Πού να φάτε στην πόλη Τζορτζ, Πενάνγκ

Βρείτε τα καλύτερα γήπεδα φαγητού, τα εστιατόρια και τα καρότσια οδών

Το φαγητό στην πόλη Τζορτζ, Πενάνγκ είναι θρυλικό - απλά δεν υπάρχει τόπος στον κόσμο όπου ένα τέτοιο μίγμα πολιτισμών συνέβαλε τις γαστρονομικές επιρροές τους σε μία αιτία. Chinatown, Μικρή Ινδία, πάγκοι γεφυρών και γήπεδα τροφίμων - το πλήθος των επιλογών για φαγητό στο George Town είναι απολαυστικά συντριπτικό.

Διαβάστε για το Penang φαγητό , στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να βρείτε τα καλύτερα εστιατόρια στην πόλη George!

Ένας πρώτος επισκέπτης στη Μαλαισία; Διαβάστε τον ταξιδιωτικό οδηγό της Μαλαισίας για σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού πάτε. Ή αναζητήστε αυτή τη λίστα με κορυφαία πράγματα να κάνετε στο Penang .

Δικαστήρια τροφίμων

Αν και οι πάγκοι Hawker μπορούν να βρεθούν διάσπαρτοι σε όλη την πόλη, μερικές φορές είναι πιο βολικό να έχετε όλες τις επιλογές κάτω από μια στέγη. Ιδανικό για βόσκηση από το καλάθι στο τραπέζι, τα γήπεδα τροφίμων της George Town περιέχουν δεκάδες φαγητά γεράκια με κεντρικά καθίσματα.

Street Food στο Penang

Μερικά από τα καλύτερα και φθηνότερα τρόφιμα στην πόλη Γιώργος βρίσκονται στους πολυάριθμους πάγκους που διαπερνούν τους δρόμους. Πλησιάζοντας τα πολυάσχολα καροτσάκια στο δρόμο μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικό για τους απροσδιόριστους. Μην ανησυχείτε, οι ιδιοκτήτες είναι φιλικοί και το φαγητό είναι ασφαλές - αλλιώς, δεν θα διαρκούσαν πολύ σε ένα μέρος όπως η George Town!

Αν και τα τρόφιμα στο δρόμο είναι πανταχού παρόν σε όλη την πόλη, εδώ είναι τα πιο δημοφιλή μέρη για να κερδίσετε ένα φτηνό γεύμα:

Εστιατόρια στην πόλη Τζορτζ, Πενάνγκ

Η πόλη του Τζορτζ φιλοξενεί πολλά εστιατόρια που κυμαίνονται από υπαίθριους χώρους με συγκεκριμένα πατώματα έως εστιατόρια ξενοδοχείων που προσφέρουν καλό φαγητό.

Μαλαισιανό Ινδικό Τροφίμων και Mamak Σταθμοί

Υγιεινό μαλαισιανό ινδικό φαγητό που σερβίρεται σε φύλλα μπανάνας μπορεί να βρεθεί σε εστιατόρια γύρω από τη Μικρή Ινδία. Προχωρήστε στο Lebuh Pasar και στο Lebuh Penang - όταν ακούτε μουσική Bollywood από ομιλητές στο δρόμο, βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Το καλύτερο 24ωρο εστιατόριο Mamak έξω από τη Μικρή Ινδία είναι το εστιατόριο Khaleel στο Jalan Penang κοντά στη γωνία του τουριστικού Lebuh Chulia. Το Khaleel's είναι το καλύτερο μέρος στο George Town για να δοκιμάσετε chapati, murtabak και άλλες σπεσιαλιτέ του Ταμίλ.

Κατάλογος για το Penang Food

Αφού διαβάσετε σχετικά με τις σπεσιαλιτέ τροφίμων Penang, βρίσκοντας τοπικά κλασικά όταν τους θέλετε μπορεί να είναι δύσκολο. Ακολουθούν μερικές γρήγορες προτάσεις από τους ντόπιους για την εύρεση αγαπημένων θέσεων:

Hokkien Mee

Assam Laksa

Mee Rebus

Nasi Kandar

Lok-Lok

Rojak και Cendol

Κινέζικη πάπια

Τηγανητά Στρείδια

Θαλασσινά