Φάκελοι με γαμήλιο ταξίδι στις ΗΠΑ

Προορισμοί διακοπών που καλωσορίζουν ζευγάρια ομοφυλόφιλων και λεσβιών

Κανένας γάμος, ομοφυλόφιλος ή ίσιος, είναι πλήρης χωρίς μήνα του μέλιτος. Ενώ ευθεία ζευγάρια σε ένα μήνα του μέλιτος έχουν παραδοσιακά χαιρετιστεί σε διακοπές περιοχές σε όλο τον κόσμο, οι ομοφυλόφιλοι έχουν βιώσει διακρίσεις σε πολλές τοπικές περιοχές.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολυάριθμες άλλες τοποθεσίες - κυρίως εξελιγμένες πόλεις και όμορφες παραλίες - που έχουν φροντίσει από πολύ καιρό για τους ομοφυλόφιλους. Τώρα που τα διαφωτισμένα κράτη και οι χώρες αναγνωρίζουν τους γάμους μεταξύ των ομοφυλόφιλων, αυτά τα σημεία είναι γεμάτα για να φιλοξενήσουν το μήνα του μέλιτος τους.

Ο καθένας έχει ήδη μια ποικιλία από gay-friendly καταλύματα, μπαρ και εστιατόρια.

Κορυφαίοι προορισμοί των ΗΠΑ για ομοφυλόφιλους γαμήλιες μέρες

Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Travel Industry of America, τα παρακάτω είναι τα κορυφαία σημεία, κατά σειρά δημοτικότητας, για τα ομοφυλοφιλικά και λεσβιακά ζευγάρια που επισκέπτονται. Καθένας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ένα μήνα του μέλιτος.

Κάντε κλικ σε οποιονδήποτε από τους προορισμούς διακοπών παρακάτω για να βρείτε γενικές πληροφορίες για τον τουρισμό, τα συνιστώμενα ξενοδοχεία και άλλους συνδέσμους που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα μήνα του μέλιτος για τους δυο σας.

1. Σαν Φρανσίσκο, CA

2. Key West, FL

3. Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη

4. Fire Island, Νέα Υόρκη

5. Provincetown, MA

6. Λος Άντζελες, CA

7. Μαϊάμι / South Beach, FL

8. Λας Βέγκας, ΝΒ

9. Νέα Ορλεάνη, ΛΑ

10. Palm Springs / Palm Desert, CA

11. Βοστώνη, ΜΑ

12. Chicago, IL

13. Φορτ Λόντερντεϊλ, Φλόριντα

14. San Diego, CA

15. Seattle / Bellevue, WA

16. Ουάσιγκτον, DC

17. Χονολουλού, HI

18. Palm Beach / West Palm / Boca Raton, FL

19. Φιλαδέλφεια, ΠΑ

20. Providence, RI

Επόμενη σελίδα> Top Gay Honeymoons στον Καναδά

Δείτε επίσης

Τα ομοφυλόφιλα και λεσβιακά ζευγάρια είχαν την ευκαιρία να παντρευτούν στον Καναδά από τις 20 Ιουλίου 2005, όταν τέθηκε σε ισχύ ο νόμος για το ίδιο γάμο, καθιστώντας νόμιμο τα ζευγάρια του ιδίου φύλου να ανταλλάξουν όρκους και στη συνέχεια να ζουν ως παντρεμένα ζευγάρια με πλήρη δικαιώματα στον Καναδά.

Από τότε, ο Καναδάς έχει εξελιχθεί ως ένας ευνοημένος προορισμός για γκέι και λεσβίες γάμους. Σημείωση: Αν και οι γάμοι Αμερικανών πολιτών μπορούν να διεξαχθούν στον Καναδά, εξακολουθούν να μην είναι νόμιμα αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη στα νότια των συνόρων.

Γιατί το μήνα του μέλιτος στον Καναδά;

Επειδή ο Καναδάς είναι μια τεράστια και όμορφη χώρα, είναι τόσο ελκυστική όσο ένας προορισμός για ένα μήνα του μέλιτος, καθώς είναι ένας γάμος.

Τα ζευγάρια που έχουν γάμο προορισμού στον Καναδά μπορεί να θέλουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο παντρείας σε ένα μέρος και να πάρουν το μήνα του μέλιτος τους αλλού στη χώρα. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να συνδυάσετε μια εμπειρία πόλης / χώρας.

Φανταστείτε να κρατάτε τον γάμο σας στο εκλεπτυσμένο Μόντρεαλ , την όμορφη πόλη του Κεμπέκ ή το μεγάλο Τορόντο και στη συνέχεια να κατευθυνθείτε δυτικά προς τα ρομαντικά άγρια ​​της Μπανφ, της Λίμνης Λουίζ, της Βικτώριας ή ακόμα και του Κάλγκαρι για ένα γραφικό μήνα του μέλιτος στην ύπαιθρο.

Κορυφαίοι προορισμοί του Καναδά για ομοφυλόφιλους γάμους

1. Μόντρεαλ, QC

2. Τορόντο, ON

3. Βανκούβερ, π.Χ.

4. Κεμπέκ, QB

5. Καταρράκτες του Νιαγάρα

Δείτε επίσης