Το Open House New York ξεκλειδώνει τις πόρτες στις τοποθεσίες της Νέας Υόρκης

Πρόσβαση σε εκατοντάδες αρχιτεκτονικούς, σχεδιαστικούς και πολιτιστικούς χώρους τον Οκτώβριο

Θαυμάστε την περιέργειά σας με μια ματιά πίσω από τις πόρτες μερικών από τις πιο ενδιαφέρουσες τοποθεσίες της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια της ετήσιας διοργάνωσης του Open House New York (OHNY). Τώρα στο 13ο έτος της, το OHNY πακετάρει ένα σαββατοκύριακο Οκτωβρίου (17-18 Οκτωβρίου 2015) με οπτικοακουστικές ανασκοπήσεις εκατοντάδων αρχιτεκτονικών, σχεδιαστικών και πολιτιστικά σημαντικών περιοχών που είναι γενικά κλειστές για το κοινό. Επιπλέον, η εκδήλωση περιλαμβάνει περιηγήσεις με τα πόδια και άλλα ειδικά προγράμματα όπως βραδινές εκδρομές, εκδρομές για παιδιά και πολλά άλλα.

Το 2015, αναζητήστε την επιστροφή των κλασσικών της OHNY όπως το Ford Foundation, το Grand Lodge of Masons, η βιβλιοθήκη Jefferson Market και πολλά άλλα. Επιπλέον, ελέγξτε τις νέες προσθήκες για το τρέχον έτος που περιλαμβάνουν το Δημαρχείο (φρέσκο ​​από την πρώτη μεγάλη ανακαίνιση του σε 50 χρόνια), το κεντρικό γραφείο της Google στο NYC και πολλά άλλα.

Το Σαββατοκύριακο του 2015 OHNY θα εορτάσει επίσης την 50ή επέτειο του νόμου των ορόσημων της Νέας Υόρκης με προγραμματισμένες επισκέψεις σε πολλά κτίρια ορόσημων του Μανχάταν, όπως το κτίριο Cunard, το Courthouse Thurgood Marshall και το κτίριο Woolworth Building , μεταξύ άλλων.

Για μια δειγματοληψία μερικών από τις σημαντικότερες στιγμές από τις εκδηλώσεις του OHNY στο Μανχάταν το 2015, ελέγξτε εδώ μετά τις 6 Οκτωβρίου, όταν θα κυκλοφορήσει ο πλήρης κατάλογος των συμμετεχόντων και προγραμμάτων. Όλοι οι ιστότοποι και περιηγήσεις θα καταχωρηθούν στη διεύθυνση www.ohny.org μετά την ημερομηνία αυτή. Να είστε βέβαιος να nab προκαταβολή για τις περιοχές που το απαιτούν? το σύστημα κρατήσεων ανοίγει στις 7 Οκτωβρίου.