Δελφίνι στο Ενυδρείο της Γεωργίας

Μια ανασκόπηση των ATT Dolphin Tales

Το Ενυδρείο της Γεωργίας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Ατλάντα, είτε είστε τουρίστας είτε τοπικός. Κάθε Σαββατοκύριακο αυτό το πολύ αγαπημένο υποβρύχιο τοπίο θαυμάτων είναι γεμάτο με οικογένειες, ζευγάρια και φίλους που έχουν ταξιδέψει από όλο τον κόσμο για να θαυμάσουν τη ζωή κάτω από τη θάλασσα (και τον ποταμό!).

Με το νέο συνολικό εισιτήριο του ενυδρείου της Γεωργίας, όλες οι δραστηριότητες στο ενυδρείο περιλαμβάνονται στη βασική τιμή του εισιτηρίου, συμπεριλαμβανομένων των δύο αξιοθέατα που προηγουμένως απαιτούσαν μικρή επιπλέον χρέωση.

Αυτά τα πρόσθετα αξιοθέατα ήταν η εκπομπή 4-D Depot και η AT & T Dolphin Tales, μια ζωντανή παράσταση δελφινιών δράσης. Τώρα θα είστε σε θέση να κρατήσετε το κάθισμά σας στο Dolphin Tales όταν αγοράζετε το εισιτήριό σας online.

Είχα την ευκαιρία να δούμε προσωπικά την παράσταση των δελφινιών σε ένα πολυάσχολο Σάββατο το απόγευμα. Η πολύ δημοφιλής επίδειξη γίνεται μόνο μερικές φορές την ημέρα, οπότε φροντίστε να σχεδιάσετε την επίσκεψή σας ανάλογα. Αναρριχήθηκα στα βήματα του λευκαντήρα και βρήκα μια θέση ανάμεσα σε αυτό που εκτιμούσα ότι ήταν περίπου 500 ενθουσιασμένοι φιλοξενούμενοι ενυδρείων. Περάστε τις πρώτες σειρές εκτός αν θέλετε να νιώσετε υγρό - αυτά τα καθίσματα "ζώνης εκτόξευσης" σημειώνονται για να σας ενημερώσουν ότι θα θελήσετε να ξεσπάσετε την ομπρέλα σας. Αν και ήμουν καθισμένος μακριά από το μέτωπο - περίπου τα δύο τρίτα της διαδρομής στην άκρα δεξιά πλευρά - είχα ακόμα μια εξαιρετική θέα της παράστασης.

Έτσι, τι μπορείτε να περιμένετε από την πραγματική επίδειξη; Λοιπόν, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν πρόκειται μόνο για τα δελφίνια.

Είναι στην πραγματικότητα ένα μουσικό με μια μικρή ιστορία, που οδηγείται από έναν μαγικό πλοίαρχο που ζητά από τα δελφίνια να βοηθήσουν στη διάσωση του πλοίου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καταπιείτε κάποιες, καλά, τυρώδες θεατρικές παραστάσεις με τα κόλπα των δελφινιών σας. Αν είστε προετοιμασμένοι γι 'αυτό, η αξία παραγωγής και τα ίδια τα δελφίνια είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Υψηλή πετάσματα, διασκεδαστικά κόλπα και ευγενικοί άνθρωποι προπονητές βάζουν ένα εντυπωσιακό μπαλέτο νερού που διαρκεί περίπου 30 λεπτά.

Οι γονείς πρέπει να σημειώσουν ότι η παράσταση περιέχει μερικές σκηνές που μπορεί να φαίνονται τρομακτικές για τα μικρά παιδιά. Υπάρχει ένα κακό θαλάσσιο τέρας που εκπροσωπείται με αρκετά δυνατό θόρυβο, σκοτάδι και στροβοσκόπια. Από τα παιδιά που καθόταν γύρω από αυτόν τον οδηγό, μόνο μερικοί φαίνονταν τρομαγμένοι.

Το AT & T Dolphin Tales είναι σίγουρα ένα must-do για οικογένειες με μικρά παιδιά. Τα παιδιά θα αγαπήσουν το τραγουδώντας μέρος, την πολύχρωμη παράσταση και τα εκπληκτικά δελφίνια. Οι ενήλικες χωρίς παιδιά ενδέχεται να θέλουν να παρακολουθήσουν τώρα το γεγονός ότι η παράσταση περιλαμβάνεται στο συνολικό εισιτήριο, αλλά μπορείτε να προετοιμαστείτε για κάποιο ανόητο showmanship.

Ψάχνετε να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας στο ενυδρείο; Δείτε αυτές τις συμβουλές !