Οι αεροπορικές εταιρείες προειδοποιούν τους ταξιδιώτες με τις προσφορές στην Ευρώπη

Πάμε!

Δύο ευρωπαϊκές εταιρείες σημαίας προσφέρουν προσφορές που ελπίζουν ότι θα σας δελεάσουν να κάνετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη.

Μετά την ονομασία της Πορτογαλίας για το 2016 Destination of the Year του περιοδικού Travel & Leisure, ο μεταφορέας της χώρας TAP Portugal επιθυμεί να ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες των ΗΠΑ να επισκεφθούν, προσφέροντας έκπτωση 17% στους ναύλους το 2017, είτε σταματά στην Πορτογαλία είτε σταματά κατά τη διάρκεια της πορείας προς μία από τις 17 άλλες χώρες που εξυπηρετεί.

Χρησιμοποιώντας τον κώδικα "PORTUGAL17", οι ταξιδιώτες θα λάβουν την έκπτωση σε οποιεσδήποτε πτήσεις στον μεταφορέα σε όλο το 2017 εάν το κάνουν κράτηση στο flytap.com μέχρι τις 11:59 μ.μ. ET την Κυριακή 20 Νοεμβρίου χωρίς ημερομηνίες διακοπής. Η TAP Portugal πετάει προς τη Λισαβόνα από τα αεροδρόμια Newark-Liberty International, Boston-Logan International και Miami International , καθώς και δύο πτήσεις μη-στάσιμων πτήσεων από το Νιούαρκ προς το Πόρτο. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να συνδεθούν με 45 πόλεις της Ευρώπης.

"Η Πορτογαλία έχει ονομαστεί το καλύτερο μυστικό της Ευρώπης εδώ και χρόνια", δήλωσε ο Fernando Pinto, Διευθύνων Σύμβουλος της TAP σε δήλωση. "Τώρα με το όνομα Destination of the Year από το Travel + Leisure, ένα από τα πιο δημοφιλή ταξιδιωτικά περιοδικά στον κόσμο, ακούγεται σίγουρα ότι το μυστικό μας είναι έξω. Με αυτή την ειδική προσφορά, ανυπομονούμε να καλωσορίζουμε ακόμη περισσότερους επισκέπτες για πρώτη φορά και επαναλαμβανόμενους επισκέπτες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, ακόμα και αν είναι μια στάση στο δρόμο προς τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία ή αλλού στην Ευρώπη ».

Η TAP δημιούργησε το δημοφιλές πρόγραμμα Stopover αυτό το φθινόπωρο για να επιτρέψει στους Αμερικανούς ταξιδιώτες που ταξιδεύουν στους ευρωπαϊκούς προορισμούς να μείνουν μέχρι τρεις διανυκτερεύσεις στη Λισαβόνα και / ή στο Πόρτο χωρίς επιπλέον αεροπορικό εισιτήριο.

Δείτε μια πλήρη λίστα ξενοδοχείων διαθέσιμη σε Λισαβόνα και Πόρτο.

Η British Airways ελπίζει ότι η ευκαιρία να κερδηθούν δωρεάν νύχτες ξενοδοχείων στο Λονδίνο θα είναι αρκετή για να ταξιδέψουν οι αμερικανοί ταξιδιώτες στο ταξίδι τους στο Λονδίνο κατά την προσεχή περίοδο των διακοπών. Στη μαύρη Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, ο φορέας σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου θα δώσει δωρεάν 1.500 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε 1.000 επιβάτες που θα κάνουν κράτηση για διανυκτερεύσεις από τις ΗΠΑ με αναχώρηση τον Ιανουάριο.

10 ή 14 Ιανουαρίου 2017.

Η αεροπορική εταιρεία προωθεί τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες για τους ταξιδιώτες, ειδικά με το ισχυρό δολάριο. Η δωρεάν προσφορά δωματίων ξενοδοχείων πηγαίνει ζωντανά στην ιστοσελίδα του μεταφορέα στις 10:00 π.μ. EST στη Μαύρη Παρασκευή. Οι ταξιδιώτες έχουν την επιλογή να αγοράσουν ένα πακέτο διακοπών ή να επιλέξουν μια πτήση προς το Λονδίνο. Μόλις γίνει κράτηση της πτήσης και σε ένα ηλεκτρονικό καλάθι αγορών, οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν από μια επιλογή από διαθέσιμα δωρεάν ξενοδοχεία.

Τα ελεύθερα δωμάτια θα είναι για τρεις νύχτες με βάση δύο άτομα που ταξιδεύουν μαζί και μοιράζονται ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Τα ξενοδοχεία επιλέχθηκαν από εμπειρογνώμονες στη BA Holidays, οι οποίοι ταξιδεύουν στον κόσμο για να επιλέξουν μέρη με βαθμολογία 4 αστέρων.

Τα ξενοδοχεία που περιλαμβάνονται στην προσφορά είναι το Rembrandt, το Doubletree by Hilton London Westminster και το Amba Hotel Marble Arch. Άλλοι 1.000 επιβάτες θα λάβουν δωρεάν κάρτες Visitor Oyster με πίστωση £ 15 (US $ 18.55) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πάρει γύρω από το Λονδίνο στο μετρό της πόλης του μετρό και τα δίκτυα λεωφορείων. Περιλαμβάνει επίσης εκπτωτικά φυλλάδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καταστήματα και εστιατόρια.

"Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερος χρόνος για να επισκεφτείτε το Ηνωμένο Βασίλειο με τα χρήματά σας να πηγαίνουν περισσότερο από ποτέ, χάρη στο ισχυρό δολάριο", δήλωσε ο δήλωσε ο Alex Cruz, Πρόεδρος της British Airways και Διευθύνων Σύμβουλος.

Ο Ιανουάριος είναι μια φανταστική στιγμή για καταλαβαίνω ταξιδιώτες για να επισκεφτείτε το Λονδίνο και να πάρετε μια συμφωνία στις εποχιακές πωλήσεις, θέλουμε να το κάνουμε ακόμα πιο ελκυστικό με αυτή τη φανταστική προσφορά δωρεάν δωματίων, αλλά πρέπει να είστε γρήγοροι - έχουν φύγει!"

Το Λονδίνο είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να συνδεθείτε με άλλα μέρη των Βρετανικών Νήσων, συμπεριλαμβανομένης της Σκωτίας, της Ουαλίας και της Ιρλανδίας.

Το ταξίδι πρέπει να πραγματοποιείται με πτήση με αεροπορική ναύλωση της British Airways και μπορεί να προέρχεται από: Ατλάντα, Ώστιν, Βαλτιμόρη, Βοστώνη, Σικάγο, Ντάλας, Ντένβερ, Χιούστον, Λας Βέγκας, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη, Ορλάντο Φιλαδέλφεια, Φοίνιξ, Σαν Ντιέγκο, Σαν Φρανσίσκο, Σαν Χοσέ, Σιάτλ, Τάμπα και Ουάσινγκτον Ντάουλς.