Εθνικό Πάρκο των Παρθένων Νήσων, Αγ

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να χαλαρώσετε σε μια λευκή αμμώδη παραλία που περιβάλλεται από τραγανό, τυρκουάζ νερό. Βρίσκεται στην Καραϊβική γη του Αγίου Ιωάννη, το Εθνικό Πάρκο των Παρθένων Νησιών είναι ένας μικρός θησαυρός που προσφέρει τις απολαύσεις του νησιού που ζει στους επισκέπτες του.

Το τροπικό συναίσθημα εντείνεται από περισσότερα από 800 είδη υποτροπικών φυτών που αναπτύσσονται στα δάση με ψηλά υψόμετρα και σε βάλτους με μαγγρόβια.

Ενώ γύρω από το νησί ζουν εκπληκτικοί κοραλλιογενείς ύφαλοι γεμάτοι εύθραυστα φυτά και ζώα.

Οι Παρθένες Νήσοι είναι ένα συναρπαστικό μέρος για να εξερευνήσετε μέσα από δραστηριότητες όπως βαρκάδα, ιστιοπλοΐα, κολύμβηση με αναπνευστήρα και πεζοπορία. Ανακαλύψτε την ομορφιά αυτού του εθνικού πάρκου και απολαύστε τα οφέλη μιας από τις πιο όμορφες παραλίες του κόσμου.

Ιστορία

Αν και ο Κολόμβος είδε τα νησιά το 1493, οι άνθρωποι κατοικούσαν στην περιοχή των Παρθένων Νήσων πολύ καιρό πριν. Τα αρχαιολογικά ευρήματα δείχνουν ότι οι νοτιοαμερικανοί μεταναστεύουν προς βορρά και ζουν στον Άγιο Ιωάννη ήδη από το 770 π.Χ. Οι Τάιντο Ινδοί χρησιμοποίησαν αργότερα τους προστατευμένους κόλπους για τα χωριά τους.

Το 1694, οι Δανοί πήραν την επίσημη κατοχή του νησιού. Ελκυστικές από τις προοπτικές καλλιέργειας ζαχαροκάλαμου, καθιέρωσαν τον πρώτο μόνιμο ευρωπαϊκό οικισμό στον Άγιο Ιωάννη το 1718 στο Estate Carolina στον Κόλπο των Κοραλλίων. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1730, η παραγωγή επεκτάθηκε τόσο πολύ που εργάζονταν 109 φυτείες από ζαχαροκάλαμο και βαμβάκι.

Καθώς η οικονομία της φυτείας αυξανόταν, το έκανε και η ζήτηση για δούλους. Ωστόσο, η χειραφέτηση των δούλων το 1848 οδήγησε στην παρακμή των φυτειών του Αγίου Ιωάννη. Από τις αρχές του 20ού αιώνα, οι καλλιέργειες ζαχαροκάλαμου και βαμβακιού αντικαταστάθηκαν με εκτροφή βοοειδών / παραμονής και παραγωγή ρουμιού.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αγόρασαν το νησί το 1917 και από τη δεκαετία του 1930 εξερευνήθηκαν οι τρόποι επέκτασης του τουρισμού.

Τα συμφέροντα του Rockefeller αγόρασαν γη στον Άγιο Ιωάννη τη δεκαετία του 1950 και το 1956 το δώριζαν στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός εθνικού πάρκου. Στις 2 Αυγούστου 1956 ιδρύθηκε το Εθνικό Πάρκο των Παρθένων Νησιών. Το πάρκο αποτελείται από 9.485 στρέμματα στον Άγιο Ιωάννη και 15 στρέμματα στον Άγιο Θωμά. Το 1962, τα όρια διευρύνθηκαν ώστε να περιλαμβάνουν 5.650 στρέμματα βυθισμένων εδαφών, συμπεριλαμβανομένων των κοραλλιογενών υφάλων, των ακτών μαγκρόβας και των θαλάσσιων χορτοταπήτων.

Το 1976, ο Εθνικός Δρυμός των Παρθένων Νήσων έγινε μέρος του δικτύου της βιόσφαιρας που ορίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη, τη μόνη βιόσφαιρα στις Μικρές Αντίλλες. Την εποχή εκείνη, τα όρια του πάρκου διευρύνθηκαν για άλλη μια φορά το 1978, ώστε να συμπεριληφθεί το νησί Hassel που βρίσκεται στο λιμάνι του St. Thomas.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Το πάρκο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και το κλίμα δεν διαφέρει τόσο πολύ καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Λάβετε υπόψη ότι το καλοκαίρι μπορεί να πάρει πολύ ζεστό. Η εποχή του τυφώνα τρέχει συνήθως από τον Ιούνιο μέχρι τον Νοέμβριο.

Να πάρει εκεί

Πάρτε ένα αεροπλάνο στο Charlotte Amalie στο St. Thomas, (Find Flights) για να πάρετε ταξί ή λεωφορείο για το Red Hook. Από εκεί, μια διαδρομή 20 λεπτών μέσω πορθμείων είναι διαθέσιμη σε όλη την Pillsbury Sound στο Cruz Bay.

