Το TAP Portugal προσφέρει χαμηλή πτώση, χρυσούς ευρωπαϊκούς ναύλους με δωρεάν στάσεις

Διακοπή απενεργοποίησης

Η TAP Portugal έχει βάλει σε πώληση πτήσεις με πτώση και χειμώνα από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ευρώπη. Και ως μπόνους, προσφέρει στους ταξιδιώτες που πετούν στις 45 πόλεις του ευρωπαϊκού δικτύου της την ευκαιρία να περάσουν μέχρι και τρεις ημέρες στη Λισαβόνα ή το Πόρτο δωρεάν. Οι ναύλοι από το JFK, το Νιούαρκ, τη Βοστώνη και το Μαϊάμι ξεκινούν με 499 δολάρια.

Για ταξίδια μεταξύ 1 Νοεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου, οι ταξιδιώτες μπορούν να σταματήσουν και να επισκεφτούν την Πορτογαλία με ταξίδι στο Λονδίνο ή στο Παρίσι, από 499 δολάρια ή 508 λεπτά, αντίστοιχα.

Αυτός ο ναύλος είναι προς πώληση μέχρι τις 18 Οκτωβρίου.

Ταξίδι στην Ισπανία μεταξύ 1 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου και μεταξύ 8 Ιανουαρίου και 6 Απριλίου, μπορεί να περιλαμβάνει τη Λισαβόνα και το Πόρτο στο δρόμο, από 640 δολαρίων. Το TAP εξυπηρετεί εννέα πόλεις στην Ισπανία: Α Κορούνια, Αστούρια, Βαρκελώνη, Μπιλμπάο, Μαδρίτη, Μάλαγα, Σεβίλλη, Βαλένθια και Βίγκο. Οι άλλοι ευρωπαϊκοί προορισμοί της TAP διατίθενται προς πώληση με την ενδιάμεση στάση από μόλις 680 δολάρια. Οι ναύλοι αυτοί πρέπει να αγοραστούν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Για τα ταξίδια διακοπών των Χριστουγέννων, οι ταξιδιώτες μπορούν να αγοράσουν αεροπορικά εισιτήρια σε έναν από τους ευρωπαϊκούς προορισμούς της TAP και να δουν τη Λισαβόνα και το Πόρτο στο δρόμο, ξεκινώντας από το ταξίδι μετ 'επιστροφής $ 693. Οι ναύλοι πρέπει να αγοραστούν έως τις 17 Οκτωβρίου, για ταξίδια μεταξύ 15 Δεκεμβρίου και 16 Απριλίου 2017.

Για τους ταξιδιώτες που επωφελούνται από το πρόγραμμα στάσης μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μια εφαρμογή iOS ή Android που προσφέρει μια εικονική ταυτότητα που μπορεί να παρουσιαστεί για οφέλη και εκπτώσεις σε ένα δίκτυο περισσότερων από 150 συνεργατών.

Περιλαμβάνουν αποκλειστικές τιμές στα ξενοδοχεία, ένα δωρεάν μπουκάλι πορτογαλικό κρασί σε εστιατόρια και δωρεάν εμπειρίες, όπως βόλτες tuk-tuk, επισκέψεις σε μουσεία, παρακολούθηση δελφινιών στον ποταμό Sado και γευσιγνωσίες τροφίμων. Η εφαρμογή είναι επίσης ένα εργαλείο που παρέχει βοήθεια πελατών, λειτουργεί ως ταξιδιωτικός οδηγός και επιτρέπει στους πελάτες να μοιράζονται τις εμπειρίες τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Για όσους σταματούν στη Λισαβόνα, είναι η δεύτερη παλαιότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης - μετά την Αθήνα - και φιλοξενούσε τους εξερευνητές, συμπεριλαμβανομένου του Magellan και του πρίγκιπα Henry the Navigator. Η πρωτεύουσα της Πορτογαλίας είναι χτισμένη σε λόφους που προσφέρουν γραφική θέα από την πόλη. Είναι επίσης κοντά στον ωκεανό, με όμορφες παραλίες και ένα ενυδρείο παγκόσμιας κλάσης, τελευταίας τεχνολογίας.

Η αρχιτεκτονική της Λισαβόνας επηρεάζεται από τους μεγάλους πολιτισμούς που κατοικούσαν στη χώρα, όπως οι Φοίνικες, οι Κέλτες, οι Ρωμαίοι, οι Visigoths και οι Moors. Οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν βόλτες στα τραμ και να επισκεφθούν αξιοθέατα όπως οι μεσαιωνικές συνοικίες της πόλης, τα μνημεία και τα μουσεία της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Και να επωφεληθείτε από το καλό φαγητό και τη νυχτερινή ζωή.

Σύμφωνα με το GoLisbon.com, παρακάτω είναι 10 λόγοι για τους οποίους η Λισαβόνα πρέπει να βρίσκεται στη λίστα των ταξιδιωτικών σας κουτιών:

  1. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ : Είναι μία από τις μεγάλες ιστορικές πόλεις του κόσμου, με χαρακτηριστικά και εκπληκτικά αξιοθέατα, πολιτιστικούς θησαυρούς και ένα όμορφο περιβάλλον.

  2. ΑΞΙΑ : Είναι επίσημα το λιγότερο δαπανηρό κεφάλαιο της Δυτικής Ευρώπης.

  3. ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Είναι η κοντινότερη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και μόλις μια πτήση 2 ωρών από όλες τις άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

  4. ΚΛΙΜΑ : Το ήπιο κλίμα του καθιστά έναν ιδανικό προορισμό όλο το χρόνο. Ακόμα και το χειμώνα, όταν οι περισσότερες άλλες ευρωπαϊκές πόλεις παγώνουν, στη Λισαβόνα οι υψηλές θερμοκρασίες σπάνια φτάνουν κάτω από 10C (50F).

  1. RESORT : Είναι η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που βρίσκεται τόσο κοντά στις αμμώδεις παραλίες.

  2. ΜΕΓΕΘΟΣ : Είναι μια συμπαγής και οικεία πόλη, ιδανική για ένα σύντομο διάλειμμα στην πόλη ή μια πιο ρομαντική διαμονή.

  3. ΠΟΙΚΙΛΙΑ : Το περιβάλλον του προσφέρει μια απίστευτη ποικιλία από τουριστικά αξιοθέατα, από τα παραμυθένια παλάτια σε μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης (Sintra), το γήπεδο γκολφ και τη διασκέδαση στο ευρύτερο καζίνο του Estoril, στην Arrábida, στην παρακολούθηση των δελφινιών στο Setúbal.

  4. GATEWAY : Είναι μια ιδανική βάση για να εξερευνήσετε πολλές από τις πιο σημαντικές πόλεις και χωριά της Πορτογαλίας, από την Evora μέχρι το Obidos.

  5. ΑΣΦΑΛΕΙΑ : Είναι μία από τις ασφαλέστερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Οι τουρίστες είναι πάντα αυτόματοι στόχοι σε όλες τις μεγάλες πόλεις και οι επισκέπτες θα πρέπει να προσέχουν το pickpocketing στη Λισαβόνα, αλλά το σοβαρό τυχαίο βίαιο έγκλημα είναι πρακτικά ανήκουστο σε αυτή την πόλη.

  1. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ : Είναι μια φιλική πόλη με κοσμοπολίτικο πληθυσμό, που καλωσορίζει όλους τους επισκέπτες και τις οικογένειες με παιδιά, και είναι ανοιχτή σε μειονότητες και εναλλακτικούς τρόπους ζωής.