Μέσα στην Ατλάντα: ο Robbie Medwed του SOJOURN

Ο Robbie Medwed του SOJOURN μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Robbie Medwed, τον Εκπαιδευτικό Διευθυντή του Δικτύου των Ελλήνων Εβραίων Πόρων για τη Φύλο και τη Σεξουαλική Ποικιλομορφία (SOJOURN). Στον ρόλο του στο SOJOURN, και στον "ελεύθερο" χρόνο του, ο Robbie εργάζεται ακούραστα για την ενδυνάμωση της κοινότητας LGBTQ σε όλη την Ατλάντα και το Νότο.

Είτε επηρεάζει τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής κατά τη διάρκεια της νομοθετικής συνόδου είτε γράφει στήλες για τοπικές δημοσιεύσεις, η Medwed δεν φοβάται να ακούσει τη φωνή του. Δουλεύει σκληρά, αλλά αυτός ο ντόπιος της Ατλάντας αγαπά την πόλη του και δίνει χρόνο να απολαύσει το καλύτερο από αυτό που έχει να προσφέρει. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με τον ίδιο τον Robbie

Ζω στην ... " Πιεμόντε. Δεν είμαστε πραγματικά Morningside, δεν είμαστε πραγματικά Ansley Park, και σίγουρα δεν είναι Buckhead. Πιθανότατα θα το γνωρίζατε καλύτερα ως "απέναντι από τα νέα Sprouts. Το πιο γνωστό μας ορόσημο είναι το Car Wash, έτσι θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαστε πολύ μεγάλοι όσον αφορά την ταυτότητα της γειτονιάς. "

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... " πόσο εύκολο είναι να επηρεάσεις την κρατική και την τοπική πολιτική. Θα θέλαμε να σκεφτούμε ότι ζούμε σε μια μεγάλη πόλη, αλλά όταν έρχεται σε αυτό, εξακολουθούμε να λειτουργούμε σαν μια μικρή πόλη, και αυτό εννοώ με έναν καλό τρόπο. Τα μέλη του δημοτικού μας συμβουλίου, οι τοπικοί νομοθέτες και εκπρόσωποι είναι οι γείτονές μας.

Στην πραγματικότητα τους αρέσει η ακοή από όλους μας. Θέλουν να μάθουν ποιοι είμαστε και θέλουν να γνωρίζουν τις απόψεις μας. Πολλοί από αυτούς βασίζουν πραγματικά τις αποφάσεις που λαμβάνουν σχετικά με τα επιχειρήματα που ακούνε από τους ψηφοφόρους τους και μερικά τηλεφωνήματα και καλά γραπτά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν νόμιμα να επηρεάσουν το αποτέλεσμα ορισμένων σημαντικών ζητημάτων.

Μπορείτε να με βρείτε ... " περπατώντας τις αίθουσες του Πολιτειακού Καπιταλισμού κατά τη διάρκεια της νομοθετικής συνόδου προσπαθώντας να πείσει τους νομοθέτες να κάνουν καλά πράγματα. Μερικές φορές αυτό σημαίνει ιδιωτικές συνομιλίες, δημόσιες κλήσεις και τα περιστασιακά μαρτυρούν σε ακρόαση επιτροπής. Κατά τη διάρκεια του υπολοίπου του έτους ταξιδεύω γύρω από τον Νότο για εργαστήρια διδασκαλίας της εργασίας LGBTQ για την πρόληψη αυτοκτονίας σε τοπικούς εκπαιδευτικούς και ηγέτες της κοινότητας. Είμαι επίσης στο διοικητικό συμβούλιο της Συναγωγής μου (Συναυλία Shearith Israel στο Morningside) και μου αρέσει να ιππεύω το ποδήλατό μου γύρω από το Silver Comet Trail και στους δρόμους του κέντρου ακριβώς πριν από τον ήλιο έρχεται τα Σαββατοκύριακα. Θα οδηγήσω στο BeltLine , αλλά μόνο αν είναι πολύ νωρίς το πρωί. "

Είναι Δείπνο Χρόνος, Είμαι Προς ... " δική μου κουζίνα για να μαγειρέψουν. Μου αρέσει να μαγειρεύω και είναι συνήθως ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους να χαλαρώσω. Χρησιμοποίησα μαθήματα μαγειρικής στη Hal's Kitchen στο Brookhaven και έχω το δικό μου αρτοποιείο που πωλούσε στις αγορές του αγρότη και σε λίγα καταστήματα γύρω από την πόλη. Αν δεν μαγειρεύω, τα αγαπημένα μου μέρη στην πόλη πρέπει να είναι η κουζίνα Desta Ethiopian, η El Rey Del Taco στην εθνική οδό Buford και σχεδόν κάθε εστιατόριο στο Decatur. "

Το ρολόι χτυπά 5'ακόμα, πίνω ... " κάτι πικάντικο, καπνιστό και ουίσκυ γεμάτο στο Pinewood Tippling Room στο Decatur.

