2016 Επαγγελματική σεζόν γκολφ της Χαβάης

Η επαγγελματική σεζόν γκολφ 2016 Χαβάη ξεκινά στις 7 Ιανουαρίου 2016 με τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος πρωταθλητών του πρωταθλήματος της PGA Tour Hyundai και ολοκληρώνεται τον Απρίλιο με τον τελικό γύρο του LPGA LOTTE Championship που παρουσιάστηκε από τον J Golf που θα γιορτάσει το τέταρτο έτος.

Συνολικά, θα πραγματοποιηθούν τέσσερα επαγγελματικά τουρνουά γκολφ στη Χαβάη το 2016 που θα περιλαμβάνουν και τις τρεις μεγάλες επαγγελματικές εκδρομές και θα πραγματοποιούνται σε τρία νησιά της Χαβάης.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο πού μπορείτε να δείτε τους κορυφαίους επαγγελματίες γκολφ του κόσμου ανταγωνίζονται στις εκδηλώσεις της εποχής 2016 Χαβάης επαγγελματικό γκολφ. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο για να δείτε τα υπέρ παίζουν.

PGA Tour

7-10 Ιανουαρίου 2016
Τουρνουά πρωταθλητών της Hyundai
Τσάντα: $ 5.900.000
Το μερίδιο του νικητή είναι 1.140.000 δολάρια
Φροντιστήριο φυτών στο Kapalua
Kapalua, Maui, Χαβάη
Ο Patrick Reed (D)
Τηλεόραση - κανάλι γκολφ, NBC

Η σεζόν του 2016 PGA ξεκινάει με το τουρνουά Hyundai Champions of Champions στην όμορφη σειρά Plantation στο Kapalua στο West Maui. Οι αναγνωρισμένοι χρυσοί για το τουρνουά ποδοσφαίρου 2016 της Hyundai περιλαμβάνουν 47 πρωταθλητές των αγώνων PGA TOUR από το 2015.

Οι παίκτες θα αγωνιστούν για ένα μερίδιο από το πορτοφόλι των 5,9 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο βετεράνος του PGA Tour και ο πρωτοπόρος Patrick Reed θα αγωνιστούν με μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες παίκτες του κόσμου. Το Golf Channel θα προσφέρει εκτεταμένη ζωντανή και μαγνητοσκοπημένη κάλυψη από κάθε γύρο της διοργάνωσης αυτής της διοργάνωσης PGA TOUR.

Τα στρατιωτικά (ενεργά καθήκοντα, συνταξιούχοι και επιφυλάξεις) και τα συντηρούμενα από αυτούς άτομα θα επιτρέπονται επιτόπου δωρεάν για ολόκληρη την εβδομάδα. Τα στρατιωτικά μέλη θα πρέπει να φέρουν την στρατιωτική τους ταυτότητα στην πύλη εισόδου.

14-17 Ιανουαρίου 2016
Η Sony ανοίγει στη Χαβάη
Τσάντα: $ 5.800.000
Το μερίδιο του νικητή είναι 1.044.000 δολάρια
Waialae Country Club
Χονολουλού, Χαβάη
Ο Jimmy Walker (D)
Τηλεόραση - Κανάλι Γκολφ

Το PGA Tour μετακινείται από το Maui στο Oahu και το όμορφο Waialae Country Club για το Sony Open 2016 στη Χαβάη. Με ένα πορτοφόλι των $ 5.8 εκατομμυρίων και το μερίδιο του νικητή 1.044.000 δολάρια, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι πολλοί από τους κορυφαίους παίκτες θα παραμείνουν στη Χαβάη και θα ενταχθούν από άλλα μέλη του περιοδικού σε αυτό το πρώτο πλήρες event του 2016. Το 2015 ο Jimmy Walker πυροβόλησε 7 - κάτω από 63 στον τελικό γύρο της Sony Open στη Χαβάη για να κερδίσει με εννέα χτυπήματα πάνω από τον Scott Piercy. Οι πρώην πρωταθλητές αυτής της πρώτης διοργάνωσης για το 2016 περιλαμβάνουν τον Mark Wilson, τον Ryan Palmer, τον Zach Johnson, τον KJ Choi, τον Paul Goydos, τον David Toms, τον Vijay Singh και τον Ernie Els.

Πρωτάθλημα Πρωταθλητ

21-23 Ιανουαρίου 2016
Πρωτάθλημα Mitsubishi Electric στο Hualalai
Τσάντα: 1.800.000 δολάρια
Το μερίδιο του νικητή είναι $ 309.000
Γήπεδο γκολφ Hualalai
Ka'upulehu-Kona, νησί της Χαβάης
Miguel A. Jimenez (D)
Τηλεόραση - Κανάλι Γκολφ

Το Champions Tour έρχεται στο Μεγάλο Νησί της Χαβάης για το Πρωτάθλημα Mitsubishi Electric στο Hualalai στο Ka'upulehu-Kona. Αυτό είναι το πρώτο γεγονός της εποχής του Champions 2016.

Το τουρνουά διαθέτει ένα ελίτ τομέα των πρωταθλητών τουρνουά των δύο τελευταίων εποχών και τα τελευταία πέντε χρόνια των μεγαλύτερων πρωταθλητών πρωταθλήματος.

Ο Miguel A. Jimenez θα επιστρέψει για να υπερασπιστεί το πρωτάθλημα και ένα μερίδιο από το πορτοφόλι των 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο νικητής θα λάβει $ 309.000.

LPGA Tour

10-16 Απριλίου 2016
Πρωτάθλημα LPGA LOTTE Παρουσιάζεται από το J Golf
Τσάντα: $ 1.800.000
Μερίδιο Νικητή $ 270.000 (2015)
Κόλπος γκολφ Ko Olina
Ko Olina Resort & Marina, Ko Όλνια, Οχάου
Σέι Γιάνγκ Κιμ (Δ)
Τηλεόραση - Κανάλι Γκολφ

Το πρωτάθλημα LPGA LOTTE, το οποίο θα παρουσιαστεί από το J Golf, το οποίο θα βρίσκεται στο γήπεδο γκολφ Ko Olina με φινάλε στο Σάββατο στο Oahu, θα διαθέτει ένα πλήρες πεδίο 144 παικτών και θα μεταδοθεί από το κανάλι γκολφ.

Η LOTTE, η οποία έχει ήδη αναγνωριστεί ως ένας από τους πιο δραστήριους χορηγούς γκολφ της Κορέας, έχει επιτύχει επιτυχημένο μάρκετινγκ στην Ασία μέσω της LOTTE Mart KLPGA Open, της LOTTE Cantata KLPGA Open, της ομάδας γκολφ LOTTE Mart Γυναικών και του LOTTE Card Γυναικών Ερασιτεχνικού Γκολφ Τουρνουά. Η J Golf, κάτοχος τηλεοπτικών δικαιωμάτων της LPGA στην Κορέα, θα χρησιμεύσει ως χορηγός της εκδήλωσης.

Το J Golf διανέμεται σε 8 εκατομμύρια σπίτια στην Κορέα.

Η Michelle Wie της Χαβάης θα επιστρέψει στο σπίτι για να παίξει στο τουρνουά που κέρδισε το 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επαγγελματικό γκολφ, επισκεφθείτε το site του golf.com με το οδηγό Brent Kelley.