Ταξιδιωτικός οδηγός των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ (USVI)

Κάθε μία από τις τρεις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ (USVI) έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα και μαζί προσφέρουν στους ταξιδιώτες μια εξαιρετική σειρά επιλογών. Ο εξερχόμενος Στ. Θωμάς έχει αφθονία αγορών και έντονη νυχτερινή ζωή, ενώ μεγάλο μέρος του Αγίου Ιωάννη διατηρείται ως εθνικό πάρκο . Ο St. Croix, αν και δεν είναι τόσο θορυβώδης όσο ο Άγιος Θωμάς ούτε ειρηνικός όπως ο Άγιος Ιωάννης, θα απευθύνεται τόσο στους αγοραστές όσο και στους λάτρεις της φύσης.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το TripAdvisor

Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι

Τοποθεσία: Στην Καραϊβική Θάλασσα και τον Ατλαντικό Ωκεανό, περίπου 50 μίλια ανατολικά του Πουέρτο Ρίκο

Μέγεθος: 134 τετραγωνικά μίλια. Δείτε το χάρτη

Πρωτεύουσα: Charlotte Amalie

Γλώσσα: Αγγλικά, μερικά ισπανικά

Θρησκείες: Κυρίως Βαπτιστής και Ρωμαιοκαθολικός

Νόμισμα: Δολάριο ΗΠΑ. Οι κύριες πιστωτικές κάρτες και οι ταξιδιωτικές επιταγές έγιναν συνήθως αποδεκτές.

Κωδικός περιοχής: 340

Συρραφή: Η άκρη φέρει $ 1 ανά τσάντα. Συμβουλή 15-20% στα εστιατόρια. πολλοί προσθέτουν μια χρέωση υπηρεσιών.

Καιρός: Ημερήσια ψηλά κατά μέσο όρο 77 ° βαθμούς το χειμώνα και 82 το καλοκαίρι. Η βροχερή περίοδος είναι η περίοδος Σεπτεμβρίου έως Νοεμβρίου Η εποχή των τυφώνων είναι από τον Αύγουστο έως τον Νοέμβριο.

Σημαία των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ

Αεροδρόμια: Αεροδρόμιο Cyril E. King, St. Thomas (Έλεγχος πτήσεων). Αεροδρόμιο Henry E. Rohlsen, St. Croix (Έλεγχος πτήσεων)

Δραστηριότητες και αξιοθέατα των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ

Οι αγορές είναι η μεγαλύτερη δραστηριότητα στον St. Thomas και χιλιάδες επιβάτες κρουαζιερόπλοιων αποβιβάζονται καθημερινά στο Charlotte Amalie για να κάνουν ακριβώς αυτό.

Απότομες εκπτώσεις σε αφορολόγητα προϊόντα σημαίνουν ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 60% σε ορισμένα αντικείμενα. Ενώ το St. Croix έχει καταπληκτικά καταστήματα σε Frederiksted και Christiansted, το κύριο αξιοθέατό του είναι το νησί Buck, ένα μικρό νησί στα βορειοανατολικά της ακτής με υποβρύχια μονοπάτια για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Όσο για τον Άγιο Ιωάννη, το γαλήνιο νησί είναι η έλξη, με σχεδόν τα δύο τρίτα να διατηρούνται ως εθνικό πάρκο.

Παραλίες των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ

Ο Στ. Θωμάς έχει 44 παραλίες. το πιο διάσημο και ένα από τα ωραιότερα, είναι ο κόλπος του Magen . Αυτή η δημόσια παραλία έχει πολλές εγκαταστάσεις, αλλά χρεώνει μια χρέωση. Στον Άγιο Ιωάννη, ο κόλπος Caneel έχει μια σειρά από επτά παραλίες. Ο κόλπος του κορμού, επίσης στον Άγιο Ιωάννη, είναι γνωστός για το υποβρύχιο μονοπάτι για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Το Sandy Point στο St. Croix είναι η μεγαλύτερη παραλία των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ και ένα μέρος φωλεοποίησης για τη χελώνα του δέρματος που απειλείται με εξαφάνιση. είναι ανοικτό στο κοινό μόνο τα σαββατοκύριακα. Buck Island National Monument, ακριβώς δίπλα στη βόρεια ακτή του St. Croix, έχει εξαιρετική ψαροντούφεκο.

