Πάρκο αποκριών του χωριού της Νέας Υόρκης

Περίπου 50.000 άτομα συμμετέχουν στην ετήσια παρέλαση των αποκριών, συμπεριλαμβανομένων των κοστούμιων, των κουκλοπαίκτων, των συγκροτημάτων και άλλων. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην αποκριτική παρέλαση, μπορεί να φτάσει στην έκτη λεωφόρο από το νότο ή το ανατολικό (π.χ. μέσω Canal, East Broome ή Sullivan Streets) για να εισέλθει στην παρέλαση μεταξύ 7 και 9 μ.μ. και μπορείτε να συμμετάσχετε στη διασκέδαση , όσο φοράτε φορεσιά!

Μόνο οι συμμετέχοντες στο παρασκήνιο θα μπορούν να συμμετέχουν, γι 'αυτό βεβαιωθείτε ότι θα φορέσετε για να εντυπωσιάσετε! Μπορείτε να ταξιδέψετε μόνο βόρεια κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης - η αστυνομία θα σας σταματήσει αν προσπαθήσετε να πάτε νότια κατά μήκος της έκτης λεωφόρου.

Επισκόπηση παρελάσεων

Μια παράδοση της Νέας Υόρκης από το 1973, το Halloween Parade της Νέας Υόρκης είναι η μεγαλύτερη γιορτή αποκριών στον κόσμο. Η παρέλαση περιλαμβάνει μαριονέτες, μάρκες και μπάντες, καθώς και περιορισμένο αριθμό πλωτών και επιβατικών αυτοκινήτων. Το Halloween Parade της Νέας Υόρκης είναι η μοναδική νυχτερινή παρέλαση στη Νέα Υόρκη και είναι ένας διασκεδαστικός και μοναδικός τρόπος για να γιορτάσουμε το Halloween. Η παρέλαση ακυρώθηκε το 2012 λόγω του τυφώνα Sandy, αλλά διαφορετικά, συμβαίνει κάθε χρόνο.

Συμβουλές