Πάρκα νερού του Κοννέκτικατ και ψυχαγωγικά πάρκα

Βρείτε τις σουβέρ του κράτους, τις διαφάνειες νερού και άλλες εκδρομές και αξιοθέατα

Το Κοννέκτικατ έχει ένα ζευγάρι υπέροχα πάρκα ψυχαγωγίας που διαθέτουν επίσης πάρκα νερού. Ενώ προσφέρουν σύγχρονες συγκινήσεις, τα δύο πάρκα είναι αξιοσημείωτα για τη μακροζωία και την ιστορία τους. Θα μπορούσατε επίσης να οδηγήσετε κάτω τις ομπρέλες νερού όλο το χρόνο στο εσωτερικό πάρκο νερού του κράτους.

Όπως συμβαίνει συχνά με τα πάρκα διασκέδασης, ειδικά στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, υπήρχαν αρκετά ακόμη μέρη για να βρείτε διασκέδαση στο Κονέκτικατ που έκλεισαν έκτοτε. Για παράδειγμα, ο Savin Rock στο West Haven λειτούργησε από το 1870 έως το 1966. Τα σουβέρ του περιλάμβαναν το Roller Boller, το Giant Flyer και το Reel της Virginia. Το West Haven ήταν αρκετά ένα, καταφύγιο για πάρκα. Το White City άνοιξε τις αρχές της δεκαετίας του 1900 και έκλεισε το 1967. Μέσα από τα χρόνια, προσέφερε δύο σουβέρ, το Sky Blazer και το White Flyer. Επίσης στο West Haven, οι επισκέπτες θα μπορούσαν να οδηγήσουν το ξύλινο καράβι Devil στο Liberty Pier, το οποίο έκλεισε το 1932.

Το Roton Point άνοιξε τη δεκαετία του 1880 στο Norwalk και πρόσφερε συναρπαστικές περιπέτειες σε σουβέρ όπως το Skylark και το Big Dipper μέχρι το 1942. Το νησί Steeplechase λειτουργούσε από το 1892 ως το 1958 στο Bridgeport. Lakewood Park χρησιμοποιείται για να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες στο Waterbury. Οι αναβάτες θα μπορούσαν να γεννήσουν το Greyhound Coaster στην παραλία Walnut Beach στο Milford μέχρι το New England Hurricane του 1938 το κατέστρεψαν.

Πριν φτάσουμε στα πάρκα και τα αξιοθέατα του Κοννέκτικατ που είναι ανοιχτά, υπάρχουν μερικοί πόροι για να βρείτε κοντινά μέρη διασκέδασης και να κάνετε σχέδια ταξιδιού:

Τα πάρκα του Κοννέκτικατ παρατίθενται αλφαβητικά: