Προστατεύστε τον εαυτό σας από τα κουνούπια του Maine, τις μαύρες μύγες και τα κρότωνες

Πώς να αντιμετωπίσετε άγρια ​​πετώντας πράγματα που δαγκώνουν στο Μέιν

Ίσως έχετε ακούσει τα ενοχλητικά έντομα που δαγκώνουν το Maine, ιδιαίτερα τα κουνούπια και τις μαύρες μύγες. Αλλά τα έντομα αυτά αξίζουν τη κακή τους φήμη, ή είναι η υπερβολή του επισκέπτη λαϊκού λαού που δεν έχει συνηθίσει στις δύσκολες συνθήκες της φύσης και της υπαίθρου;

Ας θέσουμε το ρεκόρ ευθεία: τα κουνούπια του Maine και οι μαύρες μύγες μπορεί να είναι απόλυτα άγρια. Στην πραγματικότητα, οι μαύρες μύγες είναι τόσο ενοχλητικές, που οδηγούν ακόμη και το μους από το δάσος σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από το δάγκωμα τους, και ο μαϊμού χιούμορ Tim Sample αναφέρεται στα κουνούπια ως ανεπίσημο πουλί.

Φυλάει ακόμα αστείο ότι το καλύτερο απωθητικό κουνουπιών είναι ένα κυνηγετικό όπλο.

Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για να κερδίσετε τη μάχη με τα δάγκωτα έντομα του Maine:

Μαύρες μύγες: Τι να ξέρετε και πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας

Για να ελαχιστοποιήσετε τα άσχημα, πρησμένα, μερικές φορές αιμορραγικά μαύρα μπουκιά μύγα που μπορεί να φαγούρα αδίστακτα για εβδομάδες, λάβετε αυτές τις προφυλάξεις:

Εάν υποφέρετε από τσιμπήματα μαύρης μύγας, υπάρχει ένα προϊόν για το οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε αμέσως την φαγούρα και το τσίμπημα: After Bite (αγορά στο Amazon). Θα το βρείτε σε πολλά καταστήματα και ακόμη και σε βενζινάδικα στη Βόρεια Χώρα.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτό το DIY after-bug-bite θεραπεία για να ηρεμήσει ο κνησμός.

Κουνούπια: Τι να ξέρετε και πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας

Για να αποφύγετε ή να ελαχιστοποιείτε τα τσιμπήματα από κουνούπια ή μη-βλέπετε:

Το πιο αποτελεσματικό προϊόν ελέγχου κουνουπιών που διαθέτουμε είναι ένας εκπομπός / παγίδα διοξειδίου του άνθρακα όπως αυτά που κατασκευάζει ο Mosquito Magnet, διαθέσιμος σε καταστήματα υλικού. Είναι ακριβό, αλλά μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ να παγιδευτεί μέσα στο σπίτι σας όλο το καλοκαίρι ή να είναι σε θέση να απολαύσετε το κατάστρωμα, το αίθριο ή την αυλή σας.

Τα παραδοσιακά σκουπίδια που σφάζουν τα σφάλματα είναι αναποτελεσματικά. Τα κεριά Citronella είναι κάπως χρήσιμα σε άμεση γειτνίαση, αν δεν υπάρχει αεράκι, αλλά είναι αναποτελεσματικά σε μεγαλύτερες περιοχές.

Κρόνοι: Τι να ξέρετε και πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας

Για να αποφύγετε ή να ελαχιστοποιήσετε τα δαγκώματα τσιμπημάτων

Εάν ανακαλύψετε ένα τσιμπούρι, αφαιρέστε το προσεκτικά με λαβίδες και διατηρήστε το τσιμπούρι για πιθανή εξέταση. Επικοινωνήστε με το γιατρό σας. Πλύνετε το σημείο τσίμπημα με σαπούνι και νερό και εφαρμόστε ένα αντισηπτικό.