Κέντρα Υδάτων του Κεντάκυ

Μπορεί να πάρει ισχυρό καυτό στο Κεντάκι. Ένας τρόπος για να κρυώσει είναι να μπεις στο κολύμπι σου και να κατευθυνθείς σε ένα πάρκο νερού. Τα πάρκα του κράτους είναι ταξινομημένα αλφαβητικά.

Λιμνοθάλασσα Splash Bend Splash
Μπόουλινγκ Πράσινο

Συμπεριλαμβάνεται μικρό πάρκο νερού με είσοδο στο πάρκο ψυχαγωγίας Beech Bend. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν μια διαδρομή με Flying Saucer, έναν τεμπέληλο ποταμό, μια πισίνα με κύματα και ένα διαδραστικό κέντρο διαδραστικότητας με νερό με έναν κάδο.

Ο τυφώνας κόλπος στο βασίλειο του Κεντάκυ
Lousiville

Συμπεριλαμβάνεται η είσοδος στο πάρκο ψυχαγωγίας του βασιλείου του Κεντάκυ. Οι βόλτες περιλαμβάνουν ένα γρήγορο ποταμό περιπέτειας, μια πισίνα με κύματα και το Deluge, ένα ανηφορικό καταρράκτη .

Κένεντι Splash Waterpark
Williamsburg

Μεσογειακό υπαίθριο πάρκο με Lazy ποτάμι, πισίνα με κύματα, διαδραστικό χώρο παιδικών παιχνιδιών για παιδιά με χωρητικότητα, χωριστά κανάλια και διαφάνειες σώματος καθώς και μίνι γκολφ και άλλες δραστηριότητες.

Paradise Cove
Richmond

Μικρό, δημοτικό υδάτινο πάρκο με πισίνα, καταδύσεις, παιδική πισίνα και τέσσερις νεροτσουλήθρες.

SomerSplash
Κάνω τούμπα

Μεσογειακό υπαίθριο δημοτικό πάρκο νερού με τεχνητό ποτάμι, πισίνα με κύματα και άλλα αξιοθέατα.

Venture River
Eddyville

Εξωτερικό υδάτινο πάρκο με τη διαφάνεια του σωλήνα Cliffhanger, πισίνα με κύματα, ποτάμι δράσης με κύματα, διαφάνειες Twin Twin, διαφάνειες ταχύτητας Dueling Demon, διαφάνειες σώματος Triple Mania και διαδραστική περιοχή παιχνιδιού Tad Pool kids.