Μάρτιος Ταξίδι στην Καραϊβική

Μηνιαία Καραϊβική Ταξιδιωτικός Οδηγός

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι δύσκολο να νικήσει τον Μάρτιο στην Καραϊβική, όπου οι μέρες μέρες περίπου 83 F και μόνο πέφτει σε περίπου 73 F τη νύχτα, και οι καταιγίδες τείνουν να είναι λίγες και μακριά μεταξύ, εκτός ίσως στις Βερμούδες , η οποία παίρνει κατά μέσο όρο 4,3 ίντσες βροχής τον Μάρτιο.

Οι θερμοκρασίες του βόρειου νησιού αυξάνονται σιγά-σιγά από τους ψυχρότερους χειμερινούς μήνες, ενώ τα νότια νησιά καθίστανται φουσκωτά θερμά σημεία σε ελάχιστο χρόνο.

Οι θερμοκρασίες του ωκεανού αυξάνονται επίσης, καθώς το νερό θερμαίνεται μέχρι οπουδήποτε μεταξύ 76-78 βαθμών Φαρενάιτ.

Επισκέψεις στην Καραϊβική το Μάρτιο: Πλεονεκτήματα

Μέχρι αυτό το σημείο του έτους, οι περισσότεροι άνθρωποι στα βόρεια είναι άρρωστοι του χειμώνα, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Μάρτιος είναι τόσο δημοφιλής για τα ταξίδια της Καραϊβικής. Ο καιρός είναι αξιόλογα ζεστός και ξηρός και ο χρόνος είναι σωστός για να κατευθυνθείτε προς τα νησιά εάν έχετε χρόνο μακριά από την εργασία ή το σχολείο γύρω από το Πάσχα ή το Spring Break . Θα υπάρξουν πολλά να κάνουν και πολλοί άνθρωποι για να το κάνουν αυτό με αυτή την εποχή του χρόνου, την αρχή μιας αξιοσημείωτης τουριστικής περιόδου σε όλα τα νησιά.

Επίσκεψη στην Καραϊβική το Μάρτιο: Μειονεκτήματα

Ο Μάρτιος είναι το ύψος της υψηλής περιόδου στην Καραϊβική και γενικά θα πληρώσετε τις υψηλότερες τιμές του έτους για να πετάξετε και να μείνετε στην Καραϊβική κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Οι μεταφορείς άνοιξης αρχίζουν να φτάνουν σε προορισμούς της Καραϊβικής κατά τη διάρκεια του Μαρτίου - κυρίως στο Κανκούν και το Κοζουμέλ, το Πουέρτο Ρίκο, τη Τζαμάικα, τις Μπαχάμες και τη Δομινικανή Δημοκρατία, αλλά και άλλα νησιά.

Επιλέξτε προσεκτικά τον προορισμό σας, εάν θέλετε να αποφύγετε μια ατμόσφαιρα frat-party.

Αν ψάχνετε για πάρτι, δείτε τον οδηγό μας για το Spring Break στην Καραϊβική εδώ . αν δεν είστε, ελέγξτε τον οδηγό μας ούτως ή άλλως για να μάθετε πού να μην πάμε.

Τι να φοράτε και τι να συσκευάσετε

Αυτή είναι η ξηρή εποχή στην Καραϊβική, έτσι η ενυδατική κρέμα είναι πιο σημαντική από ποτέ (και το βάλσαμο για τα χείλη).

Ελαφρά βαμβακερά ρούχα για τη διάρκεια της ημέρας και ένα πουλόβερ ή μπλούζα για το βράδυ.

Για να βγείτε έξω, θα θέλετε επίσης να συσκευάσετε ρούχα dressier για την επίσκεψη ωραία εστιατόρια ή κλαμπ - και να φέρει πιο επίσημα υποδήματα από απλά σαγιονάρες και αθλητικά παπούτσια.

Για τις κυρίες, φέρτε μαζί ένα μικρό τσέπη για να παρακολουθείτε τα χρήματα, το κινητό τηλέφωνο κ.λπ. χωρίς να χρειάζεται να σύρετε το πορτοφόλι κανονικού μεγέθους. Για τους άνδρες, μεταφέρετε πάντοτε το πορτοφόλι σας στην μπροστινή τσέπη σας, αν είναι δυνατόν, ειδικά στις πιο πολυάσχολες περιοχές για να αποφύγετε τυχόν πορτοφόλια. Σε ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένες και μητροπολιτικές περιοχές, είναι πάντα προτιμότερο να λαμβάνετε επιπλέον μέτρα ασφαλείας.

Για περισσότερες συμβουλές για την ασφαλή διαμονή σας στο ταξίδι της Καραϊβικής, ανατρέξτε στον οδηγό μας για την ασφάλεια και την ασφάλεια της Καραϊβικής εδώ .

Για περισσότερες λεπτομέρειες για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα σωστά αντικείμενα στη βαλίτσα σας, δείτε το άρθρο μου σχετικά με τον τρόπο συσκευασίας για ένα ταξίδι στην Καραϊβική .

Μάρτιος Εκδηλώσεις και Φεστιβάλ

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου γιορτάζεται σε λίγα μόνο νησιά - κυρίως Montserrat και St. Croix - αλλά για μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία της Καραϊβικής. Η Καραϊβική είναι μια πολύ καθολική περιοχή, οπότε υπάρχει και ο αριθμός των εορτασμών του Πάσχα στα νησιά, όταν οι αργίες πέφτουν τον Μάρτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον οδηγό μου για τα γεγονότα κορυφαίου Μαρτίου στην Καραϊβική και ελέγξτε τα τοπικά ημερολόγια εκδηλώσεων στον τελικό προορισμό σας - συχνότερα, υπάρχουν διασκεδαστικές γιορτές και πάρτι για να ελέγξετε ότι γνωρίζουν μόνο οι ντόπιοι!

Έλεγχος τιμών και κριτικών της Καραϊβικής στο TripAdvisor