:

Για αντικειμενικές ταξιδιωτικές κριτικές για το Le Georges και το κόμισμά του, δείτε αυτή τη σελίδα στο TripAdvisor.