Κορυφαίοι χειριστές θέρετρων και ξενοδοχείων στη Χαβάη

Ένας οδηγός για τις μεγαλύτερες (και καλύτερες) εταιρείες φιλοξενίας στη Χαβάη

Το να αποφασίσετε πού να μείνετε είναι η μεγαλύτερη απόφαση που πρέπει να κάνετε όταν σχεδιάζετε διακοπές στη Χαβάη. Πολλά εξαρτώνται από τον προϋπολογισμό σας και πόσο θέλετε να πληρώσετε ανά ημέρα. Θέλετε να πάτε σε ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, ένα ξενοδοχείο μέτριας τιμής ή ένα συγκρότημα κατοικιών όπου μπορείτε να ετοιμάσετε μερικά από τα γεύματά σας.

Πολλοί ταξιδιώτες είναι πιο άνετοι με τα εμπορικά σήματα ξενοδοχείων των οποίων τα ονόματα και οι φήμες που γνωρίζουν. Εάν είστε εσείς, πολλές από τις εθνικές και διεθνείς εταιρείες φιλοξενίας έχουν ξενοδοχεία στη Χαβάη.

Υπάρχουν επίσης πολλές μεγάλες εταιρείες των οποίων οι ιδιότητες είναι αποκλειστικά στη Χαβάη και τον Νότιο Ειρηνικό, αλλά των οποίων τα ονόματα ίσως γνωρίζετε ή ίσως έχετε διαβάσει.

Εδώ είναι μια ματιά στις μεγαλύτερες, και σε πολλές περιπτώσεις, καλύτερους χειριστές θέρετρα και ξενοδοχεία στη Χαβάη - συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων και θέρετρα συγκυριαρχία. Πιθανότατα δεν θα πάει στραβά να παραμείνετε σε κάποιο από τα ακίνητά τους, αλλά, όπως πάντα, κάνετε την εργασία σας και να διαβάσετε τις πολλές κριτικές διαθέσιμες για οποιαδήποτε ιδιοκτησία σκέφτεστε, είτε εδώ σε αυτόν τον ιστότοπο είτε αλλού online.