Εκδηλώσεις Altquerque της Τουρκίας

Τουρκία Τροτς στο Αλμπικέρκ, Ρίο Ράντσο και Σάντα Φε

Altsquerque τρέξεις γαλοπούλας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να multitask. Παρέχουν εξαιρετική άσκηση και συχνά προσφέρουν έναν τρόπο να επιστρέψουν στα κοινά αίτια. Σκεφτείτε να κάνετε ένα με την οικογένεια και τους φίλους σας την ημέρα των Ευχαριστιών. Επειδή γίνονται νωρίς το πρωί, μπορείτε να πάρετε μαζί με την οικογένεια, τους φίλους και την ομάδα σας για να ολοκληρώσετε την άσκηση της ημέρας πριν καθίσετε για την γιορτή των Ευχαριστιών. Trots είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνουν σε φόρμα και να σας αφήσει να αισθανθείτε λιγότερο ένοχος για τις θερμίδες που αποθηκεύονται αργότερα μέσα στην ημέρα.

Ενημερώθηκε για το 2016. οι ενημερώσεις προστέθηκαν ως αναγγελθέντα γεγονό

Στο Albuquerque

Ημέρα των Ευχαριστιών του Albuquerque 5K Run
Ο αγώνας της Ημέρας των Ευχαριστιών πραγματοποιείται στο πάρκο Kit Carson στο Albuquerque, κοντά στους Βοτανικούς Κήπους. Πάρτε μέρος σε ένα γεγονός που θα σας οδηγήσει σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της πόλης, κατά μήκος του ποταμού Bosque. Ξεκινήστε στις 8 π.μ. στο Tingley Drive και περπατήστε ή τρέξτε προς την κεντρική και στη συνέχεια ακολουθήστε το μονοπάτι. Η επίπεδη και γρήγορη πορεία οδηγεί δρομείς μέσα από ένα ιστορικό τμήμα της πόλης. Θα υπάρχουν μπλουζάκια για τους πρώτους 500 εγγεγραμμένους συμμετέχοντες. Τα έσοδα από την πορεία ωφελούν τον Στρατό Σωτηρίας, ο οποίος θα δεχτεί δωρεές μετρητών και / ή τροφίμων.
Πότε: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου
Πού : Kit Carson Park
Κόστος: $ 40 ημέρα του αγώνα, $ 35 μέχρι τις 23 Νοεμβρίου.

16ο Ετήσιο Τουρκικό Τρέικ
Το ετήσιο ταξίδι περιλαμβάνει μια διαδρομή 5k, μια βόλτα στο γυμναστήριο και μια διασκεδαστική διαδρομή 1k για παιδιά. Θα υπάρξει ένας διαγωνισμός κοστουμιού, οπότε έρχεστε στην καλύτερη γαμήλια ενδυμασία σας.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν για τα καλύτερα ανδρικά, θηλυκά και παιδιά κοστούμια. Ο αγώνας έχει βραβεία $ 250 για το 5k ανδρών και γυναικών νικητών, και μετάλλια για τους πρώτους, 2ους και 3ους τελικούς σε κάθε άνδρα και γυναικείο τμήμα ηλικίας. Η ομάδα της πρώτης θέσης θα λάβει μια πλάκα. Κάθε είσοδος λαμβάνει ένα μπλουζάκι, δωρεάν μασάζ, καφέ Starbucks, αναψυκτικά μετά την κούρσα, ρολό κανέλας και Ice Cream I Scream.

Το ταξίδι ωφελεί τα δίκτυα παιδείας παιδιών του Ν. Μεξικού (NM CAN), βοηθώντας τους νέους που επηρεάζονται από την ανατροφή των παιδιών. Η είσοδος περιλαμβάνει αναψυκτικά μετά την κούρσα, δωρεάν μασάζ, μπλουζάκι, κουπόνια, δωρεάν ορεκτικό σε 5 αστέρια (με αγορά γεύματος) και δωρεάν είσοδο στο Μουσείο Μπαλόνι, μεταξύ άλλων στοιχείων. Η έγκαιρη εγγραφή τελειώνει στις 17 Νοεμβρίου, καθυστερημένη εγγραφή μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Ημέρα εγγραφής είναι $ 60.
Πότε: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου
Πού: Μουσείο μπαλονιών του Albuquerque
Κόστος: $ 10 - $ 35

Εκτέλεση / περπάτημα ευγνωμοσύνης
Η εκδήλωση Gratitude Run / Walk είναι μια δωρεάν εκδήλωση που διοργανώνεται από την τρέχουσα ιατρική και τη σχολή Bosque. Φέρτε δωρεές για τοπικές οικογένειες που έχουν ανάγκη, όπως χειμωνιάτικα ρούχα και μη φθαρτά είδη διατροφής. Επικοινωνήστε (505) 340-5658 ή runningmedicineabq@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.
Πότε: 24 Νοεμβρίου, 8 π.μ.
Πού : Σχολή Bosque, 4000 Bosque School Road NW
Κόστος: Δωρεάν

Στο Ρίο Ράντσο

Ημέρα του τρεξίματος του τρεμούριου
Συμμετάσχετε στη διασκέδαση με μια αναζωογονητική βόλτα ή τρέξιμο και αισθάνεστε καλά γνωρίζοντας ότι ένα μέρος των εσόδων θα μεταφερθεί σε πρόγραμμα μετά το σχολείο για παιδιά. Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής είναι η 26η Νοεμβρίου. Τα συμβάντα περιλαμβάνουν μια διαδρομή 10k, 5k και ένα Kid K. Το τρέξιμο λαμβάνει χώρα νωρίς, πριν από ποδοσφαιρικούς αγώνες, παρελάσεις και πανηγύρια.
Πότε: Πέμπτη 24 Νοεμβρίου αρχίζει στις 9 π.μ.
Πού: 745 Loma Colorado NE, Κέντρο Υγείας Rio Rancho
Κόστος: $ 15 - $ 30

Στη Σάντα Φε

Ετήσια Εκτέλεση Ημέρας Πτηνών
Θα βοηθήσετε να στηρίξετε το αυτοκίνητο του Στρατού της Σωτηρίας εισάγοντας αυτό το γεγονός. Τα γεγονότα περιλαμβάνουν διαδρομή διασκέδασης 5k ή διαδρομή 3χ. Διοργανώνεται από το Santa Fe Striders.
Πότε: 9 π.μ. έναρξη, Σάββατο, 19 Νοεμβρίου
Πού: Fort Marcy Κέντρο Αναψυχής, Σάντα Φε
Κόστος: Μη φθαρτό είδος διατροφής, μετρητά ή έλεγχος που καταρτίστηκε στον Στρατό της Σωτηρίας.

Atalaya Turkey Trot
Το μάθημα περνάει από τη γραφική ανατολική πλευρά της Σάντα Φε. Τα συμβάντα περιλαμβάνουν ένα 5K Run / Walk και ένα Run Fun 1K. Οι παροχές πηγαίνουν στην υποστήριξη του προγράμματος φυσικής αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο Αταλάγια. Το μάθημα αρχίζει και τελειώνει στο σχολείο.
Πότε: 9 π.μ., Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου
Πού: Atalaya Elementary, 721 Camino Cabra, Σάντα Φε
Κόστος: $ 10 - $ 35