Είναι η πάλη μου για μια γιορτή, κάποια ουσιαστική αυτοπεποίθηση ή δεύτερη (μη πρώτες ημερομηνίες, δεν θέλω κακή ημερομηνία για να κλέψω την αγαπημένη μου θέση). Είμαι αρκετά εκεί που έβαλαν ένα ειδικό ποτό στο μενού για τα γενέθλιά μου το περασμένο καλοκαίρι. Επιπλέον, η κατανάλωση αλκοόλ είναι πάντοτε καλύτερη όταν εμπλέκονται. Αυτό είναι σωστό, φτιαγμένο από τσένταρ. Είστε ευπρόσδεκτοι, Ατλάντα. Πες τους ότι ο Ρόμπι σου έστειλε. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα σε ... " Μια κατασκήνωση στο κάμπινγκ στο Cloudland Canyon State Park στη βορειοδυτική Γεωργία. Ταξιδεύω αρκετά για εργασία και παραμένω στα ξενοδοχεία όπως είναι, αλλά δεν φτάνω αρκετά έξω. Το Cloudland Canyon είναι ένα μεγάλο κρατικό πάρκο - έχει υπέροχη πεζοπορία, υπέροχη θέα και οι παντογράφοι δεν είναι τόσο αυστηροί όσο οι λαοί της Unicoi στην Helen. Είναι μόνο μερικές ώρες έξω από την πόλη, έτσι είναι αρκετά κοντά για να πάει για ένα γρήγορο Σαββατοκύριακο μακριά. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... " η σκηνή του θεάτρου μας. Έχουμε μερικά πολύ γνωστά θέατρα και χώρους βελτίωσης, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές μικρές εταιρείες που βάζουν σε απίστευτες παραστάσεις στην πόλη. Serenbe, το θεατρικό χωριό, το Eyedrum, το The Goat Farm - υπάρχουν τόσα πολλά απίστευτα μέρη που θέτουν σε εκθέσεις υψηλής ποιότητας που αξίζουν την προσοχή. Η Ατλάντα γίνεται μια πόλη πραγματικού ηθοποιού χάρη στην αναπτυσσόμενη βιομηχανία κινηματογράφου, πράγμα που σημαίνει ότι το επίπεδο ταλέντων στις εταιρείες θεάτρου μας έχει αυξηθεί. Επιπλέον, οι μικρότερες εταιρείες έχουν σχεδόν πάντα λογικές τιμές εισιτηρίων. "

Όταν παίζω τουρίστας πηγαίνω ... " Το Εθνικό Κέντρο για τα Ατομικά και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Είναι, με τα χέρια κάτω, το καλύτερο μουσείο στην Ατλάντα, και σίγουρα ένα από τα καλύτερα στη χώρα. Ήμουν εκεί περισσότερο από μερικές φορές και είμαι μετακομιδισμένος και να μάθω κάτι νέο κάθε φορά που πάω. Ένα καλό μουσείο πρέπει να προκαλεί και να εμπνέει, και το Κέντρο το κάνει απολύτως. Πλέον, ως Αμερικανός ντόπιος, το Centennial Park έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, γιατί θυμάμαι τι έμοιαζε στο κέντρο της πόλης πριν υπάρξει ».

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... " Στη γυμναστική Gravitee στη γέφυρα του Τσέσαϊρ. Δεν είναι πάρα πολύ εκφοβιστικό, έχει όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε χωρίς πάρα πολλά περιμπήματα και είναι το είδος του τόπου όπου όλοι σταματούν αυτό που κάνουν και χορεύουν όταν η Britney Spears έρχεται στο ηχητικό σύστημα. Σοβαρά, αυτό συνέβη πριν. Εάν το γυμναστήριο σας δεν έχει πάρτυ αυτοπεποίθησης, είστε σε λάθος γυμναστήριο. "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου ... " την αγορά του αγρότη ή με τοπικούς καλλιτέχνες. Μερικές από τις καλύτερες τοπικές επιχειρήσεις μας βρίσκονται στις αγορές του αγρότη. Τα αγαπημένα μου είναι οι αγορές του Tucker, του Freedom Centre και του Grant Park. Είναι πραγματικά κοινότητες και έχουν μεγάλους παραγωγούς και αγρότες. Λατρεύω επίσης μερικούς από τους τοπικούς καλλιτέχνες που έχουμε εδώ. Έχω τέχνη στο σπίτι μου από Alli Royce Soble, Grant Henry (αδελφή Louisa), και Methane Studios. Ξοδεύω επίσης πολλά χρήματα από τον Πύργο του Πεδεμοντίου. Είναι υπέροχοι άνθρωποι και έχουν κάποια φανταστική εξυπηρέτηση πελατών. Κάνω ένα μητρώο ουίσκι εκεί κάθε χρόνο για τα γενέθλιά μου και μπόρεσαν να μου πάρουν μπουκάλια ουίσκι που δεν πωλούνται οπουδήποτε αλλού ».