Θεματικά πάρκα και ψυχαγωγικά πάρκα στη Μασαχουσέτη

Δεν υπάρχουν πολλά θεματικά πάρκα και πάρκα διασκέδασης στη Μασαχουσέτη - αν και το Six Flags New England είναι ένα τεράστιο, γεμάτο συγκίνηση πάρκο που θα ικανοποιούσε οποιονδήποτε γιατρούς αδρεναλίνης. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβαινε πάντοτε. Όπως και πολλά κράτη στα βορειοανατολικά, υπήρχαν πολλά μέρη για να οδηγήσετε τα σουβέρ και να βρείτε άλλη διασκέδαση.

Ανάμεσα στις ζώνες ψυχαγωγίας που έχει ξεχάσει η Μασαχουσέτη είναι η Revere Beach.

Βρίσκεται ακριβώς βόρεια της Βοστώνης, ήταν η απάντηση της περιοχής στο Coney Island . Περιείχε πολλές βόλτες και σουβέρ, συμπεριλαμβανομένου του ισχυρού ξύλινου κυκλώνα. Υπάρχουν ακόμα λίγα σημεία για να αρπάξει κάποια grub, αλλά, όπως και οι περισσότερες παραθαλάσσιες περιοχές διασκέδασης, οι βόλτες του Revere έχουν περάσει πολύ καιρό. Υπόθεση: Δεν υπάρχουν πλέον βόλτες στο Salisbury Beach στο Salisbury στα σύνορα του Νιού Χάμσαϊρ. Και παρόλο που το καρουσέλ παραμένει αγάπη διατηρημένο στην παραλία Nantasket στο Hull, οι άλλες βόλτες στο πάρκο Paragon έχουν φύγει επίσης. (Γεγονός διασκέδασης: Το ξύλινο παλάτι του 1917 του Paragon ζει στο Six Flags America στο Maryland, όπου σήμερα είναι γνωστό ως The Wild One.

Στη δεκαετία του 1960, ένα θεματικό πάρκο γνωστό ως Pleasure Island στο Wakefield ευχαρίστησε τους νέους Αγγλικούς. Το γοητευτικό μέρος είχε ηχώ της Disneyland. Άλλα αποδιοργανωμένα πάρκα της Μασαχουσέτης περιλαμβάνουν το Whalom Park στο Lunenburg, το πάρκο Lincoln στο North Dartmouth και το Mountain Park στο Holyoke.

Τα παρακάτω θεματικά πάρκα της Μασαχουσέτης και πάρκα ψυχαγωγίας είναι ανοιχτά:

Edaville ΗΠΑ Διαθέτει Thomas Land
Carver (κοντά στο Cape Cod)

Ο Thomas the Tank Engine και οι φίλοι του από τη δημοφιλή σειρά PBS είναι τα αστέρια εδώ. Το πάρκο είναι σχεδιασμένο για οικογένειες με παιδιά 12 και κάτω. Ειδικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το φεστιβάλ φετών Cranberry Harvest και το Φεστιβάλ Φώτων με θέμα τις διακοπές.

Όλοι στο πλοίο!

Salem Willows
Σάλεμ

Αυτός ο τόπος είναι τόσο μικρός, που δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως πάρκο ψυχαγωγίας. Και έχει δει καλύτερες μέρες. Τούτου λεχθέντος, το Salem Willows (το οποίο ονομάζεται για τα εντυπωσιακά δέντρα ιτιάς που βρίσκονται στον παραλιακό δρόμο) βρίσκεται σε μια εκπληκτική χερσόνησο, που περιβάλλεται από όλες τις πλευρές από τον ωκεανό. Το καρουσέλ circa-1926 είναι γοητευτικό, η γραμμή κρουαζιέρας είναι απολαυστική, το βουτυρωμένο ποπ-κορν μπορεί να είναι το καλύτερο στον κόσμο και δεν έχετε ζήσει πραγματικά μέχρι να έχετε ένα σάντουιτς του Salem Willows. (Αλήθεια! Κόψτε το σουέι σε ένα κουταλάκι χάμπουργκερ!)

Έξι σημαίες Νέα Αγγλία
Agawam (κοντά στο Springfield και Hartford, CT)

Μεγάλο πάρκο με μεγάλη συλλογή από σουβέρ, συμπεριλαμβανομένου του υπερσύγχρονου Superman the Ride (το οποίο παίρνει το νεύμα μου για το καλύτερο χαλύβδινο παρκ) . Συμπεριλαμβάνεται η είσοδος είναι το υδάτινο πάρκο, Six Flags Hurricane Harbour. Είναι το μεγαλύτερο πάρκο νερού της Νέας Αγγλίας και είναι ένα από τα καλύτερα πάρκα νερού σε ένα θεματικό πάρκο .

Άλλα πάρκα