Τι είναι η τοποθέτηση των διαφραγμάτων σε ένα αεροπλάνο;

Τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των καθισμάτων των διαχωριστικών

Τα καθίσματα διαφράγματος είναι ένας όρος που αναφέρεται στις θέσεις που βρίσκονται ακριβώς πίσω από τα διαφράγματα (ή τους τοίχους) ενός αεροπλάνου που χωρίζουν διαφορετικές κατηγορίες, όπως η πρώτη κατηγορία από το λεωφορείο ή ένα τμήμα από το άλλο. Κάποιοι ταξιδιώτες τους αγαπούν και τους θεωρούν καλές. Άλλοι ίσως όχι.

Μάθετε αν η τοποθέτηση των διαφραγμάτων είναι κατάλληλη για εσάς. Επίσης, να θυμάστε ότι ο μεγαλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα σε αεροπορικά εισιτήρια είναι να αγοράσετε τα εισιτήριά σας όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Τι είναι ένα διάφραγμα;

Ένα διαχωριστικό είναι ένα φυσικό διαμέρισμα που χωρίζει ένα αεροπλάνο σε διαφορετικές κλάσεις ή τμήματα. Συνήθως, ένα διάφραγμα είναι ένας τοίχος, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια κουρτίνα ή μια οθόνη. Διαφράγματα μπορούν να βρεθούν σε όλο το αεροπλάνο, χωρίζοντας τα καθίσματα από την κουζίνα και τις τουαλέτες.

Επισκόπηση των καθισμάτων των διαφραγμάτων

Υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά τα καθίσματα των αεροπορικών εταιρειών. Και σήμερα, οι αεροπορικές εταιρείες καθίστανται πολύ δύσκολο με το πώς χρεώνουν για διαφορετικές θέσεις. Τα καθίσματα με περισσότερο χώρο για τα πόδια γενικά κοστίζουν περισσότερο. Μερικές φορές, τα καθίσματα μπροστά κοστίζουν περισσότερο. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία που πετάτε.

Τα καθίσματα διαφράγματος μπορεί να έχουν ή να μην έχουν περισσότερο χώρο για τα πόδια από άλλα καθίσματα, εξαρτάται από το επίπεδο και τη διαμόρφωση των καθισμάτων. Γενικά, δεδομένου ότι δεν έχουν καθίσματα μπροστά τους, θα έχουν διαφορετική διαμόρφωση για το τραπέζι δίσκων. Στα καθίσματα διαφραγμάτων, τα τραπέζια των δίσκων συνήθως στοιβάζονται στη λαβή του καθίσματος, αντί να πέφτουν από το μπροστινό κάθισμα (εφόσον δεν υπάρχει).

Συνήθως, τα καθίσματα των διαφραγμάτων θα έχουν λιγότερη αποθήκευση, δεδομένου ότι δεν επιτρέπεται να διατηρείτε τα αντικείμενα σας στο πάτωμα μπροστά σας. Πρέπει να τα τοποθετήσετε στο διαμέρισμα.

Οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες θα θέλουν επίσης να δώσουν προσοχή σε αυτά που βρίσκονται μπροστά τους. Μερικές φορές είναι ένα πραγματικό διάφραγμα ή τοίχος.

Άλλες φορές, ανάλογα με τη διαμόρφωση του επιπέδου, μπορεί να είναι διάδρομο ή περιοχή πεζοπορίας που περνάει από ένα τμήμα ενός τοίχου.

Εάν καταλήξετε σε ένα κάθισμα διαδρόμου σε μια σειρά διαφραγμάτων, υπάρχει η πιθανότητα ότι θα υπάρξει μια γωνία με το μονοπάτι ή το διάδρομο που καταλήγει να κόβετε στο δωμάτιο των ποδιών του καθιστικού σας.

Πλεονεκτήματα

Πολλοί επαγγελματίες ταξιδιώτες προτιμούν τα καθίσματα των διαφραγμάτων για την προστιθέμενη θέση στα πόδια (στις διαμορφώσεις αεροπλάνων που προσφέρουν επιπλέον χώρο για τα πόδια ) και τη δυνατότητα εύκολης και εύκολης πρόσβασης. Τα καθίσματα διαφράγματος είναι υπέροχα αν θέλετε να κοιμηθείτε, απλά παρακολουθήστε μια ταινία κατά τη διάρκεια της πτήσης ή εάν δεν έχετε μεταφορές που πρέπει να εισέλθετε και να βγείτε από τη διάρκεια της πτήσης.

Μειονεκτήματα

Το μεγαλύτερο όφελος από τίποτα μπροστά σας δεν μπορεί επίσης να είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα σας. Δεδομένου ότι πρέπει να αποθηκεύσετε όλα τα αντικείμενα σας στους κάδους που βρίσκονται επάνω από σας, εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα περιεχόμενά σας, θα σηκωθείτε συνεχώς ή ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να ανάψει το σημάδι αποσυναρμολόγησης.

Αν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε την ψυχαγωγία κατά την πτήση τότε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο οι οθόνες ψυχαγωγίας ή προβολής σας να απέχουν περισσότερο από τη θέση προβολής σας από αυτές που βρίσκονται σε κανονικά καθίσματα.

Τέλος, τα τραπέζια στο δίσκο που βρίσκονται στα καθίσματα των διαφραγμάτων δεν τείνουν να λειτουργούν όπως και οι δίσκοι που πέφτουν από το κάθισμα μπροστά σας.