Μπορείτε να παίξετε και να παραμείνετε στο Πάρκο Νερού του Κεντάκυ

Ένα σχετικά μικρό υπαίθριο υδάτινο πάρκο, το Kentucky Splash, ωστόσο, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κρυώσει και να βρουν υδαρή διασκέδαση - ειδικά κατά τη διάρκεια των περίφημων ζεστών και κολλώδινων καλοκαιριών του κράτους. Το δημοτικό πάρκο διοικείται από την πόλη Williamsburg.

Δεν πρόκειται να βρείτε μια περιπέτεια με νερό, μια βόλτα με χοάνη, μια βόλτα με κύπελλο, ή οποιαδήποτε από τα άλλα σημαντικά αξιοθέατα που βρίσκονται σε μεγαλύτερα, πιο πλήρεις θαλάσσια πάρκα . Αλλά θα βρείτε μερικά από τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά, όπως:

Πολιτική εισόδου στο πάρκο νερού

Μια τιμή για όλους τους επισκέπτες. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν. Διατίθενται δωμάτια με ντους και μπαλκόνια με ντους. Τα Cabanas είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση. Προσφέρονται εισιτήρια εποχής και μειωμένης τιμής. Το Kentucky Splash προσφέρει πακέτα για γιορτές για γιορτές γενεθλίων ή άλλες ειδικές περιστάσεις. Το πακέτο περιλαμβάνει φαγητό, ποτά και αίθουσα συσκέψεων.

Πότε είναι ανοιχτό;

Το εποχιακό υπαίθριο πάρκο είναι ανοιχτό από Μάιο έως Σεπτέμβριο.

Είναι ανοιχτά τα Σαββατοκύριακα ενώ το σχολείο βρίσκεται σε συνεδρίαση.

Τι να φάτε;

Ένα καφέ στο χώρο του ξενοδοχείου προσφέρει πίτσα, χάμπουργκερ και άλλα σάντουιτς, τσίλι, πατάτες, ποτά και άλλα είδη που θυμίζουν γρήγορα φαγητά. Το παγωτό και ο χαβανέζικος πάγος είναι επίσης στο μενού καθώς και κέικ χοάνη και άλλα επιδόρπια. Σημειώστε ότι το πάρκο δεν επιτρέπει στους επισκέπτες να φέρουν τα δικά τους τρόφιμα ή ποτά.

Άλλα πράγματα που πρέπει να κάνουμε

Το Kentucky Splash είναι μέρος του οικογενειακού ψυχαγωγικού κέντρου Hal Rogers. Εκτός από το πάρκο νερού, το κέντρο προσφέρει:

Χώρος κατασκήνωσης

Θα μπορούσατε να έχετε μίνι διακοπές και να παραμείνετε στο χώρο του θαλάσσιου πάρκου. Το Kentucky Splash Campground διαθέτει 18 περιοχές RV και 5 τοποθεσίες σκηνών. Το κάμπινγκ είναι ανοιχτό όλο το χρόνο

Τοποθεσία

Το οικογενειακό κέντρο ψυχαγωγίας Hal Rogers βρίσκεται στο 1050 Highway 92 West στο Williamsburg του Κεντάκυ. Πάρτε το I-75 στην έξοδο 11, Williamsburg στο Hwy. 92W.

Τηλέφωνο

606-549-6065

866-812-1860

Άλλα πάρκα

Επίσημη ιστοσελίδα

Κένεντι Splash Water Park