Μια άλλη επιλογή είναι η λήψη ενός από τα λιγότερο συχνά προγραμματισμένα πορθμεία από τη Charlotte Amalie.

Αν και το σκάφος διαρκεί 45 λεπτά, η αποβάθρα είναι πολύ πιο κοντά στο αεροδρόμιο.

Χρεώσεις / Άδειες:

Δεν υπάρχει τέλος εισόδου για το πάρκο, ωστόσο υπάρχει τέλος χρήσης για να μπείτε στον κόλπο Trunk: $ 5 για ενήλικες. παιδιά 16 ετών και νεότεροι δωρεάν.

Σημαντικά αξιοθέατα

Trunk Bay: Θεωρείται μία από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου που διαθέτει μια διαδρομή για καταδύσεις 225μ. Ένα μπανιέρα, σνακ μπαρ, κατάστημα αναμνηστικών και ενοικίαση εξοπλισμού για αναπνευστήρα είναι διαθέσιμα. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει ένα τέλος χρήσης ημέρας.

Cinnamon Bay: Αυτή η παραλία δεν προσφέρει μόνο ένα κέντρο θαλάσσιων σπορ που νοικιάζει εξοπλισμό για αναπνευστήρα και windsurfers, αλλά θα οργανώσει επίσης ημερήσια ιστιοπλοΐα, κολύμβηση με αναπνευστήρα και μαθήματα καταδύσεων.

Ram Head Trail: Αυτό το σύντομο αλλά βραχώδες μονοπάτι 0,9 μιλίων βρίσκεται έξω από τον κόλπο Saltpond και οδηγεί τους επισκέπτες σε ένα εκπληκτικά άγονη ατμόσφαιρα. Αρκετά είδη κάκτων και φυτών αιώνα είναι ορατά.

Άνναμπεργκ: Μόλις μια από τις μεγαλύτερες φυτείες ζάχαρης στον Άγιο Ιωάννη, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στα υπολείμματα του ανεμόμυλου και του ιπποδρομιού που συντρίβουν το ζαχαροκάλαμο για να εκχυλίσουν το χυμό του. Πολιτιστικές διαδηλώσεις, όπως το ψήσιμο και η καλαθοποιία, πραγματοποιούνται από την Τρίτη έως την Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Reef Bay Trail: Φθίνουσα μέσα από μια απότομη κοιλάδα σε ένα υποτροπικό δάσος, αυτό το μονοπάτι 2,5 μιλίων παρουσιάζει ερείπια ζαχαροκάστρων, καθώς και μυστηριώδη πετρογλυφικά.

Φορτ Φρεντερίκ: Μόλις την περιουσία του βασιλιά, αυτό το φρούριο ήταν μέρος της πρώτης φυτείας που έχτισαν οι Δανοί. Αναλήφθηκε από τους Γάλλους.

Διαμονή

Ένα κάμπινγκ βρίσκεται μέσα στο πάρκο. Το Cinnamon Bay είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Από το Δεκέμβριο έως τα μέσα Μαΐου υπάρχει ένα όριο 14 ημερών και ένα όριο 21 ημερών για το υπόλοιπο του έτους. Συνιστάται η κράτηση και μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 800-539-9998 ή το 340-776-6330.

Άλλα καταλύματα βρίσκονται στο St. John. Το St. John Inn προσφέρει τα φθηνότερα δωμάτια, ενώ το Gallows Point Suite Resort προσφέρει 60 μονάδες με κουζίνες, εστιατόριο και πισίνα.

Ο πολυτελής Caneel Bay είναι μια άλλη επιλογή που βρίσκεται στο Cruz Bay προσφέροντας 166 μονάδες για $ 450 - $ 1.175 ανά διανυκτέρευση.

Τομείς ενδιαφέροντος έξω από το πάρκο

Buck Island Reef Εθνικό Μνημείο : Ένα μίλι βόρεια του St. Croix είναι ένας εκπληκτικός κοραλλιογενής υφάλων που περιβάλλει σχεδόν όλο το νησί Buck. Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν ένα αξιοσημείωτο υποβρύχιο μονοπάτι είτε με αναπνευστήρα είτε με σκάφος με γυάλινο βυθό και να εξερευνήσουν το μοναδικό οικοσύστημα των υφάλων. Διαδρομές πεζοπορίας βρίσκονται επίσης σε 176 εκτάρια στρέμματα με εκπληκτική θέα στο St. Croix.

Ανοιχτό όλο το χρόνο, αυτό το εθνικό μνημείο είναι προσβάσιμο με καραβάκι από Christiansted, St. Croix. Καλέστε 340-773-1460 για περισσότερες πληροφορίες.

Πληροφορίες επαφής

1300 Cruz Bay Creek, St. John, USVI, 00830

Τηλέφωνο: 340-776-6201