Ξενοδοχεία και θέρετρα των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ

Τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ μπορεί να είναι ακριβό. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, κρατήστε τη διαμονή σας στο πλαίσιο μιας πακέτου που περιλαμβάνει αεροπορικό εισιτήριο και διαμονή ή ταξίδι στην εκτός εποχής, η οποία διαρκεί από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Δεκεμβρίου. Η διαμονή σε ξενώνα ή βίλα είναι ένας άλλος τρόπος για να σώσετε. Το Premier Resort του St. John, το Caneel Bay , δεν διαθέτει τηλεοράσεις ή τηλέφωνα στα δωμάτια, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό μέρος για να επανασυνδεθείτε με τη φύση. Για ένα πιο λαμπερό σκηνικό, δοκιμάστε το The Buccaneer on St.

Croix ή το Reef του Marriott στο St. Thomas .

Εστιατόρια και Κουζίνα των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ

Όπως και οι άνθρωποι που εγκατέστησαν αυτά τα νησιά, η κουζίνα των Αμερικανικών Παρθένων Νησιών βασίζεται στις επιρροές της Αφρικής, του Πουέρτο Ρίκο και της Ευρώπης. Στον Άγιο Θωμά, η γαλλική περιοχή του Chalotte Amalie έχει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια. τα εστιατόρια στο St. Croix και το St. John είναι συγκεντρωμένα στις κύριες πόλεις του Christianstad και του κόλπου Cruz, αντίστοιχα. Τα παραδοσιακά πιάτα περιλαμβάνουν τοπικά μπαχαρικά, φρούτα, λαχανικά ρίζας και θαλασσινά. Ψάξτε για φρέσκα ψάρια όπως wahoo και mahimahi. callaloo, μια σούπα φτιαγμένη με φυλλώδη χόρτα και αρωματισμένη με χοιρινό και μπαχαρικά. καβουρντισμένη κατσίκα? και γλυκιά πατάτα.

Πολιτισμός και Ιστορία των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ

Ο Κολόμβος ανακάλυψε τις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ το 1493. Κατά τη διάρκεια του 17ου αιώνα, τα τρία νησιά χωρίστηκαν μεταξύ των αγγλικών και των δανικών. Σκλάβοι εισήχθησαν από την Αφρική για να δουλέψουν τα πεδία ζαχαροκάλαμου. Το 1917, οι ΗΠΑ αγόρασαν τα δανικά νησιά. Ο πολιτισμός συνδυάζει τις επιρροές της Αμερικής και της Καραϊβικής, ενσωματώνοντας μουσικές παραδόσεις με αφρικανικές ρίζες όπως reggae και calypso, καθώς και μπλουζ και τζαζ. Οι ιστορίες για τα οινοπνευματώδη ποτά, ή τα jumbies, είναι μια άλλη δημοφιλής τοπική παράδοση.

Εκδηλώσεις και φεστιβάλ των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ

Το χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ St. Croix Crucian, η γιορτή του τέταρτου Ιουλίου του Αγίου Ιωάννη και το ετήσιο Καρναβάλι του Αγίου Θωμά είναι τρεις από τις πιο δημοφιλείς εορταστικές εκδηλώσεις στις αμερικανικές Παρθένες Νήσους. Νεότερες προσθήκες στο ετήσιο ημερολόγιο εκδήλωσης περιλαμβάνουν την γεύση του St Croix - το μεγάλο φαγητό του νησιού - και το μουσικό φεστιβάλ Love City Live στο St. John.

Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι

Περάστε τον Άγιο Ιωάννη και κατευθυνθείτε δεξιά προς τον Άγιο Θωμά και τον Στ. Κροίς αν ψάχνετε για νυχτερινή ζωή. Και τα δύο νησιά προσφέρουν σπορ και κρασιά, καθώς και μια ποικιλία από ζωντανή μουσική, καζίνο, χορευτικές λέσχες και τοπικές καταδύσεις που εξυπηρετούν μια μέση γροθιά - στο St. Thomas, το Red Hook , τη χελώνα στο Yacht Haven και το Iggie's στο Bolongo Bay είναι μεταξύ των θερμών σημείων. Στον Άγιο Ιωάννη, το μεγαλύτερο μέρος της δράσης βρίσκεται στον κόλπο Cruz.