Μέσα στην Ατλάντα: Σεφ και αναβαθμιστής Ford Fry

Η Atlanta Restaurateur, Ford Fry, μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με το Ford Fry, το εστιατόριο mogul και τον σεφ πίσω από μερικά από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Ατλάντα, όπως το St. Cecilia, το Optimist, το JCT Kitchen και το no.246. Αν προτιμάτε τον εαυτό σας ένα foodie, τότε οι πιθανότητες είναι να έχετε δει ένα από τα πολύτιμα του κόσμου. Το τελευταίο του εστιατόριο, το BeetleCat του Inman Park, έφερε το εστιατόριο του στην Ατλάντα συνολικά στα 10 και είναι απόδειξη ότι η αυτοκρατορία του αναλαμβάνει.

Ο ντόπιος Χιούστον ήταν στην Ατλάντα για πάνω από μια δεκαετία και αγαπά την πόλη που ονομάζει σπίτι. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με τον ίδιο τον Fry

Ζω ... "Roswell, GA - ναι ... OTP! Είναι μια μεγάλη διαφυγή στην πραγματικότητα. "

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... "πόσο φρέσκια και συναρπαστική μαγειρική σκηνή της Ατλάντα είναι! Υπήρξε σημαντική μετατόπιση στα εστιατόρια που μεταναστεύουν σε γειτονιές όπως το Inman Park και το O4W αντί των κύριων διαδρόμων. Αυτό είναι όπου οι σεφ και οι ιδιοκτήτες δίνεται η ευκαιρία να λάμψουν. "

Μπορείτε να με βρείτε ... "Αυτή τη στιγμή έχω δύο αγαπημένα καφενεία. Το πρώτο είναι το οκτάνιο καφέ / Little Tart Bakery στο Memorial Drive. Κάνουν σίγουρα μεγάλα espressos και τα καλύτερα αρτοσκευάσματα στην πόλη. Chattahoochee Coffee στο Westside είναι το πιο συχνό σημείο μου, και όχι μόνο ο φανταστικός καφές, οι άνθρωποι εκεί κάνουν το ιδιαίτερο. Το βράδυ μπορείτε να με βρείτε αναπηδώντας από εστιατόριο σε εστιατόριο που αγγίζει τη βάση με εκείνους με τους οποίους δουλεύω και τρώω πάρα πολύ φαγητό ».

Είναι ώρα δείπνου, είμαι με επικεφαλής ... " κανονικά, ο χρόνος δείπνου για μένα είναι λίγο αργότερα, οπότε είμαι κατευθυνόμενος στο ντουλάπι μου για να αρπάξω κάποιες μάρκες τουρτίγλα, τυρί και jalapeños που προορίζονται για 'nacho χρόνο!' Αν μπορώ να φάω σε άλλα εστιατόρια στην Ατλάντα, το Floataway Cafe είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην πόλη που νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να θυμούνται. "

Το ρολόι χτυπά 5'ακόμα, πίνω ... " μια μαργαρίτα OG ή Texas Star από την Superica. Μου αρέσει και το ποτό μπαρ μπύρας . Οι ιδιοκτήτες είναι υπέροχοι, το φαγητό είναι φανταστικό και αληθινό, και το κρέμεται στα πέντε μικρά είναι πάντα διασκεδαστικό. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα ήμουν Check In ... "το πρόσφατα ανακαινισμένο Four Seasons!"

Το καλύτερο μυστικό της Ατλάντα είναι ... " Buford Highway. Ένα σημείο είναι το El Rey del Taco, μια αυθεντική μεξικανική taqueria που δημιουργεί τις δικές του tortillas. Επίσης, το μπάρμπεκιου του Μινγκ, ένα καντονέζικο μέρος, το οποίο κάνει μια πολύ νόστιμη τραγανή πάπια και ψητό χοιρινό κρέας. "

Όταν παίζω τουριστικές πηγαίνω στο ... " Το Ενυδρείο της Γεωργίας είναι φανταστικό, αλλά μου αρέσει και να μπαίνω στο νερό, έτσι θα χτύπησα το Lake Lanier Water Park !"

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "παίζοντας τένις στο Roswell σίγουρα."