2017 Φεστιβάλ Φώτων στο Ναό του Μορμόνα, Ουάσινγκτον

Χριστουγεννιάτικα φώτα στην εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών

Η Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών της Ουάσινγκτον, γνωστή και ως Ναός του Μορμόνα, είναι ανοιχτή σε όλους κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Αυτή η εντυπωσιακή εκκλησία και οι γύρω χώροι της φωτίζουν λαμπρά με περισσότερα από 450.000 φώτα Χριστουγέννων. Κάθε βράδυ, μια διαφορετική τοπική μουσική ομάδα εκτελεί μια ζωντανή συναυλία σε ένα σύγχρονο θέατρο. Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν! Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να εξερευνήσουν τους χώρους του Μormon Temple της Ουάσινγκτον, του DC και το Κέντρο Επισκεπτών και να δουν μια ζωντανή σκηνή για τη γέννηση, μια εσωτερική έκθεση διεθνών σκηνών γέννησης και μια επιλογή από ταινίες Χριστουγέννων.

Το Φεστιβάλ Φωτισμού είναι ένα αξιοθέατο διακοπών "πρέπει να δούμε" που φέρνει περισσότερους από 200.000 επισκέπτες από την περιοχή της πρωτεύουσας για να εξερευνήσετε τους χώρους του ναού του Μορμόν και να λάβετε μέρος στις ειδικές εκδηλώσεις. Τα εισιτήρια δεν χρειάζονται για τα φώτα ή τα εκθέματα των βρεφονηπιακών σταθμών. Οι παραστάσεις ξεκινούν την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου με 80 μέλη Παιδική χορωδία αποτελούμενη από παιδιά από τους βαθμούς 4 έως 8 που συνοδεύονται από χορωδία χορού των 15 μελών και τελειώνουν στο Sujnday στις 31 Δεκεμβρίου με κινέζους χορευτές, μια γυαλισμένη ομάδα νέων που απολαμβάνει να παρουσιάσουν τον χορό τους τις δεξιότητες και την εκτίμησή τους για τον πολιτισμό τους. Ένα ευρύ φάσμα ομάδων εκτελείται σε όλη τη διάρκεια του μήνα.

Ημερομηνίες και ώρες

30 Νοεμβρίου - 31 Δεκεμβρίου 2017. Dusk έως τις 10 το βράδυ. Η σκηνή της γέννησης είναι ανοιχτή κάθε βράδυ από τις 6 έως τις 9 το βράδυ. Οι ζωντανές μουσικές παραστάσεις αρχίζουν στις 7 και 8 μ.μ.

Για την ανακούφιση των μακριών γραμμών, θα διανεμηθούν δωρεάν εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις στο κυρίως θέατρο.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα 60 λεπτά πριν από την έναρξη κάθε παράστασης.

Τοποθεσία και Οδηγίες

9900 Stoneybrook Dr., Kensington, Maryland. Από I-495, Πάρτε Exit 33, Κονέκτικατ Ave. Βόρεια προς Kensington. Στρίψτε δεξιά στην παραλία Dr. Συνεχίστε για 1,3 μίλια. Στρίψτε αριστερά στο Stoneybrook Dr. Ο ναός βρίσκεται στα αριστερά.

Σημειώστε ότι η κυκλοφορία είναι συμφορημένη σε αυτή την περιοχή τα σαββατοκύριακα και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας διακοπών, καθώς αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές γεγονός. Να είστε υπομονετικοί και / ή να σχεδιάζετε την επίσκεψή σας την εβδομάδα ή νωρίς την περίοδο των διακοπών.

Το Temple Shuttle παρέχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ της στάσης του μετρό Forest Glen και των εκθεσιακών χώρων του Ναού της Ουάσιγκτον DC μέχρι τις Παρασκευές το βράδυ, 5: 25-10: 25.

Σχετικά με την Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών

Περισσότεροι από 14 εκατομμύρια άνθρωποι είναι μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών. Είναι μια αποκατάσταση του Χριστιανισμού της Καινής Διαθήκης όπως διδάσκεται από τον Ιησού και τους αποστόλους του και οι βασικές αξίες της ηθικής, της ευγένειας και της οικογένειας είναι παρόμοιες με εκείνες των περισσότερων άλλων χριστιανικών θρησκειών. Οι Μορμόνοι πιστεύουν τόσο στην Παλαιά όσο και στην Καινή Διαθήκη. Χρησιμοποιούν επιπρόσθετες γραφές, συμπεριλαμβανομένου του βιβλίου του Μορμόνα, για να δώσουν πληροφορίες σχετικά με τη φύση του Θεού, τη σωτηρία και την εξιλέωση. Η Εκκλησία συμμετέχει ενεργά στις πολιτικές υποθέσεις των κοινοτήτων και ενθαρρύνει τα μέλη της να είναι υπεύθυνοι πολίτες. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών, βλ. Www.lds.org.

Πληροφορίες επαφής:

Κέντρο Επισκεπτών του Ναού της Ουάσιγκτον DC
9900 Stoneybrook Drive
Kensington, Maryland 20895
(301) 587-0144