Αναθεώρηση του Χονγκ Κονγκ Harbor City Mall και κατάλογος καταστημάτων

Η πόλη Harbour City είναι ένα τέρας εμπορικού κέντρου και ένα από τα πέντε κορυφαία μας εμπορικά κέντρα στο Χονγκ Κονγκ . Το Harbour City, που εκτείνεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου κατά μήκος της προκυμαίας του Kowloon, δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερα από 400 καταστήματα και 50 εστιατόρια, αλλά δύο κινηματογράφους, τρία ξενοδοχεία, τερματικό σταθμού κρουαζιέρας στο Χονγκ Κονγκ και τερματικό σταθμό που εξυπηρετεί το Μακάο και την Κίνα . Για τον πραγματικό εθισμένο στα ψώνια, μπορείτε ακόμη και να ζήσετε εδώ σε ένα διαμέρισμα που εξυπηρετείται.

Το ίδιο το συγκρότημα βρίσκεται σε τέσσερις ξεχωριστές ζώνες. Το Ocean Terminal και το Ocean Centre είναι οι δύο κύριες εμπορικές περιοχές, με καταστήματα και στο ξενοδοχείο Marco Polo του Χονγκ Κονγκ Arcade και το Gateway Hotel Arcade. Κάθε τμήμα έχει χρωματική κωδικοποίηση στους χάρτες του Harbor City για να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί που πρέπει να πάτε. Αξίζει να σταματήσετε από το γραφείο πληροφοριών του εμπορικού κέντρου όπου συχνά διαθέτουν κουπόνια και πληροφορίες για το πού μπορούν να βρεθούν οι πωλήσεις.

Στο Ocean Terminal θα βρείτε καταστήματα με κάθε θέμα. Το ισόγειο είναι γνωστό ως KidsX και φιλοξενεί τα μεγαλύτερα Toys R Us στην Ασία, το Jumpin Gym των ΗΠΑ, τα Burberry Kids και πολλά άλλα καταστήματα που απευθύνονται σε παιδιά. Ο δεύτερος όροφος είναι γνωστός ως SportsX και μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά καταστήματα κορυφαίων καταστημάτων από διεθνώς αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα όπως το Fila, το New Balance και το κατάστημα NBA της Adidas. Υπάρχει επίσης μια σημαντική έξοδος Lane Crawford . Μέχρι τον τρίτο όροφο είναι η LCX, ένας λιανικός λιανοπωλητής δημοφιλής στους εφήβους του Χονγκ Κονγκ.

Πέρα από το Ocean Center θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα μαρκών, από τις οικονομικές έως τις αποκλειστικές, συμπεριλαμβανομένων των λιανοπωλητών ηλεκτρονικών ειδών Broadway και Fortress. Αυτό είναι επίσης όπου οι λιανοπωλητές μόδας είναι συγκεντρωμένοι, όπως οι Burberry, FENDI και Vivienne Westwood. Οι λάτρεις των απλών, αλλά καλαίσθητων καλών ποτών του MUJI θα βρουν εδώ το δικό τους κατάστημα Χονγκ Κονγκ.

Αλλού, στις δύο αίθουσες αγορών ξενοδοχείων, τα καταστήματα είναι ως επί το πλείστον λιανοπωλητές μόδας υψηλής ποιότητας, όπως οι Armani, Coach και Prada. Για τους λάτρεις της βρετανικής κουζίνας ή της ένδυσης υπάρχει επίσης ένα τεράστιο Marks and Spencer όπου μπορείτε να φορτώσετε το κουλουράκι και την κρέμα.

Μην χάσετε μια επίσκεψη στο αίθριο του τέταρτου ορόφου που έχει θέα στο λιμάνι της Βικτώριας και στους ουρανοξύστες στο νησί του Χονγκ Κονγκ καθώς και σε πολλά εστιατόρια. Υπάρχει πλήρης κατάλογος των εστιατορίων στο Harbour City παρακάτω, αλλά υπάρχουν μερικές επιλογές stand-out. Το διάσημο Super Star Seafood είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια του Χονγκ Κονγκ, ενώ το εκλεκτό γαλλικό φαγητό στο Epure έχει πολλούς οπαδούς.

Μπορείτε να φτάσετε στο λιμάνι της πόλης στο MTR. Ο κοντινότερος σταθμός είναι ο Tsim Sha Tsui.

Χονγκ Κονγκ Λιμάνι Πόλη Κατάλογος των κύριων καταστημάτων

Σηματοδοτικά καταστήματα

Παιχνίδια R Us, GIGASPORTS, FACES, Lane Crawford, LCX, Louis Vuitton Lane Crawford

Μόδα

Η Burberry, η Calvin Klein, η DAKS, η D & G, η Diesel, η Dolce και η Gabbana, ο Fred Perry, ο Hugo Boss, ο Jean Paul Gaultier, Vivienne Tam

Παπούτσια και τσάντες

Alfred Dunhill, Birkenstock, Coach, Converse, υποδήματα DKNY, Dr. Martens, FENDI, Hermes, κουτάβια Hush, Jimmy Choo, Kate Spade, Marc Jacobs, Paul Smith, Prada, Sketchers, Versace, Valentino, ZARA

Κοσμήματα

Chow Tai Fook, Swarovski

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ

Broadway, Φρούριο, SONY

Που να φάω

Gianza (Ιαπωνικά), Ye Shanghai (Κινέζικα), Superstar Θαλασσινά (Καντονέζικα), Nha Trang (Βιετναμέζικα), Sweet Βασίλειος (Ταϊλανδέζικα), Arirang (Κορεάτικα), Golden Bull (Βιετνάμ) Ιταλικά), Spasso Italian Bar (Ιταλικά), μπριζόλα BLT (ΗΠΑ)