Φωτογράφηση της φάρμας Jenne στο Βερμόντ

Αυτό το αγρόκτημα Scenic Vermont είναι δημοφιλές με τους φωτογράφους

Βρίσκεται στο Reading, το Βερμόντ, το Jenne Farm φημολογείται ότι είναι το πιο φωτογραφημένο αγρόκτημα της Νέας Αγγλίας και ίσως ακόμη και της Βόρειας Αμερικής.

Αυτό που κάνει αυτό κάπως αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό το ιδιωτικό αγρόκτημα, που βρίσκεται σε χωματόδρομο, δεν προωθείται σε μεγάλο βαθμό ή σε καλά δρομολογημένη διαδρομή. Ευτυχώς, ζήτησα κατευθύνσεις στο Farm Jenne προτού εγκαταλείψω το Woodstock, Vermont , στη διαδρομή 106 South όταν επισκέφθηκα για πρώτη φορά το 2003: Το μόνο σημείο που έδειχνε την παρουσία του ήταν ένα μικροσκοπικό χαρτόνι στο διαφήμιση διαδρομής 106 "σιρόπι σφενδάμου". Όταν επέστρεψα στο Farm Jenne τον Ιανουάριο του 2015, δεν υπήρχε ούτε ένα σημάδι σιροπίου για να ενθαρρύνω τους οδηγούς να παρακάμπτουν την περίφημη αυτή σκηνή.

Από το Woodstock, το αγρόκτημα είναι περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο. Θα θελήσετε να κρατήσετε τα μάτια σας έξω για το Jenne Road στα δεξιά. Οι χρήστες GPS μπορούν να εισάγουν τη διεύθυνση προορισμού 1264 Jenne Road, Reading, VT.

Πόσο "διάσημο" είναι το Farm Jenne; Αν αυτό το αγροτικό φυλάκιο φαίνεται περίεργα σε σας, υπάρχει ένας καλός λόγος. Οι φωτογραφίες του αγροκτήματος έχουν εμφανιστεί σε αφίσες, καρτ ποστάλ, σημειώσεις, ημερολόγια και εταιρικές ετήσιες εκθέσεις. Το Jenne Farm έχει επίσης ζωγραφίσει τα καλύμματα περιοδικών όπως το Yankee και το Vermont Life , εμφανίστηκε σε ένα εμπορικό σήμα Budweiser και χρησίμευσε ως σκηνικό για ταινίες όπως το Forrest Gump και το Funny Farm .

Περισσότεροι από 50 χρόνια μετά την ανακάλυψη των πρώτων φωτογράφων, το Jenne Farm εξακολουθεί να είναι ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης για τις λέσχες φωτογραφικών μηχανών και το θέμα των φωτογραφιών με διαγωνισμούς φωτογραφίας.

Η εποχή φυλλώματος φύλλων είναι, φυσικά, η πιο δημοφιλής περίοδος για τους φωτογράφους να εισβάλλουν σε αυτό το βουκολικό αγρόκτημα με την ελπίδα να συλλάβουν την εικόνα που πλαισιώνεται από τα λαμπερά χρυσά και τα λαμπερά πορτοκάλια του φθινοπώρου.

Το χειμώνα, τα κτίρια των αγροτικών κτιρίων είναι ιδιαίτερα ελκυστικά σε ένα φόντο από αστραφτερό λευκό. Όποια και αν είναι η εποχή, εάν πρόκειται να ρυθμίσετε το τρίποδο ή να δημιουργήσετε τα παιδιά, είναι μια καλή ιδέα να αγοράσετε κάποιο σιρόπι προτού φύγετε αν είναι διαθέσιμος. Οι απόγονοι οικογένειας Jenne αγωνίζονται να διατηρήσουν τα γηράσκοντα κτίρια της φάρμας, σύμφωνα με το περιοδικό Yankee .

Περισσότερες συμβουλές για τους φωτογράφους: Σκηνές του Βερμόντ προσφέρει αυτό το διορατικό οδηγό για το Shooting Farm Jenne. Θα μάθετε την καλύτερη ώρα της ημέρας για να επισκεφθείτε και μερικές άλλες στρατηγικές για την ενίσχυση των φωτογραφιών σας.

Περισσότερες απόψεις για το αγρόκτημα Jenne: Ο φωτογράφος Arnold John Kaplan, APSA-AFIAP, αιχμαλωτίζει τις σκηνές του Jenne Farm το χειμώνα και το φθινόπωρο.

Περισσότερες κοντινές εκμεταλλεύσεις του Βερμόντ να φωτογραφίσουν

Γιατί να περιορίσετε το σαφάρι φωτογραφιών σας στο Jenne Farm; Ενώ βρίσκεστε στην περιοχή του Woodstock, άλλες φωτογενείς εκμεταλλεύσεις που επισκέπτονται περιλαμβάνουν το Sugarbush Farm, ένα εργοστάσιο σφενδάμνου και τυροκομίας με μονοπάτι στη φύση και ένα αξιολάτρευτο μικρό εκκλησάκι. Το Billings Farm & Museum, ένα ιστορικό γαλακτοκομείο που εργάζεται με βραβευμένες αγελάδες του Jersey και άλλα αγροτικά ζώα. και το Farm Cloudland, όπου μια λωρίδα χώρας οδηγεί σε ένα κτίριο μετά την ακτίνα και χτισμένο με ξύλο που συγκομίζεται από το αγρόκτημα. Τα δείπνα της φάρμας εδώ την Παρασκευή και το Σάββατο είναι επίσης τέλεια.

Παραμονή; Συγκρίνετε τιμές και κριτικές για τα ξενοδοχεία κοντά στο Jenne Farm στο Woodstock, VT.