Παραλία Camping στη Νότια Καλιφόρνια

Beach Campgrounds και Camping Spots στο Λος Άντζελες, την Orange County και το Σαν Ντιέγκο

Είναι εύκολο να υποθέσουμε (λανθασμένα) ότι κάθε ίντσα της ακτής της Νότιας Καλιφόρνιας είναι γεμάτη με condos ή με επένδυση από αρχοντικά. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βρείτε πολλά μέρη για να πάτε κάμπινγκ σε μια παραλία της Νότιας Καλιφόρνιας, ακόμα και στη μέση του πολυάσχολου Λος Άντζελες.

Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να βρείτε ένα εξαιρετικό μέρος για να το στρατόπεδο δίπλα στον ωκεανό στο SoCal. Και για να σας βοηθήσει να αποφύγετε μια απογοητευτική αποτυχία κάμπινγκ όταν αυτό το campground που ακουγόταν απλώς μεγάλη αποδεικνύεται ότι είναι σε μια πολυσύχναστη εθνική οδό από τον ωκεανό.

Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για κατασκήνωση στην παραλία στο Λος Άντζελες, το Orange County και το Σαν Ντιέγκο - και όλα βρίσκονται ακριβώς πάνω στην παραλία, όχι απέναντι από το δρόμο ή από ένα τετράγωνο μακριά.

Για οποιαδήποτε από τις παρακάτω θέσεις που είναι κρατικά πάρκα, πρέπει να ξέρετε ότι το σύστημα κρατήσεων τους μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και ότι θα χρειαστεί να κάνετε αρκετούς μήνες για να πάρετε μια θέση. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να κάνετε κρατήσεις στο Calfornia State Parks για να μάθετε πώς .

Νότια Καλιφόρνια Παραλία Camping στο Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες έχει μόνο ένα παραλιακό campground, αλλά είναι εντυπωσιακό. Το Dockweiler State Beach βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το μονοπάτι απογείωσης και προσέγγισης για το LAX, μεταξύ της Marina Del Rey και της παραλίας Manhattan. Η παραλία με θέα στη δυτική πλευρά έχει εκπληκτική θέα στον κόλπο της Σάντα Μόνικα και είναι ακριβώς στην ποδηλατική διαδρομή που εκτείνεται από το Redondo Beach στη Σάντα Μόνικα. Το μόνο αλιευμάτων; Είναι μόνο για τα RV.

Νότια Καλιφόρνια Παραλία Camping στην Orange County

Η ακτογραμμή του νοτιοδυτικού ποταμού της Orange County περιλαμβάνει πολλά κρατικά πάρκα και ιδιωτικά κάμπινγκ που είναι καλά στην παραλία αλλά και κοντά σε εστιατόρια και άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε.

Bolsa Chica State Beach είναι ένα δημοφιλές μέρος για surfing και έχει μια όμορφη ακτογραμμή, αλλά επιτρέπονται μόνο RV's (δεν υπάρχουν σκηνές). Είναι επίσης μια από τις καλύτερες παραλίες στην Orange County για την παρακολούθηση της άγριας ζωής.

Το Doheny State Beach είναι ένα μεγάλο πάρκο με κάμπινγκ στη νότια πλευρά, όπου μερικά από τα κάμπινγκ απέχουν λίγα μόλις βήματα από την παραλία.

Μπορεί να φιλοξενήσει RVs και ρυμουλκούμενα μήκους μέχρι και 35 πόδια. Το μόνο μειονέκτημα στο Doheny είναι ότι μεγάλες εκδηλώσεις όπως το Doheny Blues Festival μπορεί να διαταράξουν την πρόσβαση σε κάμπινγκ και οχήματος.

Huntington από το Sea RV Park ισχυρίζεται ότι είναι σαν "ακίνητο μπροστά στην παραλία από το RV σας". Δεν περνάει από τη συνήθη κανόνα μου ότι το κάμπινγκ πρέπει να βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία και όχι απέναντι από το δρόμο ή μακριά από το σπίτι, αλλά αποφάσισα να το συμπεριλάβω εδώ μόνο και μόνο επειδή η διαφήμισή τους είναι λίγο παραπλανητική. Μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλα οχήματα, ακόμη και περισσότερα από 35 πόδια και επιτρέπουν έως και 2 κατοικίδια ζώα.

Η παραλία San Clemente State μπορεί να φιλοξενήσει κατασκηνωτές και ρυμουλκούμενα μήκους 30 ποδιών, με συνδέσμους και σταθμό χωματερών.

Orange County Beach Κάμπινγκ ο εύκολος τρόπος: Αν νομίζετε ότι το κάμπινγκ σε ένα RV στην παραλία ακούγεται σαν διασκέδαση, αλλά δεν έχετε δικό του - ή δεν σας φέρνουν μαζί, οι λαοί στο Luv 2 Camp μπορούν να σας βοηθήσουν. Δεν θα σας νοικιάσουν μόνο ένα RV. Θα το πάρουν στο κάμπινγκ σας και θα το φτιάξουν για εσάς. Εξυπηρετούν αρκετά αρκετά από τα παραλιακά campgrounds - ή αυτά κοντά στην παραλία της Orange County.

Νότια Καλιφόρνια Παραλία Camping στο Σαν Ντιέγκο

Το Chula Vista RV Resort διαθέτει 237 χώρους με πλήρεις συνδέσεις δίπλα σε μια ιδιωτική, 552-ολίσθηση μαρίνα.

Οι ανέσεις περιλαμβάνουν ένα γενικό κατάστημα, κυρίες μπουτίκ, χώρο για πικ-νικ, πισίνα και σπα, πλυντήριο, πλήρεις τουαλέτες, αίθουσες συσκέψεων και δύο πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια με τραπεζαρία στην προκυμαία.

Η παραλία San Elijo State είναι μεταξύ Del Mar και San Elijo βόρεια του Σαν Ντιέγκο, κοντά στην κοινότητα του Cardiff-by-the-Sea. Οι εγκαταστάσεις μπορούν να φιλοξενήσουν κατασκηνωτές μέχρι 35 πόδια. Προτείνεται κράτηση.

Παραλία του Σαν Ντιέγκο Κάμπινγκ ο εύκολος τρόπος: Αν νομίζετε ότι το κάμπινγκ σε ένα RV στην παραλία ακούγεται σαν διασκεδαστικό, αλλά δεν έχετε - ή δεν έφεραν τα δικά σας, οι λαοί στο καταυλισμό Luv 2 μπορούν να σας βοηθήσουν. Δεν θα σας νοικιάσουν μόνο ένα RV, αλλά θα το πάρουν στο κάμπινγκ σας και θα το συστήσουν για εσάς. Εξυπηρετούν αρκετές κατασκηνώσεις στο Σαν Ντιέγκο.

Περισσότερα Camp SoCal Καλιφόρνια Παραλία

Μπορείτε επίσης να βρείτε μέρη για κάμπινγκ στην παραλία της Ventura County και της Santa Barbara .