Ταξιδιωτικός Οδηγός για τον Άγιο Θωμά στις ΗΠΑ

Η εμπορική και νυχτερινή πρωτεύουσα της USVI

Παρόλο που δεν είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ, ο Άγιος Θωμάς είναι ο πιο μητροπολιτικός, με πληθυσμό 51.000 κατοίκων σε 31 ηλιόλουστα τετραγωνικά μίλια. Είναι η κατοικία των μυριάδων πολυτελών εστιατορίων, ξενοδοχείων και νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, και για τον Αμερικανό ταξιδιώτη, μάλλον αισθάνεται το σπίτι σαν το σπίτι. Η πρωτεύουσα της, Charlotte Amalie , είναι το αδιαμφισβήτητο εμπορικό κέντρο των Δυτικών Ινδιών . Το Fort Christian, ένα επιβλητικό φρούριο από κόκκινο τούβλο που χτίστηκε από τους Δανοί το 1672, είναι το παλαιότερο κτίριο στις αμερικανικές Παρθένες Νήσους και το σπίτι του St.

Μουσείο Θωμά. Οπτικά εντυπωσιακά από έξω, το φρούριο έχει κλείσει για χρόνια για ανακαινίσεις.

Δείτε τιμές και κριτικές στο TripAdvisor

Το Charlotte Amalie είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάψετε την αδασμολόγητη απαλλαγή σας ύψους $ 1.600 σε εκατοντάδες κλωστοϋφαντουργούς και κοσμηματοπωλεία στο κέντρο της πόλης και στο λιμάνι κρουαζιέρας, αλλά οι γοητείες της εμπορικής περιοχής κρατιούνται καλύτερα όταν το κρουαζιερόπλοιο βρίσκεται στην πόλη. Πολλά από τα καλύτερα ξενοδοχεία και πανδοχεία - διασκορπισμένα σε όλο το νησί και όχι συγκεντρωμένα σε μια ενιαία παραλία - απέχουν τουλάχιστον μερικά χιλιόμετρα από την πόλη - αρκετά ήσυχα ώστε να αισθάνεται όπως η Καραϊβική από τα τουριστικά φυλλάδια, αλλά συνήθως δεν υπερβαίνει τα 10 ή 15 λεπτά από τη δράση. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν το Reef του Marriott Frenchman, το διασκεδαστικό και φιλικό Bolongo Bay Beach Resort (το σπίτι του Iggie's Beach Bar) και το Ritz-Carlton St. Thomas.

Και υπάρχει δράση: το νησί Water, ένα σύντομο ταξίδι με φέρι από το Charlotte Amalie, έχει beach bars και εστιατόρια στην παραλία Honeymoon, ενώ το Red Hook , στο ανατολικό άκρο του St.

Thomas, έχει πολλά μπαρ και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, από ιρλανδέζικες μπάρες μέχρι καραϊβικές βραδιές χορού σύντηξης που ικανοποιούν τις γεύσεις τόσο του άνετου όσο και του κοσμοπολίτικου. Εάν θέλετε να επεκτείνετε την επίσκεψή σας με μια ημερήσια εκδρομή στο κοντινό St. John, το Red Hook είναι όπου μπορείτε να πάρετε το σύντομο ταξίδι με το φέρι για Cruz Bay.

Το Havensight είναι όπου οι περισσότεροι επιβάτες κρουαζιερόπλοιων αποβιβάζονται, έτσι υπάρχουν πολλά καταστήματα και μπαρ εδώ. Το γειτονικό Yacht Haven είναι το φημισμένο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Fat Turtle και το de Lime in de Coconut, ενώ το Frenchtown - στα περίχωρα του Charlotte Amalie - διαθέτει πολλά εξαιρετικά εστιατόρια. Για πίτσα και μπύρα, μια από τις αγαπημένες μας στάσεις στην πόλη είναι το Pie Whole in Frenchtown.

Εάν θέλετε μια μικρή περιπέτεια μετά το μεσημεριανό γεύμα, επισκεφθείτε το ταξίδι των Ecotours των Παρθένων Νήσων στο κοντινό νησί Hassel, στο μέσο του λιμανιού του Charlotte Amalie, όπου μπορείτε να δείτε τα ιστορικά υπολείμματα ενός θαλάσσιου σιδηρόδρομου που κάποτε χρησιμοποιούσαν για να επισκευάσουν ξύλινα πλοία και να ανέβουν στην κορυφή του νησιού για μια καταπληκτική θέα στο λιμάνι. Μιλώντας για απόψεις, μπορείτε να πάρετε θεαματική θέα στο Drake's Seat ή στο Mountaintop - ζητήστε απλά από τον οδηγό του ταξί σας να σας μεταφέρει εκεί.

Όταν είστε έτοιμοι να χτυπήσετε την παραλία, το St. Thomas διαθέτει ένα από τα καλύτερα σκέλη στην Καραϊβική στον κόλπο του Magen's, το οποίο εκτός από την υπέροχη κολύμβηση και την ηλιοθεραπεία διαθέτει επίσης μπανιέρες, καμπάνες, κάμπινγκ, καρύδια και ένα αρμπιτράκι για εξερεύνηση . Για οικογενειακή διασκέδαση με τη θαλάσσια ζωή, ελέγξτε το πάρκο Coral World και τα προγράμματα συνάντησης των ζώων του. Κάποια μαλακή περιπέτεια; Το Tree Limin 'Extreme έχει μια πίστα zipline που προσφέρει εκπληκτική θέα στον ωκεανό, καθώς γλιστράτε κατά μήκος της γραμμής πάνω από το St.

Peter τροπικό δάσος βουνό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Charlotte Amalie είναι απλά μια άλλη αμερικανική πόλη, ούτε ο Άγιος Θωμάς απλή επέκταση της ηπειρωτικής χώρας. Εκτός από το συνηθισμένο bevy των θαλάσσιων σπορ, οικολογικές εκδρομές και εκδρομές, το νησί διαθέτει αξιοθέατα που κυμαίνονται από τη διασκέδαση (ένα ταξίδι με ουρανό στο Paradise Point) μέχρι το kitschy (μια ξενάγηση στο κάστρο του Blackbeard) με τους υπέροχους (τους βοτανικούς κήπους στο μεγάλο σπίτι του Αγίου Πέτρου). Αν το θόρυβο και το θόρυβο απειλούν να συντρίψουν, θυμηθείτε: ο Άγιος Θωμάς είναι μόνο μια μικρή βάρκα από το βουκολικό νησί του Αγίου Ιωάννη, του οποίου το πεδίο είναι τα δύο τρίτα εθνικά δάση.